ειπαμε τι ειναι,ποιο πανω.Πυρίτιδα τελικά ;;; TNT ;;;
ειπαμε τι ειναι,ποιο πανω.Πυρίτιδα τελικά ;;; TNT ;;;
Ακουηλααααα.κανει μπαμμμμΒρε Benelli και comfort σου λέω ... απόσβεση οπισθίων Μπελούτσι ...
Πυρίτιδα τελικά ;;; TNT ;;;
Μπιιιιιιιβββββββ φφφφσσσσσσσιιιιινννννν.....ρε τρελε ελεος....να δοκιμασεις ομως και τον ηχο :
1) Μπιιιββ (αποδεκτο)
2) Μπιιιβααααα (καλο)
3) τιμπαααααα(πολυ καλο)
4) πτιιιμπαααααααααααα(εξαιρετικο)..............
Πηγή:
Thomas, R. (1980). Τα απομνημονευματα των παλαιων κυνηγων. Εκδοσεις: To Στέκι των Κυνηγών.
Να επιβεβαιωσει ο Τσακαλος....χαχα...
Επειδή είναι παλιο κ Ελληνικό το φυσιγγι θα ρισκάρω να πω ότι ο συγκεντρωτηρας ειναι τετραπλαστ..Πως δεν είναι ??? ... Δεν τον βλέπεις ότι ... ακόμη "στάζει το δηλητήριο" ????????
View attachment 47912
Ρηξε λεμπηδι με φτιαχνη
Η επέκταση φφφφσσσσσσσιιιιινννννν είναι λανθασμένη Κωστή αχαχαχα είναι για δράμια όταν χτυπάνε στις πέτρες.Μπιιιιιιιβββββββ φφφφσσσσσσσιιιιινννννν.....
Δευτέρα ...Ρηξε λεμπηδι με φτιαχνη
Πω ρε φίλεΒρε Benelli και comfort σου λέω ... απόσβεση οπισθίων Μπελούτσι ...
Πυρίτιδα τελικά ;;; TNT ;;;
Να του πεις να κάθεται στα αυγά του,μην πάνε οι καρακάξεςΑκουίλα ... Γι αυτό την ακούνε στερεοφωνικά οι καρακάξες που τρώνε τα αυγά του πατέρα μου.
Λογικό ...
Σημφονα με την δοση,το κλησιμο εκει ειναι καλο.με 1,50 βαθοςκαι 12χηλ ελευθερο χωρο
Είμαι σίγουρος ότι ο Νικ το φτιάχνει για να το δοκιμάσει
Νικ άστο, θα το ρίξω εγώ όταν κατέβω Αθήνα με τον νεροσωλήνα.
Τα φυσίγγια είναι ήδη Αθήνα από την προηγούμενη φορά που είχαν αγώνες στον Ασπρόπυργο.
Γι αυτό δεν τα έριξα ...
Θα το ρίξω μόλις πάω Αθήνα ... έχω ωτοασπίδες και δεν θα την "ακούσω"Εαν το ριξεις με καλο καιρο θα την ''ακουσεις'' φιλε !!!
Μιλάς για χρόνια πρίν!Ζούσα Πάτρα....μίλησα ως όνομα...Ρουμελιώτηςτου πατέρα του είχα ρίξει
Λαμβανο οβερρρρρρΚρητικός λαμβάνει ;;;; MB extra 35gr ...