Το καινούργιο το δοκίμασε κανείς έστω και με πίνακες να δούμε συμπεριφορά;δεν εχει το καινουργιο
Το καινούργιο το δοκίμασε κανείς έστω και με πίνακες να δούμε συμπεριφορά;δεν εχει το καινουργιο
Εδω εισαιΤο καινούργιο το δοκίμασε κανείς έστω και με πίνακες να δούμε συμπεριφορά;
Δεν μου αρέσει αυτό το 1050 και ειδικά σε τσιχλοφυσεκοΔυο τσιχλοφύσεκα μου έδωσε το απόγεμα ο φίλος μας ο Ευριπίδης, που ήρθε στο σκοπευτήριο να τα δοκιμάσει στον πίνακα με τη Beretta 302 ...
Λοιπόν το ένα φυσίγγι είναι ALFA GAME 31gr No.9 ...
Ο κάλυκας (12/70/12) είναι της ΜΑΧΑΜ, προφανώς παρτίδα κατασκευασμένη για την ιταλική RM !!!
Αλλά αυτό που μου φάνηκε πιο περίεργο, πέρα από το RM ITALY στη βάση του, είναι ότι έχει τυπωμένα στο πλάι του και τα γράμματα ΒΑ μέσα σε τετραγωνάκι, που είναι κωδικός αναγνώρισης της εταιρείας από την ιταλική τράπεζα δοκιμών και μπαίνει σε όλα τα φυσίγγια της RM, όπως π.χ. το αντίστοιχο AF που υπάρχει σε όλα τα φυσίγγια της NSI ... Δεν ξέρω τι εξήγηση υπάρχει γι'αυτό ... ή αγόρασε τους κάλυκες από την RM κι όχι από τη MAXAM ... ή μήπως το φυσίγγι γεμίζεται στην Ιταλία από την RM για λογαριασμό του ALFA GAME (φασόν) ????
Καψούλι είναι φυσικά το ισπανικό, πυρίτιδα μάλλον η CSB-1 (σύμφωνα και με τη δοσολογία 1,70 * 31) ... και βύσμα LBRS ...
Τα σκάγια Νο 9 - σωστά στο μέγεθος, με διάμετρο περίπου 2,1 mm - με 17,8 σκάγια ανά γραμμάριο, και συνολικά 554.
Το φυσίγγι "ζωγράφιζε" στον πίνακα, και με αρκετή δύναμη, με την γριά 302 ... προς μεγάλη χαρά του Ευριπίδη!!!
Ο οποίος, πρόσφατα άλλαξε το username του από evripidis302, σε evripidis350 ... αλλά προβλέπω λίαν συντόμως να το αλλάζει ξανά σε evripidis302 ...
Υ.Γ. Το άλλο φυσίγγι, που επίσης έδωσε ωραίες τουφεκιές στον πίνακα, είναι το γνωστό Lambro Tordo 32 gr (πορτοκαλί) σε Νο.8 ...
Αλλά δεν προλαβαίνω απόψε ... μάλλον θα το σφάξω αύριο ...
Δεν μου αρέσει αυτό το 1050 και ειδικά σε τσιχλοφυσεκο
Ισωs αυτό να έχει σχέση με τη δύναμη που λέει ο φιλοs oτι έβγαζε στον πίνακαΤο προσεξα και γω το απογευμα, αλλα δε νομιζω να σημαινει κατι, περα του τυπωματος
Τόσο ψηλά ούτε εγω το νομίζω αλλά σίγουρα θα είναι τσιμπημένες.Η alfa game πάντα έβγαζε δυνατά φυσιγγιαΔεν ξερω, αλλα θεωρω πως σε καμμια περιπτωση δεν πρεπει να ανεβαζει πιεσεις τοσο ψηλα. Το οτι ειναι τυπωμενοι οι καλυκες με τη συγκεκριμενη ενδειξη, οπως και το RM που αναφερε ο Στελιος ειναι κατι που δε καταφερα να καταλαβω
Καμμία σχέση έτσι αγόρασε τους κάλυκες.Ισωs αυτό να έχει σχέση με τη δύναμη που λέει ο φιλοs oτι έβγαζε στον πίνακα
Δεν ξερω, αλλα θεωρω πως σε καμμια περιπτωση δεν πρεπει να ανεβαζει πιεσεις τοσο ψηλα.
