Αν και μας είπε τη συνταγή ο @Dimitris benelli ....στείλε κι εσύ Νικόλα να το δω...Εχω σφαξει ενα περσινο να στο στειλω?
Όχι ρε....Με Drago γέμιζε απ'ότι θυμάμαι.Βύσμα τι άλλο;;;; Τζιοβάνι!!!
Μάλλον για το Lambro 2 που ανέβασα εγώ λέει ο Aris ....Όχι ρε....Με Drago γέμιζε απ'ότι θυμάμαι.
(Με Drago και τα Afla 34gr)....
Αυτα ειχα βρει μεσα,με επιφυλαξη στην πυριτιδα αν ειναι D20 η Drago.Αν και μας είπε τη συνταγή ο @Dimitris benelli ....στείλε κι εσύ Νικόλα να το δω...
Αquila 22 είναι φίλε. Είχα βρει και Drago σε άλλη παρτίδαΑυτα ειχα βρει μεσα,με επιφυλαξη στην πυριτιδα αν ειναι D20 η Drago.
Τα ειχα αγορασει για περσινα, αν ο πωλητης τα ειχε απο το 17 μονο αυτος
το ηξερε.
View attachment 2779
Εdit:To βυσμα ειναι B&P Diamante
Δεν ξέρω, δεν τον ρώτησα, γατί κι εγώ το κατάλαβα όταν γύρισα σπίτι. Αλλά μάλλον το ήξερε, γιατί μου είπε ότι τα πήρε περισσότερο για κυνήγι, απλά τώρα δοκίμαζε το όπλο στο σκοπευτήριο. Και ότι σκόπευε να το πάρει αργότερα και στην πέρδικα ... ε, δεν θα πήγαινε στην πέρδικα με 9αρια σκάγια, υποθέτω ... Απλά μπορεί να τα μπέρδεψε στη σακούλα, αυτά που κρατούσε σήμερα ... Είχε και μερικά Lambro classic cal.20 στην ίδια σακούλα, αλλά δεν πήρα γιατί από αυτά είχα σφάξει παλιότερα. ... Τι να πω ...Στέλιο, ο κάτοχος τα είχε για ίδια;
Όχι νορμάλ Γιώργο οι ιταλοί τα συνηθίζουν σε πολλά τσιχλοφυσιγγα αυτά τα γραμμάρια, πάει αρκετά παραπάνω 36 γρ και βάλε.Αυτό με τα 6αρακια φαίνεται πολύ καλό. Τα 30γρ στο cal.20 θεωρούνται magnum;
Νομίζω την ίδια συνταγή δίνει και η siarm σε κάποιο πινακακι της οπότε μάλλον για tecna πρόκειται. Ωραία κίνηση πάντως.Και εδώ το άλλο, στον κάλυκα FIEM, με καψούλι 686 :
View attachment 2917
View attachment 2918
View attachment 2919
Η πυρίτιδα εδώ είναι προφανώς διβασική (ήταν σβολιασμένη) η δοσολογία 1,36 X 30 παραπέμπει σε Tecna - οι πίνακες Gualandi δίνουν: [20/70 - PLASTIC - 615/U.686 - 1,35 - 30/32 - STAR] ...
Τα σκάγια εδώ είναι χοντρά, και επίσης καλής ποιότητας (από εμφάνιση τουλάχιστον). Διαμέτρου 2,7 mm - 8,7 sk/gr - σύνολο 260 ...
Δηλαδή Νο.6 (ιταλικό) ...
View attachment 2920
Ο συγκεντρωτήρας και στα δυο είναι Gualandi SuperG cal.20, στο πρώτο ο 25αρης (BRG 20/25) και στο άλλο ο 21αρης (BRG 20/21).
Μια φωτο όπου φαίνονται οι διαφορές τους:
View attachment 2921
------------------
Ευχαριστω για την διορθωσηΑquila 22 είναι φίλε. Είχα βρει και Drago σε άλλη παρτίδα
Κάλυκας ισπανικός και το καψούλι επίσης (ΜΑΧΑΜ), συγκεντρωτήρας LBRS, πυρίτιδα CSB-5, και κάποια άλλα RM 28αρια που έχω ρίξει παλιότερα (Sporting, Serie Oro, κλπ.) την ίδια είχαν. Γύρω στο 1,40 γρ. φαντάζομαι ... Μια χαρά, πολύ καλά !Καλημερα, μια εικονα απο τα RM με τα νικελ σκαγια, ενα φυσιγγι που χρησιμοποιω αρκετα συχνα,
δυστυχως λογο ελειψης ζυγαριας ακριβειας δεν καταφερα να μετρησω πυριτιδα, με μια απλη που εχω μετρησα μονο τα σκαγια (28γρ).
Πληροφοριες για συγκεντρωτηρα και πυριτιδα ευπροσδεκτες
View attachment 2993
View attachment 2994
View attachment 2995
View attachment 2996
View attachment 2997
Δημήτρη καλά τα υλικά του αλλά γενικότερα είναι τσιμπιμένες οι τιμές του Σπηλιωτόπουλου, σύμφωνα πάντα με τις μπαρούτες που έχουν τα φυσίγγια του.....Καλημερα, μια εικονα απο τα RM με τα νικελ σκαγια, ενα φυσιγγι που χρησιμοποιω αρκετα συχνα,
δυστυχως λογο ελειψης ζυγαριας ακριβειας δεν καταφερα να μετρησω πυριτιδα, με μια απλη που εχω μετρησα μονο τα σκαγια (28γρ).
Πληροφοριες για συγκεντρωτηρα και πυριτιδα ευπροσδεκτες
View attachment 2993
View attachment 2994
View attachment 2995
View attachment 2996
View attachment 2997
B&P Diamante 21Αquila 22 είναι φίλε. Είχα βρει και Drago σε άλλη παρτίδα