Παλιά φυσίγγια

Φέρτα ρε στο μαγαζί να τα βάλω στην μπάρα, μπα διάολε βραδιάτικα δεν θα με αφήσεις να κοιμηθώ.hunter.
Πάψε ρε.
Τόσα έχεις εκεί στη μπάρα....αν βάλεις κι άλλα,θα φωνάζει η Μαρία γιατί δν θα μπορεί να ξεσκωνίζει.... .yelling. .sarcastic.
View attachment 22585View attachment 22586
Και τα παρα πανω αγορασμενα το 1995 και μονο που τα πιανεις στα χερια σου σου ερχοντε στηγμες εκεινης της εποχης που της νολσταγω παρα πολυ αυτα ειναι τα βαλτοφυσιγγα εκεινης της εποχη με παρα πολλα θυραματα στης πλατες τους.
Άμα τα κρύβεις στο μοτερόσπιτο,θα στο ανοίξω βράδυ να τα πάρω κακομοίρη μου....yelling.

Τα παλιά κουτιά της federal οπως της φωτό του κυρίου Νίκου πριν μερικά χρόνια ξανά επέστρεψαν με καινουργιο περιεχομενο όμως σε cal12 και cal20 .
Τα εχω κυνηγησει πολυ Κωσταντινε Ειναι καλα φυσιγγια εχω καλες αναμνησεις και φετος με κατι 7 1/2 πηρα κατι πουλια ,ειδικα στο κρυο ,Για τα ατσαλινα δεν ξερω ;

Τα εχω κυνηγησει πολυ Κωσταντινε Ειναι καλα φυσιγγια εχω καλες αναμνησεις και φετος με κατι 7 1/2 πηρα κατι πουλια ,ειδικα στο κρυο ,Για τα ατσαλινα δεν ξερω ;
Το καλο με τα αμερικανικά είναι η σταθερότητα στον χρονο και ίσως και τα καινούργια έχουν την ίδια αποδοση με τα παλιά . Άλλο ένα είναι η χαμηλή τους ανάκρουση ακόμα και σε ημιμαγκνουμ εκδόσεις ( σε ευρωπαϊκά μόνο ο αειμνηστος το είχε καταφέρει)οχι όλα όμως γιατί οποίος δεν έχει ριξει KENT δεν ξέρει τι θα πει κλωτσος.

Back