Παρουσίαση Φυσιγγίων

Ο θωδη βγαζη σφηκτα κεντρα
Γιάννη είμαι ανεπίδεκτος μαθήσεως ...
Tecna είναι αυτή ;;; ... Ακόμα δεν εχω μάθει να την αναγνωρίζω.
Αν ναι τα κρατάω ...

Πόσα μπάρια το υπολογίζεις ;
Εσύ και ο @Xklefteris είστε τα κανονάκια μας ...
:)

Last edited:
ρε τρελε ελεος....να δοκιμασεις ομως και τον ηχο :

1) Μπιιιββ (αποδεκτο)
2) Μπιιιβααααα (καλο)
3) τιμπαααααα(πολυ καλο)
4) πτιιιμπαααααααααααα(εξαιρετικο)...............yel..very funny.

Πηγή:
Thomas, R. (1980). Τα απομνημονευματα των παλαιων κυνηγων. Εκδοσεις: To Στέκι των Κυνηγών.

Να επιβεβαιωσει ο Τσακαλος....χαχα...

Last edited:
Δεν ξέρω αν το γράφεις σοβαρά ή για πλάκα αχαχαχα
Το πρόγραμμα που τα μετράει αυτόματα βάζει και έναν αριθμό σε κάθε σκάγι.
Δες
View attachment 47908

Τα πραγματικά
View attachment 47909
Πλακα κανω ενοητε .big smile. απο την δοση και το σβολιασμα ναι τεκνα ειναι.το υπολογηζο 900 μπαρ το πολη,σε 76ρη καληκα ενοητε

Τέκνα είναι, μια χαρά η δοσολογία... Ο συγκέντρωτηρας που δεν σου γεμίζει το μάτι :p δίνει γενικά σφιχτές τουφεκιές αλλά αυτό είναι αόριστο, έχει να κάνει κ με όλα τα υπόλοιπα... εγώ πάντως το βλέπω ωραίο φυσιγγακι, μην το ρίξεις στους γάμους...
Έχει κ 3αρια, μια χαρά.... Εσύ θα μου λες ότι θα βάλεις ίδια προσκοπευση με αυτή που έχεις μάθει, εγώ θα σου πω να βάλεις ένα φορτηγό μπροστά κ να το ρίξεις σε κανένα μακρινό πουλί...
Ποσοστά συγκεντρώσης χωρίς να έχουμε κόψει τα σκάγια κ να τα έχουμε μετρήσει δεν έχει νόημα... Αυτό είναι το πρώτο που κάνουμε κ είναι κανόνας...
Σαν ένα φίλο που είχε πάρει 4αρια κ μου έλεγε πως χωνεύουν τα πουλιά έτσι... Μόλις άνοιξα ένα είχε 2αρια... ;)

ρε τρελε ελεος....να δοκιμασεις ομως και τον ηχο :

1) Μπιιιββ (αποδεκτο)
2) Μπιιιβααααα (καλο)
3) τιμπαααααα(πολυ καλο)
4) πτιιιμπαααααααααααα(εξαιρετικο)...............yel..very funny.
Κράαααααουουουου ... παποφύσιγγο ... ;)
Να σπάει όπλα ...

ps
Πλάκα κάνω ... αποφεύγω τους δυναμίτες όσο μπορώ ...

Τέκνα είναι, μια χαρά η δοσολογία... Ο συγκέντρωτηρας που δεν σου γεμίζει το μάτι :p δίνει γενικά σφιχτές τουφεκιές αλλά αυτό είναι αόριστο, έχει να κάνει κ με όλα τα υπόλοιπα... εγώ πάντως το βλέπω ωραίο φυσιγγακι, μην το ρίξεις στους γάμους...
Έχει κ 3αρια, μια χαρά.... Εσύ θα μου λες ότι θα βάλεις ίδια προσκοπευση με αυτή που έχεις μάθει, εγώ θα σου πω να βάλεις ένα φορτηγό μπροστά κ να το ρίξεις σε κανένα μακρινό πουλί...
Ποσοστά συγκεντρώσης χωρίς να έχουμε κόψει τα σκάγια κ να τα έχουμε μετρήσει δεν έχει νόημα... Αυτό είναι το πρώτο που κάνουμε κ είναι κανόνας...
Σαν ένα φίλο που είχε πάρει 4αρια κ μου έλεγε πως χωνεύουν τα πουλιά έτσι... Μόλις άνοιξα ένα είχε 2αρια... ;)
Ευχαριστώ παίδες για τις πληροφορίες.

Όταν λέω ίδια προσκόπευση δεν εννοώ σε μέτρα ... εννοώ ίδια με αυτή που έχω μάθει και φυσικά εξαρτάται από την απόσταση.
Και δεν θεωρώ ότι βάζω λίγη γενικά, ... προτιμώ η τουφεκιά να μου φύγει μπροστά παρά πίσω.

