Σε τοσα πολα γρ δεν νομηζο.παντος εναι ψιλη σαν σιπε,και ζβολιασμενη οπος της κλασηκες δυβασηκεςS4 η παλιά μήπως;
Σε τοσα πολα γρ δεν νομηζο.παντος εναι ψιλη σαν σιπε,και ζβολιασμενη οπος της κλασηκες δυβασηκεςS4 η παλιά μήπως;
Jk6 είναι.Ξέχασα να πω ότι εδώ έχουμε αριστερά την πυριτιδα από του Ζαγοραιου και δεξιά mb-32. Η μόνη άπειρο ελάχιστη διαφορά είναι στο μέγεθος. Του ζαγοραιου-αριστερα είναι μεγαλύτερα τα φύλλα μια ιδέα. Mb-32 όμως πρέπει να είναι έτσι?
View attachment 70576
Δεν έχω δει ποτέ jk6. Είσαι σίγουρος πως είναι αυτή?Jk6 είναι.
Δεν το είχα δει το μυνημα σου.Το βάρος της πυρίτιδας και καψουλι???
Εγώ νομίζω αυτή είναι.Δεν έχω δει ποτέ jk6. Είσαι σίγουρος πως είναι αυτή?
Ποιος μπορεί να είναι σίγουρος 100%?Δεν έχω δει ποτέ jk6. Είσαι σίγουρος πως είναι αυτή?
ΟκΕγώ νομίζω αυτή είναι.
Τάσο και εμενα μου μοιάζει για μβ-32 αλλά ίσως να έχει δίκιο ο outlander.Ποιος μπορεί να είναι σίγουρος 100%?
Εδώ μας μπερδευουν οι σημερινές έτσι όπως αλλάζουν...
Φαντάσου τις παλιες..... Σκέψου ποσες κυκλοφόρησαν κ ποσες σταμάτησαν....
Πάντως το χρώμα, η δόση, κ γραμμάρια σκαγιων για mb32 μου κάνει, ταιριάζει με άλλα παλια φυσίγγια που είχα σφάξει με αυτή την πυριτιδα....
Αλλά κ το χέρι στην φωτιά δεν το βάζω.....
Γιατί το πήγες τόσο ρε? Το δοκίμασες στο 1,65?Προς δοκιμή για τα δύσκολα.........
12/70 T4 688 sipe 1,70x33 z2m 24 No 5n 6* 58,00mm.......
Προσεχώς η δοκιμή...... .View attachment 70625Προσοχη πολύ δυνατό φυσιγγι . Όποιος το αντιγράψει με δική του ευθύνη!!!!
Θέλω να δω τι θα πάρω με αυτό και μετά βλέπουμε.....Γιατί το πήγες τόσο ρε? Το δοκίμασες στο 1,65?
Και με 686Θέλω να δω τι θα πάρω με αυτό και μετά βλέπουμε.....
Αυτός είναι ο ορθόδοξος τρόπος........Και με 686
σε καλο δρομο εισαι Βαγγέλη σιπε και 688 αντίδοτο στα δύσκολα.Θέλω να δω τι θα πάρω με αυτό και μετά βλέπουμε.....
Καψαλίστηκε καμιά τσίχλα Στέλιο η δεν τα δοκίμασες?View attachment 70622View attachment 70623View attachment 70624View attachment 70626
Κάποιες φωτογραφίες, αν και δε νομίζω να βοηθάνε πολύ !!! Δεν μπόρεσα να βρω καλύτερες ...
Από κάτι παλιά φυσίγγια Cal.16 του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ (Αφοι Θεοδωρίδη) ...
Μάλιστα. Αυτή όμως φαίνεται ξανθιά.View attachment 70622View attachment 70623View attachment 70624View attachment 70626
Κάποιες φωτογραφίες, αν και δε νομίζω να βοηθάνε πολύ !!! Δεν μπόρεσα να βρω καλύτερες ...
Από κάτι παλιά φυσίγγια Cal.16 του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ (Αφοι Θεοδωρίδη) ...