Παλιά φυσίγγια

Παντως παιδια το πιο παλιο φυσιγγι που εχει πεσει στα χερια μου μεχρι σημερα ειναι καποια maionchi percosso di caccia Mspeed 36gr nobelsport martignoni italy!ειχα 2 κουτακια τα εριξα στα παπια με εκπληκτικα αποτελεσματα,εννοειται πως κρατησα και κανα δυο για την συλλογη ;)

Σου έστειλα αυτό που ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Πολλά πέταξα αλλά δεν είχα κατά νου ότι μαζεύεις και κουτιά, θα κάνω μια ψαχτική και αν βρω κάτι σου στέλνω φωτό και αν το θές θα στο στείλω, με τους δικούς μου αργούς ρυθμούς:oops:

Σου έστειλα αυτό που ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Πολλά πέταξα αλλά δεν είχα κατά νου ότι μαζεύεις και κουτιά, θα κάνω μια ψαχτική και αν βρω κάτι σου στέλνω φωτό και αν το θές θα στο στείλω, με τους δικούς μου αργούς ρυθμούς:oops:
Είμαι μέσα! Στείλε φωτογραφία.

εχω φυσηγια του 1998 με 2000 , ροτβαι διασπορας ρελιαστα , δορκας πρασηνα σεβελοτ ασπρα , λαμπρο μπλε καφε μαυρα ντεμη , μπιτουρμπο , με σκαγια λαυριου 3 αλφα διασπορας , C7 διασπορας , πολυχρονακης SEMI MAGNOYM φυσιγια μαγιονκη της σειρς τορτορα 8/7 IMPERIAL κοκκηνα αμερηκανικα μαγνουμ 76αρια , ρεμηκτον νιτρο μαγνουμ 76αρια ροτβαι πλας ελληνικα , μπραουνηκ κοκηνα των 10 , ροτβαι γερμανηκα γουαμαστερ των 10 , ολα αγοραζμενα το 2000 που ειναι τα πιο καινουρια , μερηκα ειναι και του 1990-95

j4jx6WK.jpg

7OeOXFw.jpg

sellier bellot με neroxin
yfUwVvn.jpg

RP1TChw.jpg

και με 6,45

Back