Μαμιωντας winter 36 gr και Μαμιωντας light 30gr νομίζω θα έκαναν θραύση. Πάρταολα διασποράς, ενακαιναk μονοβολα... νομίζω ότι δώσαμε μασημένη τροφή πια πρέπει να αρχίσουμε να πληρωνόμαστε
Ένα από αυτά που κράτησα από τον παππού μου ,τον άνθρωπο που με έκανε κυνηγό .
Άς μεταφερθούν στο παλιά φυσίγγια ,τώρα το είδα ότι υπάρχει .Ένα από αυτά που κράτησα από τον παππού μου ,τον άνθρωπο που με έκανε κυνηγό .
Αυτό το tsihla και trigoni είναι ότι πιο ελεεινό!μια που πιάσατε την κουβέντα για την ονοματοθεσία φυσιγγίων (και όχι μόνο)
η ένδεια ιδεών που χαρακτηρίζει τους έλληνες φυσιγγάδες σπάει κόκκαλα!!!
εκτός των κλοπών και των λαμογίστικων τακτικών (γεμίζω με ρεξ φυσίγγι που ονομάζω π.χ. Jk6 ή Tecna)
βλέπεις ονομασίες που φανερώνουν: χοντροκοπιά, αγραμματοσύνη, έλλειψη σεβασμού: στον πολιτισμό, στην γλώσσα, στις παραδόσεις, στον ίδιο τους τον εαυτό!!!!
Κάνουν ζημιά και στο κυνήγι..... δίνουν τροφή σε αντικυνηγούς..... ξέρετε τι άκουσα από κάποιον μη κυνηγό - μη αντικυνηγό (τουλάχιστον μέχρι τότε), όταν βρήκε κάλυκα που έγραφε Super Kill;;; φαντάζεστε..... αυτός που τα φτιάχνει δεν έχει γίνει δέκτης παραπόνων; οι οργανώσεις μας δεν μπορούν να κάνουν συστάσεις; ο τύπος δεν μπορεί να αρνηθεί να καταχωρεί διαφημίσεις;
Ειλικρινά ώρες - ώρες θλίβομαι με την πλειοψηφία των συμπατριωτών μας φυσιγγάδων, πρέπει να είναι χειρότεροι και των αμερικάνων με τα flight canceled, turkey buster, dinosaur thruster κ.λ.π.
από την άλλη το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βάλω κάτι που κάνει έκρηξη δίπλα από το πρόσωπό μου και το τζιμάνι ο κατασκευαστής του το έχει ονομάσει: ρίνγκο, ράμπο, κόμπρα, μαύρο χάρο, tsihla!!! (sic), black death κ.ο.κ.
παρεπιπτόντως: κάποιοι συνάδελφοι ακρωτηριάστηκαν από κακώς γομωμένα μονόβολα, ποιανού κατασκευαστή; τι έγινε τελικά με τα δικαστήρια; αν ξέρει κάποιος ας μου στείλει π.μ. παρακαλώ
Ποτε περιπου έγινε αυτό το γεγονός?παρεπιπτόντως: κάποιοι συνάδελφοι ακρωτηριάστηκαν από κακώς γομωμένα μονόβολα, ποιανού κατασκευαστή; τι έγινε τελικά με τα δικαστήρια; αν ξέρει κάποιος ας μου στείλει π.μ. παρακαλώ
Σε εμάς δεν θα πείτε ?Ποτε περιπου έγινε αυτό το γεγονός?
Να δω αν σκέφτομαι το ίδιο......
Πχ Στούκας,Κοπρουτοβα,+-32Πχ Ρουμελιώτης, Sipe, 32
Ένα περιστατικο έχω ακουσει-διαβασει που έγινε πριν μια δεκαετία....Σε εμάς δεν θα πείτε ?
Περίεργο ακούγεται όλο αυτό πάντως.Ένα περιστατικο έχω ακουσει-διαβασει που έγινε πριν μια δεκαετία....
Στα ρελιαστα μονοβολα εξεχαν οι "μυτες" από τον καλυκα(υπήρχαν κ φωτο στον τυπο)με αποτέλεσμα να βρει το καψουλι του μπροστινου φυσιγγιου όταν αυτά ήταν μέσα στην αποθηκη του όπλου κ να γίνει έκρηξη...
Στο δικαστήριο(δεν ξέρω την τελική απόφαση) είχε ισχυριστεί ο κατασκευαστής ότι αυτό συνέβει γιατί είχαν μπει στην αποθηκη του όπλου....τέσσερα φυσίγγια....
Κατα την ταπεινή μου γνώμη φθηνή δικαιολογια βρήκε ο συγχωρεμένος που παρεμπιπτόντως θεωρείτο κ ο κορυφαίος στην χώρα μας κ οχι μονο με αρκετές ευρεσιτεχνίες στο ενεργητικό του.....
Περίεργο αλλά δυστηχως αληθινό.....Περίεργο ακούγεται όλο αυτό πάντως.
Σχωρεμένος, πατέντες, Στόκας μάλλον ??Περίεργο ακούγεται όλο αυτό πάντως.
Κάποτε, μιλάμε το 97 μου είχε δώσει φίλος μια Winchester που στα καλά καθούμενα ενώ είχε φυσίγγι στην θαλάμη,ξερναγε με δύναμη τα φυσίγγια από την αποθήκη με αποτέλεσμα να τραβιέται το κλείστρο πίσω και να γίνονται όλα αχταρμας.Περίεργο αλλά δυστηχως αληθινό.....
Θα μου πεις ήσουν μπροστά? Ε οχι..
Αλλά τα ντοκουμέντα τότε μίλαγαν..
Αλλο αυτό...Κάποτε, μιλάμε το 97 μου είχε δώσει φίλος μια Winchester που στα καλά καθούμενα ενώ είχε φυσίγγι στην θαλάμη,ξερναγε με δύναμη τα φυσίγγια από την αποθήκη με αποτέλεσμα να τραβιέται το κλείστρο πίσω και να γίνονται όλα αχταρμας.
Συμφωνώ αλλά και πάλι δεν φτάνει η τάση του ελατηρίου να πυροδοτήσει καψυλι.Κατι άλλο παίζει.Γνωμη μου απλά έτσι...Αλλο αυτό...
Είναι εγκληματικό να εξέχει η μυτη του μονοβολου από τον καλυκα κ ιδιαίτερα δε όταν η συντριπτική πλειοψηφια των γουρουναδων χρησιμοποιεί αυτογεμη...