Παλιά φυσίγγια

22XR297.jpg

5vGB9W7.jpg

Πάλι δε θα κοιμηθώ απόψε!
Ξέρεις πως μπορώ να στα φτιάξω αυτά ε;
Κουκλιά γίνονται!!!
Δειχος παρεξήγηση!!το παρακάνεις με το καθάρησμα,εντάξει την σκουργιά πρέπει να την βγάζεις αλλα την πατίνα που θέλει χρόνια για να δημιουργειθεί, αυτό το σκούρο χρώμα στον πάφυλα μην το βγάζεις,
Για παράδειγμα στον τελευταίο πάφυλα μόνο τα άσπρα κοματάκια τσιμέντου θελουν βγάλσημο(ηταν πεταμένα σε μια οικοδομή)χωρής να τρηφτη το υπόλοιπο

Δειχος παρεξήγηση!!το παρακάνεις με το καθάρησμα,εντάξει την σκουργιά πρέπει να την βγάζεις αλλα την πατίνα που θέλει χρόνια για να δημιουργειθεί, αυτό το σκούρο χρώμα στον πάφυλα μην το βγάζεις,
Για παράδειγμα στον τελευταίο πάφυλα μόνο τα άσπρα κοματάκια τσιμέντου θελουν βγάλσημο(ηταν πεταμένα σε μια οικοδομή)χωρής να τρηφτη το υπόλοιπο
Το έχω σκεφτεί κι αυτό, μη νομίζεις! Αλλά όταν το πιάνω στα χέρια μου κάτι με πιάνει να το γυαλίσω!
Συγνώμη; Ήταν πεταμένα σε οικοδομή;.asking.

Μου τα εδωσε καποιος που τα ειχε στην οικοδομη πεταμενα,τα πιο πολλα τα πεταξε στα σκουπιδια!
Αυτο με την πατινα προσεξετο!χανουν την ομωρφια και την αξια τους,ενταξει στου Αβερελ χρειαζοτανε ενησχημενο καθαρησμα..

Με έχει απασχολήσει αυτό που λες αρκετά!
Και το έχω συζητήσει με αρκετούς. Υπάρχουν πάντως αυτές οι δυο αντικρουόμενες θεωρίες. Δεν κάνω πάντως συνέχεια καθάρισμα! Ανάλογα την περίπτωση.
Οι περισσότεροι πάντως ξέρω ότι τα καθαρίζουν.
Υπάρχουν και για τις δύο απόψεις επιχειρήματα και είναι και λίγο υποκειμενικό!

Back