Παρουσίαση Φυσιγγίων

Μπραβο για το σφαξιμο Γιωργο...και την παρουσιαση !!!!:)
Μια διορθωση να κανω....Η ταπα δεν ειναι μαλλινη....ειναι ντιανα...και οπως την βλεπω 16 χιλιοστα !!!
Το γραφω....γιατι η μαλλινη ταπα εχει εντελως διαφορετικη συμπεριφορα και αποδοση απο την
ντιανα...Ειναι η νυχτα με την ημερα...σε ολα !!! ;)

Μια διορθωση να κανω....Η ταπα δεν ειναι μαλλινη....ειναι ντιανα...και οπως την βλεπω 16 χιλιοστα !!!
Το γραφω....γιατι η μαλλινη ταπα εχει εντελως διαφορετικη συμπεριφορα και αποδοση απο την
Γι'αυτό την έκοψα να φαίνεται πώς είναι και μέσα για να μάς πείτε εσείς που γνωρίζετε τα καθέκαστα,εγώ δεν έχω ιδέα Νίκο

Γι'αυτό την έκοψα να φαίνεται πώς είναι και μέσα για να μάς πείτε εσείς που γνωρίζετε τα καθέκαστα,εγώ δεν έχω ιδέα Νίκο

Το ξερω οτι δεν γνωριζεις Γιωργο μου....Αλλωστε δεν πειραζει....
Κοιτα διαφορές η σκετη ντιανα....οπως ειναι στημενο το φυσιγγιο ( χωρις αμορτισερ )
Και με αμορτισερ με μαλλινη ταπα...
Η γνησια μαλλινη ταπα εχει ακομα περισσοτερες δυνατοτητες...αναλογα το στησιμο που της κάνεις !!!

εικόνα_Viber_2022-02-04_11-09-16-014.jpg
εικόνα_Viber_2022-02-04_11-09-23-211.jpg

εικόνα_Viber_2022-02-04_11-09-30-388.jpg
εικόνα_Viber_2022-02-04_11-09-39-206.jpg
Η διαφορα εμφανεστατη....στο + 17,5% συγκεντρωση αυτο με την ντιανα και μαλλινη για αμορτισερ και
χωρις αλευρι και τα δυο φυσιγγια !!

Συγνωμη για το topic.

Το ξερω οτι δεν γνωριζεις Γιωργο μου....Αλλωστε δεν πειραζει....
Κοιτα διαφορές η σκετη ντιανα....οπως ειναι στημενο το φυσιγγιο ( χωρις αμορτισερ )
Και με αμορτισερ με μαλλινη ταπα...
Η γνησια μαλλινη ταπα εχει ακομα περισσοτερες δυνατοτητες...αναλογα το στησιμο που της κάνεις !!!

View attachment 56154
View attachment 56155

View attachment 56156
View attachment 56157
Η διαφορα εμφανεστατη....στο + 17,5% συγκεντρωση αυτο με την ντιανα και μαλλινη για αμορτισερ και
χωρις αλευρι και τα δυο φυσιγγια !!

Συγνωμη για το topic.
Νίκο μπορείς να μου δείξεις ποια είναι η μάλλινη τάπα και αν θέλεις από πού τις προμηθεύεσαι;

Νίκο μπορείς να μου δείξεις ποια είναι η μάλλινη τάπα και αν θέλεις από πού τις προμηθεύεσαι;

Και βεβαια Γιωργο !!! Βγαζω φωτο...και τις ανεβαζω στο ΘΕΜΑ μαλλινη ταπα φιλε !!
Για να κανουμε αυτο το θεμα μπαχαλο !!!

Φαημπερ ειναι νικολα.1,70χ34 τοχα μετρηση με tecna

Βρέθηκε ένα σαπημενο Rio20 πάνω στην ώρα...
Το μόνο που με χάλασε ήταν μερικά μισά σκάγια και μερικά κολλημένα μεταξύ τους ίσως για αυτό να κόβει στα συνεφα

Attachments

• IMG_20220930_224204.jpg
    IMG_20220930_224204.jpg
    134,4 KB · Προβολές: 33
  • IMG_20220930_223630.jpg
    IMG_20220930_223630.jpg
    137,9 KB · Προβολές: 33
Το μόνο που με χάλασε ήταν μερικά μισά σκάγια και μερικά κολλημένα μεταξύ τους ίσως για αυτό να κόβει στα συνεφα
Το τελευταίο που λες δεν έχει να κάνει....
Ηταν συγκεντρωτικά φυσίγγια...
Ασε που αυτά θα εκτρέπονται της πορείας τους...

