mixalos
Banned
Ρε παιδιά το μπλε του Ρουμελιώτη υποτίθεται ότι γεμιζόταν με Μ92S και τώρα με TecnaN ή μήπως κάνω λάθος ;
Ρε παιδιά το μπλε του Ρουμελιώτη υποτίθεται ότι γεμιζόταν με Μ92S και τώρα με TecnaN ή μήπως κάνω λάθος ;
Καλημέρα φίλε μου τώρα βγάζει σε μπορντό κάλυκα με τέκνα 36.5 και το 35αρι με psb σε μαύρο κάλυκα.....Ρε παιδιά το μπλε του Ρουμελιώτη υποτίθεται ότι γεμιζόταν με Μ92S και τώρα με TecnaN ή μήπως κάνω λάθος ;
Ότι ηταν με B&P τέλος. Είχε παραγγείλει βαρέλια κ τον έγραφαν κανονικά για πολύ καιρό. Τους έγραψε κ Αυτός κ δεν ξαναπαραγγελνει. Έτσι μου είπε όταν τον ρώτησα αν έχει λίγη mb36 να πάρω.Ρε παιδιά το μπλε του Ρουμελιώτη υποτίθεται ότι γεμιζόταν με Μ92S και τώρα με TecnaN ή μήπως κάνω λάθος ;
Η Α1 ήταν στα 32 γραμμάρια......Αυτή είναι Α1 και καψούλι Cx2000 ... και χαμηλή δόση για 34 γρ. Ο κάλυκας μαύρος είναι; γιατί εγώ μαύρο τον βλέπω. Ξέρεις ποιάς χρονολογίας περίπου είναι ;
Αυτά που έιχα πάρει εγώ ήταν σε πράσινο κάλυκα με καψούλι Fiocchi 616 και μπαρούτη CSB-1 δεν θυμάμαι καλά αλλά νομίζω 1,65 γρ.
Τώρα βρήκες να το παρουσιάσεις που είμαι στη δουλειά και μετά φεύγω στο χωριό, και δεν μπορώ να κοιτάξω τις σημειώσεις μου ;;; Και δε θα γυρίσω μέχρι Τρίτη ή Τετάρτη !!
Πάντως θυμάμαι είχε κάνει αλλαγές σε κάποια φυσίγγια, κατά καιρούς, αναφερόταν στις διαφημίσεις κάποτε και η Α1 αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο φυσίγγι ...
Ο κάλυκας γράφει στον πάτο BORNAGHI ;;;; Εμένα έγραφαν BERETTA ... Αλλά δεν έφτιαχνε κάλυκες ούτε ο μεν ούτε η δε. Κάποιος άλλος ήταν ο κατασκευαστής του κάλυκα, στα δικά μου μάλλον η Fiocchi αφού είχαν καψούλι 616 (όλα, 32, 34 και 36 γρ) ... Στο δικό σου μάλλον η Cheddite ...
Μπορεί κάποιος να μου πει τι πυρίτιδα έχει το καθένα ξεχωριστά?
Semi magnum 40 gr 3AAA
NSI 36 gr percorso
Condor 36 gr
Roumeliotis 35 gr
Το σεμι έχει PSB 2, όπος και το condor, το percorso έχει tecna,του Ρουμελιώτη δεν γνωρίζω φίλε,
Συνέχεια:Βρήκα το παλιό μου τεφτέρι που είχα γράψει δοκιμές με κάποια εμπορικά φυσίγγια. Το λοιπόν:
Winchester supreme elite μονοβολα με την κόκκινη μιτη 616m/s
Supreme σκέτο 556m/s
Hexolit 32gr mag 475m/s
Monolit 28gr mag 534m/s
Sauvester mag 527m/s
Remington με την πράσινη μιτη 509m/s
Rem. High velocity 516m/s
Federal tactical 475m/s
Εξηγήσετε μου κάποιος ρε παιδιά τι γίνεται με τα εργοστασιακά φυσίγγια πχ αυτή η γόμωση που είναι 1.60 x 34 ενώ γνωρίζουμε ότι η αναλογία είναι 1.75x 34 αλλά με άλλο καψουλι...... Αντίστοιχα προχθές έσφαξα λαμπρό μπλε νο 7 γεμισμένο με c7 που ψαχνομαι να γεμίσω και βρίσκω 1,55x34 με 686 και άντε εσύ βγάλε συμπέρασμα........ Μήπως κάνουμε κάτι λάθος.τελικα???????Αυτή είναι Α1 και καψούλι Cx2000 ... και χαμηλή δόση για 34 γρ. Ο κάλυκας μαύρος είναι; γιατί εγώ μαύρο τον βλέπω. Ξέρεις ποιάς χρονολογίας περίπου είναι ;
Αυτά που έιχα πάρει εγώ ήταν σε πράσινο κάλυκα με καψούλι Fiocchi 616 και μπαρούτη CSB-1 δεν θυμάμαι καλά αλλά νομίζω 1,65 γρ.
Τώρα βρήκες να το παρουσιάσεις που είμαι στη δουλειά και μετά φεύγω στο χωριό, και δεν μπορώ να κοιτάξω τις σημειώσεις μου ;;; Και δε θα γυρίσω μέχρι Τρίτη ή Τετάρτη !!
Πάντως θυμάμαι είχε κάνει αλλαγές σε κάποια φυσίγγια, κατά καιρούς, αναφερόταν στις διαφημίσεις κάποτε και η Α1 αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο φυσίγγι ...
Ο κάλυκας γράφει στον πάτο BORNAGHI ;;;; Εμένα έγραφαν BERETTA ... Αλλά δεν έφτιαχνε κάλυκες ούτε ο μεν ούτε η δε. Κάποιος άλλος ήταν ο κατασκευαστής του κάλυκα, στα δικά μου μάλλον η Fiocchi αφού είχαν καψούλι 616 (όλα, 32, 34 και 36 γρ) ... Στο δικό σου μάλλον η Cheddite ...
Του Ρουμελιωτη το 35 εχει psb2 οπως και το condor το percorso tecna το αλλο σου απαντησε ο Αρις psb2Μπορεί κάποιος να μου πει τι πυρίτιδα έχει το καθένα ξεχωριστά?
Semi magnum 40 gr 3AAA
NSI 36 gr percorso
Condor 36 gr
Roumeliotis 35 gr
Alex η PSB2 έχει κόκκινη απόχρωση !!Του Ρουμελιωτη το 35 εχει psb2 οπως και το condor το percorso tecna το αλλο σου απαντησε ο Αρις psb2
Ναι προς το ροζ ειναιAlex η PSB2 έχει κόκκινη απόχρωση !!
Μπααα με τιποτα φιλε, η 1η φωτο μου μοιαζει ομως, δεν ειμαι και ειδικος με τις πυριτιδες παντωςView attachment 7256View attachment 7257View attachment 7258
Το Condor και το Ρουμελιώτη Μπλε σου μοιάζουν με ροζ PSB2 ;
Δεν θέλει λίγο ακόμα πάτημα Γιάννη;;
Θα τα πει όλα ο ταχογράφος κ αν θα έχει ακαυτη η κάννη. Κ εμένα μου έκανε εντύπωση το ύψος.Δεν θέλει λίγο ακόμα πάτημα Γιάννη;;
Csb1 μου φαίνεται Τόλη.Καλημέρα παιδιά τι πυρίτιδα έχουν τα gorilla μέσα;; Τα σκάγια ήταν πολύ καλής ποιότητας...τώρα από τα άλλα υλικά ας πουν οι γνωστές.
Πάντως τα B&P MB32 ειναι καλύτερα σαφώς!