και οχι μονο!Παλιο φυσιγγι, το βυσμα κιτρινισμενο και τα καψουλι "περιεργο". Τα σκαγια δεν μου φανηκαν ιδιαιτερα στρογγυλα. Σαν λαγοφυσσιγο ηταν καλο λετε;
και οχι μονο!Παλιο φυσιγγι, το βυσμα κιτρινισμενο και τα καψουλι "περιεργο". Τα σκαγια δεν μου φανηκαν ιδιαιτερα στρογγυλα. Σαν λαγοφυσσιγο ηταν καλο λετε;
Να ρωτάς τον @outlander ή τον @DimDre πριν αγοράσειςΔεν το έχω ρίξει ποτέ, σήμερα τα πήρα
Τον piston skeet έχει τελικά...Ποιοτικό φαίνεται,δεν ξέρω αν θα τα ξαναβρω
Μοιάζει με csb5 στο μέγεθος και στο σχήμα, απλά σε ένα σαγκα ήταν ανοιχτό γκρι το χρωμα, σε αυτό είναι ανοικτό φιστικίΤον piston skeet έχει τελικά...
Μπαρούτι σαν csb5 μου κάνει...
Καψούλι cx2000
Τον piston skeet έχει τελικά...
Σαν ανοιχτό γκρι μου φάνηκε στη φώτο...Μοιάζει με csb5 στο μέγεθος και στο σχήμα, απλά σε ένα σαγκα ήταν ανοιχτό γκρι το χρωμα, σε αυτό είναι ανοικτό φιστικί
28αρι με πιστον σκητ... Αν κρινω απο τα χιλιαδες εκ Πατρων που εχω καψει με παρομοιο βυσμα μια χαρα θα ειναι και αυτο. Τουλαχιστον αυτο γραφει πιστον σκητ απ'εξω και εχει και μεσα. Οχι σαν κατι ελληνες απατεωνες με διπλη σιμ που γραφει το κουτι με πιστον σκητ και τα φυσιγγια μεσα εχουν απλο συγκεντρωτηρα....Να ρωτάς τον @outlander ή τον @DimDre πριν αγοράσεις
Μόνο τον v-zero αναγνώρισα ... θα αναλάβουν τα αλάνια για τα υλικά.
Μήπως τα είχε παραγγείλει ο Άλεξ?28αρι με πιστον σκητ... Αν κρινω απο τα χιλιαδες εκ Πατρων που εχω καψει με παρομοιο βυσμα μια χαρα θα ειναι και αυτο. Τουλαχιστον αυτο γραφει πιστον σκητ απ'εξω και εχει και μεσα. Οχι σαν κατι ελληνες απατεωνες με διπλη σιμ που γραφει το κουτι με πιστον σκητ και τα φυσιγγια μεσα εχουν απλο συγκεντρωτηρα....
Λες να τον διαβαζει εδω μεσα και να του εκανε χουνερι???Μήπως τα είχε παραγγείλει ο Άλεξ?
Βρε γράφει κι όλας!Λες να τον διαβαζει εδω μεσα και να του εκανε χουνερι???
Τα ίδια είχες ξαναπεί για το ίδιο φυσιγγι..Εμένα δεν μου φαίνεται για CSB5, βέβαια η φωτογραφία δεν είναι καλή, και από το κινητό που τη βλέπω δεν μπορώ να πω με σιγουριά ... Αλλά πιο πολύ την κόβω για 206V ...
Federal prairie storm #5 PFX154FS5 1 1/4oz = 35.44gr (θ)
========================================================
59.2mm - 1mm
34.876gr σκάγια και buffer
1.305gr buffer
33.55gr σκάγια = 208 σκάγια = #5.08 usa
3.272gr πυρίτιδα ποιά ?
View attachment 71952
View attachment 71953
View attachment 71954View attachment 71955View attachment 71956
Την ζύγισα 3 φορές ... ΝΑΙ απόλυτα σίγουρος.Για την δοση ( βαρος ) πυριτιδας εισαι σιγουρος ??? 3,272 gr ??
τα remington θα τα πληρωνα αυτα οχι.