Τα έχει στην σελίδα της https://www.nobelsportitalia.com/en/hunting-cartridges/vintage/az-20-12/View attachment 93919
Κάποιος που να γνωρίζει αν αυτά τα φυσίγγια τα βγάζει ακόμα η nobelsport.?
4€ το φυσίγγι είναι 100€ το κουτί. Τι το αστείο έχει;Έχω μία ερώτηση αναφορικά με τα Καναδικά Imperial. Βρήκα σε ένα μαγαζί 1,5 κουτί. Τα φυσίγγια είναι σε κόκκινο κάλυκα χωρίς κεντρική σύντηξη.Πρόκειται για τα αυθεντικά όπως ισχυρίζεται ο μαγαζάτορας ή τα μούφα;
Η τιμή είναι αστεία, κοντά στα 4€ το φυσίγγι, αλλά αν είναι τα αυθεντικά μπορεί να πάρω μερικά για τον λαγό
Ότι είναι πανάκριβο, σε σημείο αστειότητας-εκμετάλλευσης Λεωνίδα4€ το φυσίγγι είναι 100€ το κουτί. Τι το αστείο έχει;
βγαλε φωτο να τα δουμε εχω και εγω κοκκινα 3 ιντσον Imperial USA ειναι 52 γραμμαρια , με τεκνα , αλλα δεν εχουν σχεσεο με τα καναδεζικαΌτι είναι πανάκριβο, σε σημείο αστειότητας-εκμετάλλευσης Λεωνίδα
Είναι μουφα τα USAβγαλε φωτο να τα δουμε εχω και εγω κοκκινα 3 ιντσον Imperial USA ειναι 52 γραμμαρια , με τεκνα , αλλα δεν εχουν σχεσεο με τα καναδεζικα
Έτσι πες το ντε...Ότι είναι πανάκριβο, σε σημείο αστειότητας-εκμετάλλευσης Λεωνίδα
Όσα έχω ρίξει ήταν μπλέ με κεντρική άρα μάλλον μουφα είναι ,άστα για άλλους αν είναι να διαθέσεις τέτοια νούμερα για φυσίγγια πας σε ducksten και καθάρισες.Έχω μία ερώτηση αναφορικά με τα Καναδικά Imperial. Βρήκα σε ένα μαγαζί 1,5 κουτί. Τα φυσίγγια είναι σε κόκκινο κάλυκα χωρίς κεντρική σύντηξη.Πρόκειται για τα αυθεντικά όπως ισχυρίζεται ο μαγαζάτορας ή τα μούφα;
Η τιμή είναι αστεία, κοντά στα 4€ το φυσίγγι, αλλά αν είναι τα αυθεντικά μπορεί να πάρω μερικά για τον λαγό
τα απλα τα γνησια καναδεζικα ηταν μπλε , τα μαγνουμ ηταν κοκκιναΌσα έχω ρίξει ήταν μπλέ με κεντρική άρα μάλλον μουφα είναι ,άστα για άλλους αν είναι να διαθέσεις τέτοια νούμερα για φυσίγγια πας σε ducksten και καθάρισες.
Έχω ρίξει αρκετά 76αρια μπλέ κόκκινο δεν θυμάμαι .τα απλα τα γνησια καναδεζικα ηταν μπλε , τα μαγνουμ ηταν κοκκινα