Αν ανοιγες κ άλλα φυσίγγια απο το κουτί η άλλα κουτιά το πιθανότερο ήταν τα σκάγια να ήταν οκ..

Πάντως σκάγια που να είναι κολλημένα αναμεταξυ τους δεν εχω συναντήσει σε κανενα φυσιγγι γενικά.....
Εχω βρει όμως σε αρκετά κ ρινισματα μολύβδου......

Αμα σκεφτουμε το ποσα σκάγια παραγονται κ με τι ρυθμό είναι φυσιολογικο να υπάρχουν αστοχίες...

Το τελευταίο που λες δεν έχει να κάνει....
Ηταν συγκεντρωτικά φυσίγγια...
Ασε που αυτά θα εκτρέπονται της πορείας τους...

Αν ανοιγες κ άλλα φυσίγγια απο το κουτί η άλλα κουτιά το πιθανότερο ήταν τα σκάγια να ήταν οκ..

Πάντως σκάγια που να είναι κολλημένα αναμεταξυ τους δεν εχω συναντήσει σε κανενα φυσιγγι γενικά.....
Εχω βρει όμως σε αρκετά κ ρινισματα μολύβδου......

Αμα σκεφτουμε το ποσα σκάγια παραγονται κ με τι ρυθμό είναι φυσιολογικο να υπάρχουν αστοχίες...
Έχω σε φώτο παραπάνω τα κολλημένα

Είναι τα νέα σκακια (κομήτες)λέγονται για να ταξιδεύουν να βρουν τους συντρόφους του στο διάστημα.

Δεν εχω ζυγαρια αλλιως θα εσφαζα. Προσεγμενο τοπικο φυσιγγιο ξανθης. Στα 36 γραμμαρια με συγγεντρωτηρα. Τα βγαζει και σε 38 διασπορας και αν θυμαμαι καλα 34 παλι διασπορας. Να φανταστω δεν θα τα ξερετε οι πιο πολλοι, αν καποιος τα γνρωιζει ας πει γνωμη.
20221003_135311.jpg20221003_135608.jpg20221003_135618.jpg

Δεν εχω ζυγαρια αλλιως θα εσφαζα. Προσεγμενο τοπικο φυσιγγιο ξανθης. Στα 36 γραμμαρια με συγγεντρωτηρα. Τα βγαζει και σε 38 διασπορας και αν θυμαμαι καλα 34 παλι διασπορας. Να φανταστω δεν θα τα ξερετε οι πιο πολλοι, αν καποιος τα γνρωιζει ας πει γνωμη.
View attachment 57040View attachment 57041View attachment 57042
Πολυ ομορφο κ απλό κουτί, με στοιχεία που προέρχονται από άλλες εποχές......

Ο @kos kas ρίχνει τα διασπορας του,
τα κίτρινα 34γρ στα ορτυκια κ εχει μείνει ευχαριστημένος....

Ρίξε 3-4 σε καμιά κουρουνα έτσι για να τα δοκιμασεις....

Πολυ ομορφο κ απλό κουτί, με στοιχεία που προέρχονται από άλλες εποχές......

Ο @kos kas ρίχνει τα διασπορας του,
τα κίτρινα 34γρ στα ορτυκια κ εχει μείνει ευχαριστημένος....

Ρίξε 3-4 σε καμιά κουρουνα έτσι για να τα δοκιμασεις....
Ποια κουρουνα ρε τασοοοο. Ξανθη ειμαι και εγω χαχα. Αργοτερα αν παω με καποιον θα δουμε τι λενε.

View attachment 57040View attachment 57041View attachment 57042
Τα 38 και τα 40 διασποράς δεν τα κατάλαβα πότε ποιος ο λόγος για τόσα γραμμάρια όταν ρίχνεις κοντά σου και γρήγορες τουφεκιές? Το παραπάνω φυσίγγιο νομίζω θα έδειχνε τι κάνει σε πιο χοντρά σκάγια

Τα 38 και τα 40 διασποράς δεν τα κατάλαβα πότε ποιος ο λόγος για τόσα γραμμάρια όταν ρίχνεις κοντά σου και γρήγορες τουφεκιές? Το παραπάνω φυσίγγιο νομίζω θα έδειχνε τι κάνει σε πιο χοντρά σκάγια
Τα χρησιμοποιουν απ'οτι καταλαβα κατα κορον στα παπια. Λιγο που εκατσα ολο τετοια επερναν.

Back