Όταν λέω ίδια προσκόπευση δεν εννοώ σε μέτρα ... εννοώ ίδια με αυτή που έχω μάθει και φυσικά εξαρτάται από την απόσταση.
Και δεν θεωρώ ότι βάζω λίγη γενικά, ... προτιμώ η τουφεκιά να μου φύγει μπροστά παρά πίσω.
Εγώ πίσω‼️ βάζω τον ξάδερφο,να μου θυμίζει την προσκοπευση‼️

Εξαρταται απο την ταχυτητα που κινειται το θηραμα...εχω τουφεκισει λαγο στα 10 μετρα πλαγια στο πεταμα μεσα σε λακα, σημαδευοντας λιγο μπροστα απο το κεφαλι και μου αφησε πισω την τουφεκια...συνεχισα ομως να κινω το οπλο και με μια αποτομη κινηση εριξα κανα 2 μετρα μπροστα και τον πηρα στα πλευρα...

Και εγώ το max της διαφοράς που έχω βρεί σε σκάγια είναι 2 νούμερα.

Κοίτα να δεις τι μπορεί να πάθεις όταν δίνεις στον πατέρα σου να σου σημειώσει νούμερα που έχουν ξεβάψει ...

Imperial μαϊμού έχω σε #6 και #4/0 (τα οποία αποδείχθηκαν περίπου #0).

Δείτε τι έγραψε στο 6άρι :) :) :)

IMG_20220506_110902~2.jpgIMG_20220506_110906_1~2.jpg
.drunk.

Να πας για παπιά με αυτά και να ανάψεις όλα τα καντήλια :)

Τον συγκεντρωτήρα δεν τον βλέπω να έχει πολύ δολοφονικό κύρος :)

Αδηλητηρίαστος μου φαίνεται :)
Αν δεν το πουν @ΝίκοςΠ @Giannis k @ΣΤΕΛΙΟΣ @aris_kalamata ότι είναι φυσίγγι με @@ δεν φοβάμαι τίποτα
Πως δεν είναι ??? ... Δεν τον βλέπεις ότι ... ακόμη "στάζει το δηλητήριο" ???????? :oops::rolleyes:

.very funny. IMG_20220506_082444_1.jpg .my man..sarcastic.

Με τα μάγκνουμ φυσίγγια θα είσαι καλά όταν ενώ τραβάς το όπλο μπροστά από το θήραμα αισθανθείς τόσο άβολα με την εικόνα που θα αναρωτηθείς τι κάνει το όπλο τόσο μπροστά...

εμενα ειχε βαλει 8αρια μια φορα σε καρτερι λαγου....μπερδεψε τα χρωματα...αλλα τον βαρεσε....very funny.
Να φυσάει, να βρέχει, να δακρύζουν τα μάτια, να τρέχουν οι μύξες, να έχεις πρεσβυωπία και να πρέπει να διορθώνεις τα ορθογραφικά λάθη του πατέρα σου σε όλη αυτή την μπουρδελοκατάσταση αχαχαχα

Είναι άπαιχτα τα γερόντια σου λέω ...

Γνώμες παίδες ;;;;
Εγω το βρισκω λιγο ''φορτωμενο'' σε πυριτιδα.....
Το βυσμα πολυ καλο....
Το καψουλι δυνατο....με την δοσολογια που εχει....σιγουρα βγαζει V1,5-420m/s.
Mε 615 - 2Χ48+2 αλευρι -drago 14- N3 -βγαζει V1,5-403m/s
Eβγαλα ογκομετρια στα 11 χιλιοστα το εχει με Θωδη 18....εαν ξεραμε και το τελικο υψος ρελιασματος
θα ειχαμε καλυτερη εικονα Βασιλη!!! :)

Το βυσμα πολυ καλο....
Eβγαλα ογκομετρια στα 11 χιλιοστα το εχει με Θωδη 18....εαν ξεραμε και το τελικο υψος ρελιασματος
Ειναι λιγο.λογο θωδη ομως ρηχνη της πιεσης.και αναλογα που εχει ρελιαση .shake hands.

Να φυσάει, να βρέχει, να δακρύζουν τα μάτια, να τρέχουν οι μύξες, να έχεις πρεσβυωπία και να πρέπει να διορθώνεις τα ορθογραφικά λάθη του πατέρα σου σε όλη αυτή την μπουρδελοκατάσταση αχαχαχα

Είναι άπαιχτα τα γερόντια σου λέω ...
Ξερω απο πρωτο χερι... Χαχα...

Το βυσμα πολυ καλο....
Θα γράψω ύψος το απόγευμα ...
Το έκοψα γρήγορα και το ξέχασα :)

Back