Ή οι σκοπευτές ή όσοι έχουν δουλέψει σφυροκαλεμο στην οικοδομή.Και πως η πατίνα επηρεάζει σκάγια προστατευμένα από κυάθιο ?
Να δεχθώ ότι οι πολλές τουφεκιές λειαίνουν λίγο τους κώνους από τα πιθανά κοπτικά και μέχρι εκεί ...
Να πούμε ότι η πατίνα μικραίνει και τον συντελεστή τριβής μέσα στον αυλό και τον λειαίνει λίγο και αυτόν οκ ... αν η διαφορά ήταν σημαντική θα την μετρούσαμε.
Κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ.
Όσο μεγαλύτερη βελτίωση έχει ένα όπλο από τις πολλές τουφεκιές τόσο πιο κακή κατεργασία είχε εξ αρχής.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αχρωμίωτα όπλα πρωταθλητών σκοποβολής χρειάζονται χιλιάδες βολές για να στρώσουν ... απλά έχουν τρομερές λειάνσεις εξ αρχής.
Οι σκοπευτές θα μας πουν ...
Καλησπέρα σας! Κύριε Νίκο πολλά μπράβο για τις παρουσιάσεις ,είναι μεγάλη βοήθεια να βλέπουμε την ανάλυση των φυσίγγιων που ρίχνουμε ..Συνεχεια με ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ 34γραμ , Ν6.
View attachment 48096
View attachment 48097
View attachment 48098
Και η αποτυπωση στον στοχο + την ταχυτητα .
View attachment 48099
View attachment 48100
Το Ν5 - 35 γραμμαρια παλι του ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ....Πρωτα ο θεος παρουσιαση το απογευμα !!!
Στο Ν. 7.5 που βοηθά το αντιμόνιοστην τσίχλαφου την κάνεις κ πέφτει, με νούμερο 10 κατέβαζα γερακοτσιχλες κ προλάβαινα να μπω από κάτω για να πέσει στο χέρι μουΚαλησπέρα σας! Κύριε Νίκο πολλά μπράβο για τις παρουσιάσεις ,είναι μεγάλη βοήθεια να βλέπουμε την ανάλυση των φυσίγγιων που ρίχνουμε ..
Το συγκεκριμένο φυσίγγι το έριχνα στην τσίχλα φέτος σε Ν 8 ειδικά τις δύσκολες μέρες με κακο καιρό και έμεινα πολύ ευχαριστημένος..
Επίσης μου είχε γεμίσει ο Ανδρέας και μερικά κουτιά Ν7,5 με 5% αντιμόνιο..
Έχεις δίκιο είναι τραβηγμένο για τσίχλα ..Στο Ν. 7.5 που βοηθά το αντιμόνιοστην τσίχλαφου την κάνεις κ πέφτει, με νούμερο 10 κατέβαζα γερακοτσιχλες κ προλάβαινα να μπω από κάτω για να πέσει στο χέρι μου
Επίσης η αύξηση της συγκέντρωσης μήπως οφείλεται σε διεύρυνση της κάνης πριν το τσοκ, όπου έχει τα πιο λεπτά τοιχώματα ,αν ο χρήστης ρίχνει πολλά δυνατά φυσίγγια. Μία μέτρηση ακριβείας με αυλομετρο θα μας έλυνε τις απορίες.Όσο μεγαλύτερη βελτίωση έχει ένα όπλο από τις πολλές τουφεκιές τόσο πιο κακή κατεργασία είχε εξ αρχής
Αποτελέσματα ?Έχεις δίκιο είναι τραβηγμένο για τσίχλα ..
τα δούλεψα στα μπασίματα με φουλ,δοκιμή πιο πολύ..
Αρκετά καλά μου φάνηκαν αλλά δεν έριξα τόσα πολλά για ασφαλή συμπεράσματα ,γιατί όταν τα παρέλαβα είχε περάσει ο μεγάλος όγκος των πουλιών..έριξα 2 κουτιά από τα 25 που είχα πάρει..του χρόνου θα τα έχω από την αρχή των μπασίματων..Αποτελέσματα ?
Η 390 στα μπασίματα του Οκτωβρίου μια μέρα με πολλααααααα πουλια δεν είχε αγκηγμο η κάνη είχα χρόνια να το γνωρίσο αυτοΈχω δει πλάγιο να ρίχνει τόσες ντουφεκιες που δεν μπορούσε να το πιάσει και το κατούρησε και κάπνιζαν οι κανες κυριολεκτικά.
Ούτε εγώ δεν το έχω πει αυτό... Να θυμηθώ να το χρησιμοποιήσω πουθενάμε νούμερο 10 κατέβαζα γερακοτσιχλες κ προλάβαινα να μπω από κάτω για να πέσει στο χέρι μου
Είναι γεγονός Άρηπερπάτησα καμία 25 άρια μέτρα κ έπεσε στη χούφταΟύτε εγώ δεν το έχω πει αυτό... Να θυμηθώ να το χρησιμοποιήσω πουθενά
Θα την πήρε κεφάλι και θα κατέβαινε σαν ελικόπτεροΕίναι γεγονός Άρηπερπάτησα καμία 25 άρια μέτρα κ έπεσε στη χούφτα
Δε θυμάμαι που την πήρε αλλά κάπως έτσι κατέβαινεάκουγα κ ένα με'ι' Ντέι Μέι ντε'ι'Θα την πήρε κεφάλι και θα κατέβαινε σαν ελικόπτερο