Πολύ πρασινίζει για Σοκολ...... Μήπως είναι Α1 ???? Το σεταπ ταιριάζει και σε Α1.......
Σε καμια Α1 απλη η Α1 σπεσιαλ δεν ταιριαζει το χρωμα. Το πιθανωτερο....Σοκολ ειναι.
Ουτε το σεταπ ταιριαζει με τις Α1.
Πολύ πρασινίζει για Σοκολ...... Μήπως είναι Α1 ???? Το σεταπ ταιριάζει και σε Α1.......
Οκ αυτο ειχε σοκολ μετα mb32Το σοκολ είναι Ηλία με το 8mm μέταλλο....
Δεν πρασινιζει πολυ... Και έχει κ κιτρινωπα φυλλιδια..
Εδώ είναι η Α1 18ετιας...
Εντονο πρασινο καμια σχεση.......
View attachment 26886
Ίσως σοκολ..Και την κουροπατοβα σοκολ την βαφτιζανε.το 1,70χ34 εινσι σοστη δοση.η πολονοας η παλεα κοπη ειναι μαυρη προς ανθρακι χρωμα φηλιδια σαν της Α1 χονδροκοκη.στα 34γρ παει 1.75 σε ενησχιμενη δοση η 1.70 σε νορμαλ.παντα σε αστερη
Της δοσολογιες της α1 εχει στα 34 γαμοδερνουνΚαι την κουροπατοβα σοκολ την βαφτιζανε.το 1,70χ34 εινσι σοστη δοση.η πολονοας η παλεα κοπη ειναι μαυρη προς ανθρακι χρωμα φηλιδια σαν της Α1 χονδροκοκη.στα 34γρ παει 1.75 σε ενησχιμενη δοση η 1.70 σε νορμαλ.παντα σε αστερη
Μεταγενεστερη πολονιας μπορει.καμια σχεση με την παλια.εχω καμποση παλια και την δουλευο.γιαυτο το λεο με σηγουριαΕίναι sokol Πολωνίας παιδιά. Μου έχει μείνει λίγη ακόμα kouropartwa και λίγη sokol Ρωσίας στην κατοχή μου. Μακάρι να τις ξανάβλεπαμε στην Ελλάδα. Απλά υπέροχες πυριτιδες.
Γιάννη αν θυμάμαι καλά πρέπει να ειταν το 1991 που την είχα πάρει..Εφερνε ένα μαγαζί σε βαρέλι τον 20 κιλών.Μεταγενεστερη πολονιας μπορει.καμια σχεση με την παλια.εχω καμποση παλια και την δουλευο.γιαυτο το λεο με σηγουρια
Δεν γνωρίζω αν υπήρχαν δυό διαφορετικές Kuropatwa αλλά αυτή που γέμιζα και ταιριάζειΚuropatwa δεν είναι.. Γιατί δεν ταιριάζει κ το χρώμα που περιγράφεται παρακατω αλλά ουτε κ η δοσολογία(αποσπασμα του 2002)....
View attachment 26903
Θα ανεβάσω και φώτο μέσα στην εβδομάδα από kouropatwa αν θέλετε και sokol ρωσιαςΚuropatwa δεν είναι.. Γιατί δεν ταιριάζει κ το χρώμα που περιγράφεται παρακατω αλλά ουτε κ η δοσολογία(αποσπασμα του 2002)....
View attachment 26903
Αυτη ειναι η τσιμπουκοβα....θελει στριμογμα για να δουλεψειΒρηκα και αυτη κουροπατοβα λεβεντεσ
20 ετιας την κοβω
Δεν ξερω δοσολογια γεμισματος
ενα αστειακι για να σπασει η κουραση της μερας
πισω στο θεμα μας
Μονοβολο σε φουλ κοντρα με βαθη ποληηη ρελιΒρηκα και αυτη κουροπατοβα λεβεντεσ
20 ετιας την κοβω
Δεν ξερω δοσολογια γεμισματος
ενα αστειακι για να σπασει η κουραση της μερας
πισω στο θεμα μας
Με άμμο, ... για να τρίζει ...Μονοβολο σε φουλ κοντρα με βαθη ποληηη ρελι
Πέρνα τη κ ένα χέρι,από καμπίνα αμμοβολής...καλό θα κάνει.Με άμμο, ... για να τρίζει ...
Για βάψιμο θα την πας φιλαράκι....Πέρνα τη κ ένα χέρι,από καμπίνα αμμοβολής...καλό θα κάνει.