Αυτό πιστεύω κι εγώ. Με δόση CSB1 στο 1,70x31γρ. έστω και με το ισχυρό ισπανικό καψούλι, και χωρίς να είναι ιδιαίτερα πιεσμένο, με κλείσιμο μόλις στα 57,9 mm δε νομίζω σε καμία περίπτωση το συγκεκριμένο φυσίγγι να ξεπερνά τα 700 bar - και πολλά λέω!!!Καμμία σχέση, έτσι αγόρασε τους κάλυκες.
Θα το δούμε αυτό (το σετάπ του) το απόγεμα ... αν και περιμένω ότι θα δω γύρω στο 1,55gr Gm3 ... Από μια ματιά που τού'ριξα πάντως από το πλάι με ένα φακό, έχει συγκεντρωτήρα GT ... και φαίνεται μάλιστα αρκετά πιεσμένος. Θαρρώ δεν το έχω πάρει και χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά περίμενα ότι τώρα πλέον η Lambro θα έβαζε και σ'αυτό συγκεντρωτήρα giovanni οπως στα περισσότερα φυσίγγια της ...Το Tordo 32 πορτοκαλί μου είχε φανεί λίγο δυνατό πέρυσι στα μπασίματα γιαυτό και το κράτησα για αργότερα.
Το tordo πολλά χρόνια τώρα είναι με gt κι ελπίζω να μην το έχει αλλαξειΑυτό πιστεύω κι εγώ. Με δόση CSB1 στο 1,70x31γρ. έστω και με το ισχυρό ισπανικό καψούλι, και χωρίς να είναι ιδιαίτερα πιεσμένο, με κλείσιμο μόλις στα 57,9 mm δε νομίζω σε καμία περίπτωση το συγκεκριμένο φυσίγγι να ξεπερνά τα 700 bar - και πολλά λέω!!!
Διαφορετικά, σχεδόν τα μισά 32αρια (τσιχλοφύσεκα) της αγοράς, επώνυμα και μη, θα ξεπερνούν για πλάκα τα 900 bar ... κάτι που δε νομίζω να συμβαίνει !!!
Θα το δούμε αυτό (το σετάπ του) το απόγεμα ... αν και περιμένω ότι θα δω γύρω στο 1,55gr Gm3 ... Από μια ματιά που τού'ριξα πάντως από το πλάι με ένα φακό, έχει συγκεντρωτήρα GT ... και φαίνεται μάλιστα αρκετά πιεσμένος. Θαρρώ δεν το έχω πάρει και χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά περίμενα ότι τώρα πλέον η Lambro θα έβαζε και σ'αυτό συγκεντρωτήρα giovanni οπως στα περισσότερα φυσίγγια της ...
Γι αυτο το λογο εγω το απερριψα γενικως. πολυ καλο βλητικα με αριστη αποτελεσματικοτητα, αλλα πολυ δυνατο για τα γουστα μου.Το Tordo 32 πορτοκαλί μου είχε φανεί λίγο δυνατό πέρυσι στα μπασίματα γιαυτό και το κράτησα για αργότερα.
Δυνατό το τορντο?Γι αυτο το λογο εγω το απερριψα γενικως. πολυ καλο βλητικα με αριστη αποτελεσματικοτητα, αλλα πολυ δυνατο για τα γουστα μου.
ειναι φτιαγμενο ακριβως για την αγορα που απευθυνεται, την ελληνικη των δυναμιτιων τσιχλοφυσιιγγων ( πχ alpha game, zotos, klp πολυ αποτελεσματικα ολα.)
Δυνατό το τορντο?
Στέλιο θυμάσαι το μυνημα που είχα γράψει για το 1.70 x 32 με Csb 1;;;Αυτό πιστεύω κι εγώ. Με δόση CSB1 στο 1,70x31γρ. έστω και με το ισχυρό ισπανικό καψούλι, και χωρίς να είναι ιδιαίτερα πιεσμένο, με κλείσιμο μόλις στα 57,9 mm δε νομίζω σε καμία περίπτωση το συγκεκριμένο φυσίγγι να ξεπερνά τα 700 bar - και πολλά λέω!!!
