B&P Diamante 21
B&P Diamante 21
Το 206 ειναι σουπερ Γιωργο το prestige δεν το εχω δοκιμασει, το wetland ειναι με τζαμακι τωρα?
Ναι!! Το ονομάζει: ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΣΚΑΓΙΑ...Το 206 ειναι σουπερ Γιωργο το prestige δεν το εχω δοκιμασει, το wetland ειναι με τζαμακι τωρα?
Ου α ου!!! Ετσι απλαΝαι!! Το ονομάζει: ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΣΚΑΓΙΑ...
Φέτος ΊΣΩΣ τα ρίξω μαζί με τα J&B BB γιατί θα πάω σε μέρος για κάτι χηνάκια που πέφτουν τον Ιανουάριο....Πέρυσι δν τα πείρα πρέφα νωρίς και τα γεύτηκαν άλλοι τα χηνάκια....Ου α ου!!! Ετσι απλα
Πιστευω σε αποδοση να ειναι σαν το παλιο 6αστερο και να μη το χαλασε
Tο prestige μου θύμισε το speed extra όταν το έπαιξα μου άρεσε πολυΤο 206 ειναι σουπερ Γιωργο το prestige δεν το εχω δοκιμασει, το wetland ειναι με τζαμακι τωρα?
Με τζαμακι Γιωργο εβγαζε και τα demi mag σε 1/0 και ηταν σκορποσκαγιαστρες, το wetland 1/0 που ειχα δοκιμασει ενα κουτι ηταν πολυ καλο, φαντασου ειχα παρει και φασσα στα 25 μετρα με το Κικς,τσαλακωθηκε λιγο αλλα ιτς οκ... δεν το ειχα για τις φασσες αλλα ετυχε στην στραβη η ερμη!!!Άλεξ εσένα σκέφτηκα και τα πήρα!
Για φάσσα σε κλειστά σημεία.
Ναι το Lambro είναι με τζαμάκι.Για καμία χήνα τα πήρα.
Και το Super Lambro 36gr το έχει βγάλει ΚΑΙ με (ΒΒ) έχω την εντύπωση......δν θυμάμαι καλά....Με τζαμακι Γιωργο εβγαζε και τα demi mag σε 1/0 και ηταν σκορποσκαγιαστρες, το wetland 1/0 που ειχα δοκιμασει ενα κουτι ηταν πολυ καλο, φαντασου ειχα παρει και φασσα στα 25 μετρα με το Κικς,τσαλακωθηκε λιγο αλλα ιτς οκ... δεν το ειχα για τις φασσες αλλα ετυχε στην στραβη η ερμη!!!
ΝαιΚαι το Super Lambro 36gr το έχει βγάλει ΚΑΙ με (ΒΒ) έχω την εντύπωση......δν θυμάμαι καλά....
μου αρεσει για τον καμποEley, maxam τίποτα το ξεχωριστό,και στον κάλυκα κανένα όνομα, βέβαια είναι πολύ καλό και σε δοκιμές,View attachment 3545View attachment 3546View attachment 3547View attachment 3548View attachment 3549
Αριστο πολυ φορτωμενο δεν ειναι στο 2.00? Ειχε καλη συγκεντρωση στις δοκιμες σου?Eley, maxam τίποτα το ξεχωριστό,και στον κάλυκα κανένα όνομα, βέβαια είναι πολύ καλό και σε δοκιμές,View attachment 3545View attachment 3546View attachment 3547View attachment 3548View attachment 3549
Καλημερα Γιωργο,θες να μας πεις τιμες?Απο Καρασαββιδη τα πηρες;
Από πότε οι ισπανία βάζει βύσματα (τύπου) Diamant....;;;Eley, maxam τίποτα το ξεχωριστό,και στον κάλυκα κανένα όνομα, βέβαια είναι πολύ καλό και σε δοκιμές,View attachment 3545View attachment 3546View attachment 3547View attachment 3548View attachment 3549
Τιμες μετα κρισης;;;;Ναι Βαγγέλη από Καρασαββίδη.
Στα 8 Ευρώ το 206
7.70 τα Prestige και
7.20 τα Lambro
Βαράει στο ψαχνό ο Hobby.gr...Τιμες μετα κρισης;;;;