Kostas ContraDosi
Moderator
Από της θείας σου..... ........το περίπτερο το πήρα....Ρε;;;; Στην βιτρίνα το είχε η θεία και έχει γίνει άσπρο μπροστά;;;;
Από της θείας σου..... ........το περίπτερο το πήρα....Ρε;;;; Στην βιτρίνα το είχε η θεία και έχει γίνει άσπρο μπροστά;;;;
Τελικά το μάτι του κυνηγού φαίνεται στην λεπτομέρεια!Πολυ ομορφη φωτο αυτη αλλα δεν με ξεγελα εμενα
Ειναι αλλη ομορφια μεσα σε αυτην την φωτο
Διακρινεται Μια εκτυπωμενη φωτο στον πατο απο το ραφι που ειναι θησαυροσ
εχει μεσα ενα πλαγιο με ολοκληρες φωτιες λαγο και περδικες εαν διακρινα καλα γιατι και να ζουμαρεις δεν βγαζεις καθαρη ακρη
Για πες συναδελφε εαν θες
Καθε φωτο ειναι μια ιστορια
Οπλο σκυλο εποχη φυσιγγια
Το εχω ξαναπεί κ παλαιοτερα...Προστέθηκε και αυτό!!
Κάλυκας Nobel Sport 32gr No: 9+10
View attachment 22445View attachment 22446View attachment 22447View attachment 22448
Ομορφα φιλε μουΤελικά το μάτι του κυνηγού φαίνεται στην λεπτομέρεια!
Ήταν το καλύτερο κυνήγι που έχω κάνει σε ποικιλία θηραμάτων. 2 λαγοί, 3 πέρδικες(2στην τσάντα), 6 μπεκάτσες! Ήταν η τελευταία ημέρα της πέρδικας Δεκέμβρης του 2011, αλλά είχε και εξαιρετικό καιρό για μπεκάτσα, έπρεπε να επιλέξω μέρος που να μπορεί να με καλύψει και στα 2. Επέλεξα το σωστό μέρος! Όπλο είχα το Vostok mu8, φυσίγγια χάρτινα δικής μου ιδιογόμωσης με C7 και σκάγια Νο10 32γρ μαλλινόταπα. Έριξα 14 τουφεκιές και βάρεσα 11 θηράματα σε 5 ώρες μόνος μου. Μετά έφυγα, δεν υπήρχε άλλος λόγος! Σκύλο είχα μία σκύλα πόιντερ 13 μηνών, όλα τα θηράματα φερμαρισμένα. Δυστυχώς την έθαψα φέτος! Τώρα έχω τις εγγόνες της 10 μηνών.
Ήταν μία αναπάντεχη ημέρα!
Από τότε μέχρι και σήμερα έχω πετύχει πολλές φορές και μπεκάτσες και πέρδικες, και λαγό, αλλά ποτέ όλα αυτά μαζί και σε αριθμό!
Και ομωςΦίλε μιλαμε για ένα φερματζιδικο τουφέκι αστα να πανε.........
οχι πως δεν μετράει κ η σκοπευτικη δεινότητα.......
Εγώ σου λέω κράτα το...
Αλλά σε κέρδισε κ το 20αρι............
Σωστος..ο Ergeni petrov το 1970 στο παγκοσμιο πρωταθλημα στην Αριζόνα της Αμερικης οπου πετυχε την απολυτη επιδοση 200/200 κάνοντας παγκοσμιο ρεκόρ...Το θυμηθηκα
Ο σκοπευτης ηταν ενας petrov
Το οπλο του ηταν δισκανδαλο!!!
Ειχε κερδισει τους ολυμπιακους στο σκεετ με 198-200
Δεν θυμαμαι ποιους και ποτε
Ειχε δωσει συνεντευξη μετα απο κυνηγι που ειχε ερθει στην κυπρο
Αρκετα με την ενοια του να τα βλεπεις παντου οχιΣωστος..ο Ergeni petrov το 1970 στο παγκοσμιο πρωταθλημα στην Αριζόνα της Αμερικης οπου πετυχε την απολυτη επιδοση 200/200 κάνοντας παγκοσμιο ρεκόρ...
Ναι ήταν δισκανδαλο..και αργότερα το έκαναν μονοσκάνδαλο χωρίς επιλογεα αφου τα τσοκαρισματα ηταν ίδια....
Είχε γράψει ιστορία σε ολα σκοπευτηρια όλου του κόσμου...
Εβγαινε κάθε χρόνο σε περιορισμενο αριθμό στο εργοστασιο Τoula κ ήταν παραγγελιες σκοπευτικων συλλόγων διαφόρων χωρών του Ανατολικου μπλοκ.....
Μόνο όσα όπλα περισευαν πηγαιναν στα μαγαζιά της Αγγλίας, Γερμανίας, και λιγα στην Αμερική...
Και βεβαίως το Σοβιετικής εφευρεσης τσοκ tula προσπάθησαν να το αντιγράψουν διαφορες γνωστές εταιρίες..........
Νομίζω πως στην Κυπρο πρεπει να υπάρχουν αρκετά τέτοια οπλα?
Φέρτα ρε στο μαγαζί να τα βάλω στην μπάρα, μπα διάολε βραδιάτικα δεν θα με αφήσεις να κοιμηθώView attachment 22585View attachment 22586
Και τα παρα πανω αγορασμενα το 1995 και μονο που τα πιανεις στα χερια σου σου ερχοντε στηγμες εκεινης της εποχης που της νολσταγω παρα πολυ αυτα ειναι τα βαλτοφυσιγγα εκεινης της εποχη με παρα πολλα θυραματα στης πλατες τους.
Βάλε μας μια φωτογραφία ρε τα βορίου ΕλλάδοςView attachment 22585View attachment 22586
Και τα παρα πανω αγορασμενα το 1995 και μονο που τα πιανεις στα χερια σου σου ερχοντε στηγμες εκεινης της εποχης που της νολσταγω παρα πολυ αυτα ειναι τα βαλτοφυσιγγα εκεινης της εποχη με παρα πολλα θυραματα στης πλατες τους.
Αγαπουλι δεν την ειδες πιο πανω ?? Σε θαμποσανε του κουτουμανου???Βάλε μας μια φωτογραφία ρε τα βορίου Ελλάδος
Δεν είχε 8αρι κλείσιμο αυτό;;;;και να μην κρατάς σαβουρες, αυτά τα πράγματα είναι για πέταμα,άσε και το άλλο,σου πιάνει το χώρο, να μου τα φέρεις εμένα να τα βάλω στο μαγαζίΑγαπουλι δεν την ειδες πιο πανω ?? Σε θαμποσανε του κουτουμανου???
Μπράβο φίλε!!!
Oχι 6 * ειναι . Για αυτο τα εβγαλα φοτο για να πεταξω της σαβουρες. Ισα λεμε αγαπουλι.Δεν είχε 8αρι κλείσιμο αυτό;;;;και να μην κρατάς σαβουρες, αυτά τα πράγματα είναι για πέταμα,άσε και το άλλο,σου πιάνει το χώρο, να μου τα φέρεις εμένα να τα βάλω στο μαγαζί