Διαφορετικά, σχεδόν τα μισά 32αρια (τσιχλοφύσεκα) της αγοράς, επώνυμα και μη, θα ξεπερνούν για πλάκα τα 900 bar ... κάτι που δε νομίζω να συμβαίνει !!!
Θα το δούμε αυτό (το σετάπ του) το απόγεμα ... αν και περιμένω ότι θα δω γύρω στο 1,55gr Gm3 ... Από μια ματιά που τού'ριξα πάντως από το πλάι με ένα φακό, έχει συγκεντρωτήρα GT ... και φαίνεται μάλιστα αρκετά πιεσμένος. Θαρρώ δεν το έχω πάρει και χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά περίμενα ότι τώρα πλέον η Lambro θα έβαζε και σ'αυτό συγκεντρωτήρα giovanni οπως στα περισσότερα φυσίγγια της ...
Μαλλον για αυτο εκλεισε το υποκαταστημα στη Δ Θεσ/νικηΒαράει στο ψαχνό ο Hobby.gr...
Σε όλα του τα προϊόντα.
Γιάννη τα alfa game γεμίζονται στην Ισπανία από ότι ξέρω .... δοκιμασμένο πέρσι με άριστες εντυπώσεις κ φέτος θα το τιμήσω !Δυο τσιχλοφύσεκα μου έδωσε το απόγεμα ο φίλος μας ο Ευριπίδης, που ήρθε στο σκοπευτήριο να τα δοκιμάσει στον πίνακα με τη Beretta 302 ...
Λοιπόν το ένα φυσίγγι είναι ALFA GAME 31gr No.9 ...
Ο κάλυκας (12/70/12) είναι της ΜΑΧΑΜ, προφανώς παρτίδα κατασκευασμένη για την ιταλική RM !!!
Αλλά αυτό που μου φάνηκε πιο περίεργο, πέρα από το RM ITALY στη βάση του, είναι ότι έχει τυπωμένα στο πλάι του και τα γράμματα ΒΑ μέσα σε τετραγωνάκι, που είναι κωδικός αναγνώρισης της εταιρείας από την ιταλική τράπεζα δοκιμών και μπαίνει σε όλα τα φυσίγγια της RM, όπως π.χ. το αντίστοιχο AF που υπάρχει σε όλα τα φυσίγγια της NSI ... Δεν ξέρω τι εξήγηση υπάρχει γι'αυτό ... ή αγόρασε τους κάλυκες από την RM κι όχι από τη MAXAM ... ή μήπως το φυσίγγι γεμίζεται στην Ιταλία από την RM για λογαριασμό του ALFA GAME (φασόν) ????
Καψούλι είναι φυσικά το ισπανικό, πυρίτιδα μάλλον η CSB-1 (σύμφωνα και με τη δοσολογία 1,70 * 31) ... και βύσμα LBRS ...
Τα σκάγια Νο 9 - σωστά στο μέγεθος, με διάμετρο περίπου 2,1 mm - με 17,8 σκάγια ανά γραμμάριο, και συνολικά 554.
Το φυσίγγι "ζωγράφιζε" στον πίνακα, και με αρκετή δύναμη, με την γριά 302 ... προς μεγάλη χαρά του Ευριπίδη!!!
Ο οποίος, πρόσφατα άλλαξε το username του από evripidis302, σε evripidis350 ... αλλά προβλέπω λίαν συντόμως να το αλλάζει ξανά σε evripidis302 ...
Υ.Γ. Το άλλο φυσίγγι, που επίσης έδωσε ωραίες τουφεκιές στον πίνακα, είναι το γνωστό Lambro Tordo 32 gr (πορτοκαλί) σε Νο.8 ...
Αλλά δεν προλαβαίνω απόψε ... μάλλον θα το σφάξω αύριο ...
Αμα το ρίξειs με δίκαννο το κατάλαβαινειs καλύτερα. Πολύ καλό ήταν τιs πρωτεs χρονιεs το αδερφάκι του το κίτρινο το 30αριΔυνατό το τορντο?