Νίκο έχεις παρατηρήσει μια γενική αύξηση στη συγκέντρωση του Boito κ εσύ η εικόνα η ιδέα μου???
Αν θυμάμαι το είχες πάρει από αγγελία στο φόρουμ... Είχε ρίξει τουφεκιές η ήταν Καινούργιο σχετικά μόλις το πήρες?
Δεν ειναι ιδεα σου Αρη. Οντως το εχω δει και το εχω διαπιστωσει και εγω.
Πρωτα σε συγκριτικες δοκιμες με ιδιο σεταπ με την μπερετα...το ΒΟΙΤΟ ηταν αρκετα πισω !!
Δεν ξερω και το λεω ειλικρινα εαν εφταιγα εγω η το οπλο....
Η ΑΙΣΘΗΤΗ βελτιωση ηρθε απο την ωρα που ο Αλεξιου ( οπλουργος ) μου αλλαξε τα ελατηρια
στις σκανδαλες....Απ' οτι μου ειπε εφτιαξε δικα του στο ''χερι''...και τα παλια μου εστειλε πισω..
Τωρα οι σκανδαλες του ειναι ακριβως οπως της μπερετα....και εχω ''οπλο''...πρωτα η τουφεκια του
ηταν βασανο....
Τωρα δεν εχω κανει συγκριτικες δοκιμες με την μπερετα....αλλα απο τα ποσοστα που βλεπω την
εχει απο κοντα.
Τα 3* αστρα σταθερο τσοκ...η καννη εαν εχει καταλοιπα απο προηγουμενο φυσιγγιο δεν βγαζει τοσο
καλες τουφεκιες οπως οταν ειναι καθαρη.
Να σκεφτεις οτι οταν κανω δοκιμες μετα απο καθε βολη...την κοιταω ( και στην μπερετα το εκανα αυτο )
και εαν εχει εστω ιχνος απο καταλοιπα την καθαριζω.
Δεν το ειχα ''δουλεψει'' το οπλο....Οταν το πηρα πηγα μια φορα στο περασμα....αλλου το θηραμα αλλου
εριχνα εγω....φοβερο προβλημα με τις σκανδαλες του.
Εχει αχρωμιωτες καννες....και το πηρα απο αγγελια του φορουμ. Ο Ηλιας πρωην κατοχος....ΔΩΡΟ μου
το εκανε....200 ευρω το πηρα το οπλο...Ας ειναι παντα καλα ο ανθρωπος....μεταχειρισμενο ηταν...
και κατω καννη 3* αστρα εχει καποια σημαδακια...εσωτερικα .
Με εκανε με ποζε....σιδεριά το λεω.....( βοιτο ).....αλλα διαμαντι μου βγηκε!!
Με αγαπαει ο Θεος φιλε !!!
Θελω να τσεκαρω με αρκετα σεταπ και δοκιμες και το φουλ τσοκ - σταθερο και αυτο - στα 50 μετρα
και αν μου κανει τα ''κεφια'' ε' θα ξεκουραστει λιγο η μπερετα!!!!