Κωσταs Σφακια
Banned
Καλα αυτο το 28αρι ηταν κορυφη αλκα και αυτο εδω τι σου λεει?Saga sporting 28γρ δύναμης. Τις ξεκρεμαγε τις τσίχλες από πολύ ψιλά. Csb4 πιρητυδα δεν υπάρχει στο εμπόριο
Καλα αυτο το 28αρι ηταν κορυφη αλκα και αυτο εδω τι σου λεει?Saga sporting 28γρ δύναμης. Τις ξεκρεμαγε τις τσίχλες από πολύ ψιλά. Csb4 πιρητυδα δεν υπάρχει στο εμπόριο
Δηλαδή λεει ο κατασκευαστής ότι με psb2 κ 620bar βγάζει 440m/s όταν η τέκνα με 800bar βγάζει 415-420Καλα αυτο το 28αρι ηταν κορυφη αλκα και αυτο εδω τι σου λεει?
Αλο tecna αλο psb2 η tecna σηκονη μπαρ η psb2 οχη.η ισπανηκες φημηζωντε για της ταχητιτες και τα χαμηλα μπαρΔηλαδή λεει ο κατασκευαστής ότι με psb2 κ 620bar βγάζει 440m/s όταν η τέκνα με 800bar βγάζει 415-420
Κατι τετοιο λεει αλλα εγω δεν βασιζομαι σε αυτα αλλα σε αυτα που βλεπω και οντωs ειναι πολυ γρηγορο αυτο και το Diana μου φαινοντε πολυ γρηγορα κορυφαια και χωριs ανακρουσηΔηλαδή λεει ο κατασκευαστής ότι με psb2 κ 620bar βγάζει 440m/s όταν η τέκνα με 800bar βγάζει 415-420
Eναs γνωστοs εμποραs του χωρου επιμενει οτι η Τεκνα δεν εχει μπαρΑλο tecna αλο psb2 η tecna σηκονη μπαρ η psb2 οχη.η ισπανηκες φημηζωντε για της ταχητιτες και τα χαμηλα μπαρ
Σηγα που δεν εχει.δηπλης βασης ειναι οποτεEναs γνωστοs εμποραs του χωρου επιμενει οτι η Τεκνα δεν εχει μπαρ
Ολεs oι διβασικεs σηκωνουν?Σηγα που δεν εχει.δηπλης βασης ειναι οποτε
Σχεδων αν στρημοκτουν σηγουρα αν πεξης κατο απο την πρωοδευτηκοτητατους οχη.αλα οτη σεταπ και να στησης η ισπανηκες παντα δηνουν ταχητιτες σηγκετροσης και ληγα μπαρΟλεs oι διβασικεs σηκωνουν?
Μετατροπή της θερμικής σε κινητική ενέργεια κάνει το όπλο. Κ χορης φαγητό δεν τρέχουν τα σκάγια. Η ίδια η μαξαμ την δίνει στα 400m/s κ 600bar.Αλο tecna αλο psb2 η tecna σηκονη μπαρ η psb2 οχη.η ισπανηκες φημηζωντε για της ταχητιτες και τα χαμηλα μπαρ
Φιλε αν δε βαριεσαι ριξε μια ματια στο θεμα τσιχλα κοτσυφι στην προ τελευταια σελιδα εχω γραψει κατι αν σου εχει τυχει θα ηθελα μια εξηγηση γιατι νομιζω οτι ηταν κατι με το φυσιγγιοΣχεδων αν στρημοκτουν σηγουρα αν πεξης κατο απο την πρωοδευτηκοτητατους οχη.αλα οτη σεταπ και να στησης η ισπανηκες παντα δηνουν ταχητιτες σηγκετροσης και ληγα μπαρ
Γιαννη το 28αρι το ειχεs μετρησει?Μετατροπή της θερμικής σε κινητική ενέργεια κάνει το όπλο. Κ χορης φαγητό δεν τρέχουν τα σκάγια. Η ίδια η μαξαμ την δίνει στα 400m/s κ 600bar.
Αν το δω μπροστά μου θα του δόση μια ευκαιρία.
Το καλό να έχεις ταχογράφο
Φησικα μου εχει τηχη.με psb3 στα 28γρ με spark νο8 3 αστρα στα 25 μετραΦιλε αν δε βαριεσαι ριξε μια ματια στο θεμα τσιχλα κοτσυφι στην προ τελευταια σελιδα εχω γραψει κατι αν σου εχει τυχει θα ηθελα μια εξηγηση γιατι νομιζω οτι ηταν κατι με το φυσιγγιο
Τι ειναι το spark?Και που νομιζειs οτι οφειλετε αυτο?Γιατι σε αυτα τα μετρα δεν ειχαι και σφιχτο τσοκ για να γινει αυτοΦησικα μου εχει τηχη.με psb3 στα 28γρ με spark νο8 3 αστρα στα 25 μετρα
Να βαλειs μετα εδω τη μετρηση παντωs δεν μπορει ολα τα εργοστασια στην ισπανια να λενε ψεματα γιατι και το Diana καπου εκει δινει 440Δεν το μέτρησα, κάτσε να το σημειώσω έχω ένα κουτί
Η σηγκετροσης που βγαζουν η ισπανηκες.ο σπαρκ ειναι σηγκετροτηραςΤι ειναι το spark?Και που νομιζειs οτι οφειλετε αυτο?Γιατι σε αυτα τα μετρα δεν ειχαι και σφιχτο τσοκ για να γινει αυτο
Το διαλυσεs αλλα εγω δεν βρηκα τιποτα εσκασε στον αερα δεν μπορω να το καταλαβω εχω αλεσει πολλεs φορεs πουλια στα 5μετρα αλλα οχι και να μη βρω τιποτα