Μια χαρά τίμιο!Και πως σου φάνηκε????
Μια χαρά τίμιο!Και πως σου φάνηκε????
Μπορεί να τα κοροϊδεύουμε τα lambro αλλά είναι τα μόνα μέχρι στιγμής που χρησιμοποιώ και γουστάρω. Κατάλοιπο από τον παππού μου που χρησιμοποιούσε το καφέ και που και που το μπλέ. Δεν τον έχω δει να χάνει λαγό ή πουλί ούτε μια φορά....ούτε δε παράπονο για τη τουφεκιά.Στο καλ12 χρησιμοποιώ μόνο ελληνικά φυσίγγια και ιδιαίτερα τα Λάμπρο! Δεν έχω καμία προκατάληψη! Και μόλις πήρα το 20αρι πήρα μια κούτα από την αδυναμία πού είχα στα 12αρια του και δεν τα βρήκα με τίποτα μαζί τους! Συνάμα με κάτι b&p,rc και rm είχα πολύ καλύτερα αποτελέσματα! Πιστεύω πως δεν δίνεται αρκετή προσπάθεια για ένα ιδιαίτερο καλ20 φυσιγγι απο τούς Έλληνες λόγω της πολύ μικρής ζήτησης όχι ότι δεν μπορούν!!!
Τα 40 μέτρα είναι πολλά, λίγα φυσίγγια σκοτώνουν σταθερά σε αυτά τα μέτραΤωρα ολα τα φυσιγγια μεχρι τα 40 μετρα κουτσα - στραβα θα σκοτωσουν....
Τα 40 μέτρα είναι πολλά, λίγα φυσίγγια σκοτώνουν σταθερά σε αυτά τα μέτρα
Πυρίτιδα της οικογένειας C7, στα 28gr το πιο πιθανόν C7V, συγκεντρωτήρας ΜΑΧΑΜ Α24, Καψούλι ΜΑΧΑΜ G-1000.Από εντόσθια δεν κατέχω , πυριτιδες, συγκεντρωτηρες κτλ..
Δεν είναι της σειράς psb???Πυρίτιδα της οικογένειας C7, στα 28gr το πιο πιθανόν C7V, συγκεντρωτήρας ΜΑΧΑΜ Α24, Καψούλι ΜΑΧΑΜ G-1000.
Mε την κατάργηση των πυρίτιδων της ΜΑΧΑΜ, ιδιαίτερα των CSB, οι πλείστες Εταιρείες έχουν αλλάξει αυτές τις πυρίτιδες νοουμένου ότι έχει εξαντληθεί. Μια πιο κοντινή φωτογραφία και θα σου πω σίγουρα, εάν είναι PSB και δεν φαίνεται καλά από αυτή την απόσταση τότε είναι η PSB+5. Aριστερά η PSB+5, δεξιά η C7V.Δεν είναι της σειράς psb???
Όλα είναι στα 28 γρΣτα πόσα γραμμάρια είναι τα Kένταυρος και Saga? To Βοrnaghi επίσης στα πόσα γραμμάρια; Στο Bornaghi είναι της οικογένειας 206/D20. Tα άλλα 3 μου μοιάζουν με C7, αναλόγως γραμμαρίων μπορεί να είναι η C7V, C7SV.
Εκτός από το bornaggi η άλλες είναι με ισπανικές μπαρούτες.Στα πόσα γραμμάρια είναι τα Kένταυρος και Saga? To Βοrnaghi επίσης στα πόσα γραμμάρια; Στο Bornaghi είναι της οικογένειας 206/D20. Tα άλλα 3 μου μοιάζουν με C7, αναλόγως γραμμαρίων μπορεί να είναι η C7V, C7SV.
Καλύτερα βλητικες δοκιμές.Εγώ με τη σειρά μου βλέπω παρουσίαση φυσιγγίων και όχι παρουσίαση εμπορικών φυσιγγίων...... Ίσως θα έπρεπε να ποσταρω στις βλητικής δοκιμές........Ας κρίνει η διαχείριση κι ας μεταφερθούν όπου πρέπει......
Νομίζω κάποιο άλλο υλικό είναι και είναι πανάκριβα.View attachment 72886 Βασίλη αυτά είναι ατσάλινα η όχι?
Βισμουθιο δεν γράφει τίποτα στην περιγραφή απλά ότι δεν είναι τοξικά στο ΒάλτοΝομίζω κάποιο άλλο υλικό είναι και είναι πανάκριβα.
Ναι με πυκνότητα 12 + ότι είπε ο Λευτέρης.απλά ότι δεν είναι τοξικά στο Βάλτο
Density | |
Material | kg/m3 |
Lead | 11.100,00 |
Steel | 7.860,00 |
Hevi-Shot, Wingmaster HD | 12.000,00 |
Bismuth | 9.600,00 |
Federal TSS Tungsten | 18.000,00 |
Tungsten Matrix | 10.500,00 |
Federal Heavyweight | 15.000,00 |
Winchester HD | 12.500,00 |
Είχα πάρει μια φάσσα πριν χρόνια με αυτά σε ν6. Ήταν περίπου 40m. Εντύπωση μου είχε κάνει ότι ήταν σαν να την χτύπησε ρεύμα, καθώς μόλις άρπαξε την τουφεκιά έπεφτε ξερή με την μια φτερούγα εντελώς ανοιχτή κατακόρυφα!!View attachment 72886 Βασίλη αυτά είναι ατσάλινα η όχι?