Το άλλο υλικό τι ρόλο παίζει; Στη διατήρηση της απαιτούμενης ποσότητας υγρασίας ας πούμε;και οχι μιξη, ασχετως των διαφορετικων υλικων που φαινονται
Φίλε Βικτορα ευχαριστώ! Έχω 7άρια, 4άρια θα ήθελα.7αρια; Θα θελες;
Φίλε Βασίλη είπα να το πάρω και να αρχίσω να τρέχω!!! Να με έπιανε αποκλείεται! Όλα αυτά έγιναν πριν από 2 ώρες. Άντε να κλείσεις μάτι απόψε!!!Πληρώνω όσο όσο για το σακούλι
Αδικος κοπος Μπιλ,Λες να μην του έκανε καμιά προσφορά κ ο Γιώργος?Πληρώνω όσο όσο για το σακούλι
Το μόνο σίγουρο!!! Αλλά...Λες να μην του έκανε καμιά προσφορά κ ο Γιώργος?
Θα τις χρησιμοποιησεις η ετσι για συλλογη?Αν θελεις τοσες υπαρχουν,μονο που εχουν χαρτονακι απο τη μια μερια γιατι τις εκοβα ολες στα 14mm.Πληρώνω όσο όσο για το σακούλι
Γιωργο ειναι ενδεικτικο του μηκους των.Δειχνει και την φορα κοψιματος των.Καλη ποιοτητα οι συγκεκριμενοι!Στις κοντινές φωτογραφίες ενδιαφέρον έχουν πιστεύω, εάν προσέξετε, οι διάφοροι χρωματισμοί.Θα ήθελα κάποιον να το σχολιάσει.
Δεν το κατάλαβα αυτό Γιάννη με το μήκος, είναι κάτι σαν κώδικας;Γιωργο ειναι ενδεικτικο του μηκους των.Δειχνει και την φορα κοψιματος των.Καλη ποιοτητα οι συγκεκριμενοι!
Mοιάζουν οι δικές σου με αυτές; Πως καταλαβαίνεις την ποιότητα; Είναι κετσεδένιες οι δικές μου; Εάν ναι, γιατί είναι σκούρες;Απο επαρχιακο μαγαζι που εκλεινε,λογω γηρατος του ιδιοκτητη,αποκτηθηκαν απο γνωστο μου 70.000 (!!!) τετοιες ταπες!700 χαρτονενιες συσκευασιες των 100.Τζαμπα γιατι ετσι κι αλλιως θα τις πεταγαν!!
Η καταληξη τους ηταν να τις περιλαβει σκορος και να μουχλιασουν απο υγρασια!Προλαβα γυρω στις 5.000 και του τις πηρα γιατι αλλιως θα τον επνιγα!!!