Παίδες το βάθος ρελιού το μετράτε από το χείλος του ρελιού στην άκρη του αστεροειδούς, στην μέση ή στο κέντρο (δύσκολο το τελευταίο) ...
Αυτό ήταν 1,7-1,8 στην άκρη, 1,6 στην μέση και 1,5 στο κέντρο ...
Ή δεν παίζει τόσο ρόλο ;;;
Λογικά είναι στην άκρη ...
Δούλευα σήμερα ... σπάνια περίπτωσηαντε ρε Βασιλη στην παραλια να πιεις κανενα τσιπουρο μερα που ειναι.......
Και εγω εκει μετραο.χαμηλη δοση μου φενετε.τουλαχιστον 1,80 θα το γεμηζαΣτην ακρη μετραω εγω.
Σεταπ καλοκαιρινο...''αργό'' το βρισκω....Ισως να κανω λαθος....αλλα δεν θα εκλεινα ποτέ 1,70χ35 - Ν5 .
ΝαιΠροωθητικό;;;; MB ???
Σφαζε εσει και ξαμας εμαςΕίστε άπαιχτοι.
Εγώ θα σφάζω και εσείς θα λέτε εντυπώσεις.
Λίγα μείναν ακόμα αχαχα
Εγώ δεν νοάω πράμα ...
ok το έχω υπόψη ... Άσε τον Χρήστο να φωνάζει ... 15 Σεπτεμβρίου ξεκινάμε εμείς ... θα πέσει μαχαίρι πιο νωρίς.οταν ερθεις πανω να σου δωσω τα 2 μονοβολα imeprial να τα ανοιξεις ρε Βασιλη...θα φωναζει ο Χρηστος απο το Αργος...αλλα και εγω ειμαι περιεργος ειδικα για το στρογγυλο..
Λοιπόν... Προκειμένου να διατηρηθεί η πολιτιστική κυνηγετικη κληρονομια του αγριοχοιρου, τα φυσιγγια θα αποσταλούν απο μενα στον Χρήστο με πολυ αγάπη κ εκτίμηση προς το προσωπο του...Καλημέρα φίλοι μου! Το στρογγυλό είναι κατά 90%βολιδα λι εγω προτείνω να τα καθαρισεις επιμελώς και να τους ρίξεις λίγο σπρέι λούστρο από πάνω κ να τα κρατήσεις να υπάρχουν να μην τα ανοίξουμε.Δεν είναι θέμα να τα βρω είναι ιστορικά κειμήλια κύριοι! Σας έχω αναφέρει ότι η παλαιότητά του γουρουνοκυνηγου αναφέρεται σε δραμιαρες ιμπεριαλ.
αζοφσταλΒρε Benelli και comfort σου λέω ... απόσβεση οπισθίων Μπελούτσι ...
Πυρίτιδα τελικά ;;; TNT ;;;
ειδες ανδρεα ομως τα θυμασαι φιλε,Αυτα μενουνμε εχει παει για κυνηγι χωρις φυσιγγια..θα σεβεσαι...ειχε ξεχασει να παρει τις φυσιγγιοθηκες....
μου εχει αφησει το σκυλοκουτι ακλειδωτο και μου πηδηξε το σκυλι και γυρισαμε πισω 10 χιλιομετρα να το βρουμε...απο τοτε ελεγχω τα παντα μονος μου αλλα κατι θα βρει να μου κανει
Μβ32 είναι η πυρίτιδα κ η συνταγή είναι 616-1,75-35 ...Συνέχεια
View attachment 48012
Το κλασικό για γωνίες
View attachment 48013
View attachment 48014
View attachment 48015
View attachment 48016
Μετά τον τρίτο...θα ψάχνουμε τα φυσίγγια...σαν τον μαντ ΜαξΛοιπόν... Προκειμένου να διατηρηθεί η πολιτιστική κυνηγετικη κληρονομια του αγριοχοιρου, τα φυσιγγια θα αποσταλούν απο μενα στον Χρήστο με πολυ αγάπη κ εκτίμηση προς το προσωπο του...
Κάιντα...κ κάτι φυσίγγια ....έλεοςδεν ειχε ενα κομμενο δικανο σαν το παιχνιδι ΓΟΥΛΦΕΝΣΤΑΪΝ;