Φίλε Κωσταντή - χωρίς παρεξήγηση - όταν λέω κάτι, δεν το λέω στα κουτουρού ... δεν είμαι "καστανάς" ... όπως λέει κι ο φίλος μας ο
@ΝίκοςΠ ...
Ό,τι έγραψα πιο πάνω ισχύει 100% - επιβεβαιωμένο κι από δικά μου σφαξίματα, όχι 1 ή 2 αλλά αρκετά, και σε διάστημα πολλών χρόνων.
Το Classic Διασποράς ο Ναυπλιώτης το είχε βγάλει πολλά χρόνια πριν να ασχοληθεί με τη D20 και λανσάρει το Tordo 30 και τα άλλα που ανέφερες, που όλα είναι πολύ πιο πρόσφατα:
Lambro Dispersante Classic
Το είχε κυκλοφορήσει από τότε σχεδόν που ανέλαβε τη LAMBRO, και περίπου την ίδια εποχή ή λίγο μετά από το Classic 32 (το κανονικό με συγκεντρωτήρα, και πυρίτιδα S4, το οποίο υπήρξε για πολλά χρόνια αγαπημένο τσιχλοφύσιγγο για πάρα πολλούς κυνηγούς) !!!
Από την αρχή το Classic Διασποράς το έβγαλε με 206s ... Έμοιαζαν πολύ και τα κουτιά, αν θυμάσαι, με έντονο πράσινο χρώμα, κοιτώντας τα από μακριά ή βιαστικά εύκολα μπορούσες να τα μπερδέψεις, μόνο τα πουλιά διέφεραν, στο ένα τσίχλες στο άλλο ορτύκια. Και τα δυο τα έβγαζε επίτηδες "μαλακά" (με μειωμένη δόση πυρίτιδας, περίπου 0,05 κάτω από την κανονική δόση) για να μπορούν, όπως έγραφε στο site και στις διαφημίσεις, να χρησιμοποιηθούν "και σε παλαιά ή ελαφριά δίκαννα" ...
Όσο για το
Tordo Dispersante που είναι πολύ πιο πρόσφατο απ' το classic, ουδέποτε είχε D20 ... Εξαρχής (και μέχρι και σήμερα πιστεύω) το γέμιζε με Gm3 !!!
Το πρώτο φυσίγγι LAMBRO που γεμίστηκε με D20 είναι το κίτρινο Tordo 30 ... είμαι σίγουρος ...
αλλά αν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο Τάσος !!
Υ.Γ. Επίσης, ως γνωστόν, οι πυρίτιδες 206 και η D20 είναι της ίδιας "οικογένειας" ... στην εμφάνιση είναι ίδιες ... από τα ίδια "καζάνια" βγαίνουν ... κι από το ίδιο "μαγαζί" τις παίρνει ο Ν... Οπότε εν προκειμένω δεν έχει κανένα νόημα, ούτε από άποψη "οικονομίας", να λέει ψέματα ότι είναι 206 και να είναι D20 ...