gvp9000
Banned
Τουφέκα τα εσύ για μένα ... το ίδιο είναι ...Για το Βασίλη θα του του δώσω όλα τα καρτερία να κάτσει να τουφεκισα όσα θέλει παπάκια που έχουν τα τσεγκελακια στην ουρά τους. Ξέρεις εσύ
Τουφέκα τα εσύ για μένα ... το ίδιο είναι ...Για το Βασίλη θα του του δώσω όλα τα καρτερία να κάτσει να τουφεκισα όσα θέλει παπάκια που έχουν τα τσεγκελακια στην ουρά τους. Ξέρεις εσύ
Αν έχεις κάνα 3κιλο την αγοράζω προχτές!!Μην μου στεναχωριεσαι Στελαρα μου !!!
Θα σου χαρισω εγω μισο κιλο.....Ετσι και αλλιως δεν την γουσταρω φιλε !!!
Αν έχεις κάνα 3κιλο την αγοράζω προχτές!!
Και για παραπάνω,δεν λέω όχι!!
A1 688 1.75 X 34 N.6 obtur.6mm + diana 12 mm 6* 57.80Δεν εχω τοση πολυ Γιαννη μου !!! Μισο κιλο σφραγισμενο με λοτ ΡΒ - 18062 και αλλο ενα μισοκιλο
που βγαζω ογκομετριες και ριχνω κανα φυσιγγιο για δοκιμη φιλων με λοτ ΡΒ-17190.
Ειναι παλια λοτ.....Οταν επιασα την SIPE στα χερια μου...την Α1 την εφαγε το ''σκοταδι''...φιλε!!!
A1 688 1.75 X 34 N.6 obtur.6mm + diana 12 mm 6* 57.80
Φυσίγγι πολύ σπουδαίο ,κλασσικό .
Το Rooster το έριξες στα 50 ?Ασε με βρε φιλε !!! Εχεις ''φαγωθει'' με αυτην την Ντιανα και το 57,8....
Ηθελα να ηξερα τι τους βρισκεις ???
Ειδα σημερα τα καμωματα τους με την CH6 στο σεταπ που εδωσες....Για μενα τουφεκιες για τα σκουπιδια...
Μην μου θυμωσεις που μιλαω ετσι.....Το σιγουρο ειναι οτι εχουμε αλλα ''θέλω'' και το σεβομαι...
Τωρα γυρισα απο δοκιμες.....Μου εχουν βγει τα ματια να μετραω σκαγια,,,,η Granular τα πηγε πολυ καλα
σε ολα τα σεταπ ....εκτος απο ενα....Η CH6 Oπως προειπα με την ΝΤΙΑΝΑ σκετη απογοητευση....αυτο με
τον biorietabile 18 - 67,4-56...τωρα βγαζω αποτυπωση....αλλα πολυ δυνατο...
Εκανα ενα διαλλειμα να ξελαμπικαρω....Το απογευμα θα ανεβασω αποτυπωσεις...
Το Rooster το έριξες στα 50 ?
Πιάσατε τίποτα άλλο, εκτός την σκορπίνα; Γράψε στην "κυνηγετική γωνιά"Το Rooster το έριξες στα 50 ?
Τι να πιάσει αφού όλο στο μπενελι και βλητικές ήταν παει το ψάρεμαΠιάσατε τίποτα άλλο, εκτός την σκορπίνα; Γράψε στην "κυνηγετική γωνιά"
Τα θέλει ο κώλος του.Τι να πιάσει αφού όλο στο μπενελι και βλητικές ήταν παει το ψάρεμα
Ναι δεν το βλέπεις που έχει τρύπα μέσα η πυρίτιδα απο το καψουλι και αν δεν ήταν ΤΕΚΝΑ που κολλάει θα έφευγε όληΛογικά είχε χυθεί πυρίτιδα. Δεν μπορεί να είναι τόσο λίγη
Ξέρουν τι κάνουν τα κεφάλια!!!! Αυτοί γιατί έχουν και γεμίζουν!!! Απλος δεν της βγάζουν στην αγωρα για τους λόγους που καταλαβενεται???Άφαντη κ η Α1. Άραγε θα φέρουν ξανά;
Φοβαμαι οτι τις εισαγωγες της nsi....θα κανουμε καιρο να τις δουμε....Άφαντη κ η Α1. Άραγε θα φέρουν ξανά;
Η ιδιογωμοση τους πηραζει και βρήκαν τον τρόπο να ριμαξουνΦοβαμαι οτι τις εισαγωγες της nsi....θα κανουμε καιρο να τις δουμε....
Θα κλωτσαει σαν μουλαρι λες; δεν εχω ριξει κανενα και εχω καμια 15+Μαλον jk3 εκει παει η δοση και το χρωμα