Μπα δεν νομηζο νορμαλ δοση ειναιΘα κλωτσαει σαν μουλαρι λες; δεν εχω ριξει κανενα και εχω καμια 15+
Μπα δεν νομηζο νορμαλ δοση ειναιΘα κλωτσαει σαν μουλαρι λες; δεν εχω ριξει κανενα και εχω καμια 15+
Για tecna ισως;;;Μαλον jk3 εκει παει η δοση και το χρωμα
Χθες ανοιξα και ενα nsi sipe και ειχε γινει πετρα η μπαρουτη. Αυτη δεν ηταν ετσι (επειδη ξερω οτι οι διβασικες συσσωματονονται, δεν ξερω αν ισχυει και για την τεκνα αυτο)Για tecna ισως;;;
Σε ολες της δηπλης βασης ισχιει.πλην τον αμερικανηκωνΧθες ανοιξα και ενα nsi sipe και ειχε γινει πετρα η μπαρουτη. Αυτη δεν ηταν ετσι (επειδη ξερω οτι οι διβασικες συσσωματονονται, δεν ξερω αν ισχυει και για την τεκνα αυτο)
Τα σκάγια γιατί μοιάζουν με "δαγκωτά" βαρίδια ψαρέματος? Το λέω αυτό γιατί μερικά μοιάζουν να έχουν μια σχισμή.
Μπορεί από το κόψιμο του κάλυκα να χάραξε μερικά το κοπίδι.Τα σκάγια γιατί μοιάζουν με "δαγκωτά" βαρίδια ψαρέματος? Το λέω αυτό γιατί μερικά μοιάζουν να έχουν μια σχισμή.
γιατι ετσι τα σκαγια σφυριζουν και γινονται τροχειοδικτικα ,για να βλεπεις που παει η τουφεκια σου,πατεντα της λαμπρο .[τα ξερω γιατι μου τα ειπε ο αλεξ.]Τα σκάγια γιατί μοιάζουν με "δαγκωτά" βαρίδια ψαρέματος? Το λέω αυτό γιατί μερικά μοιάζουν να έχουν μια σχισμή.
Πιθανότατα είναι πρεσαριστα.Τα σκάγια γιατί μοιάζουν με "δαγκωτά" βαρίδια ψαρέματος? Το λέω αυτό γιατί μερικά μοιάζουν να έχουν μια σχισμή.
Ενδιαφέρον!!!γιατι ετσι τα σκαγια σφυριζουν και γινονται τροχειοδικτικα ,για να βλεπεις που παει η τουφεκια σου,πατεντα της λαμπρο .[τα ξερω γιατι μου τα ειπε ο αλεξ.]
Δεν έχω ξαναδεί πρεσαριστά, οπότε οκ!Πιθανότατα είναι πρεσαριστα.
Μακάρι να ήτανΠιθανότατα είναι πρεσαριστα.
Δεν μοιάζουν για χυτά.Μακάρι να ήταν
Kλείσιμο τελικό στα 57.80 ;Ρουμελιωτης mb36 36 γραμμαρια (περσινη αγορα)
View attachment 69076View attachment 69077View attachment 69078
Εχουν τεντωθει πολλοί λαγοί εδώ γύρω με αυτά....Ρουμελιωτης mb36 36 γραμμαρια (περσινη αγορα)
Κλασικό σεταπ mb36Ρουμελιωτης mb36 36 γραμμαρια (περσινη αγορα)
Κ στο 1.90 με s.g και No5 παλι ειναι κοφτήρι στο λαγό...Εχουν τεντωθει πολλοί λαγοί εδώ γύρω με αυτά....
Και στα παπιαΚ στο 1.90 με s.g και No5 παλι ειναι κοφτήρι στο λαγό...