Δοκιμάζουμε και μετά περνούμε.. το φωρτομα χωρίς να ξερουμε αν μας κάνει το φυσηγγι είναι τεράστιο ρισκο
αφου εισαι μικιοοο ακωμη το νικολακι σε πηραξεεε συγνωμη τοτε κυριε ΝΙΚΟΠρώτον δεν είμαι Νικολακι και δεύτερο θα κάνω την ψώρα μου αλλιώς φυσιγγια για λαγό έχω ατελείωτα θα πηγαίνω στο λαγό πέρυσι και λόγο απουσίας πουλιών δεν υπήρχαν και κυνηγοι αλλά μόνο οι ντόπιοι και αυτοί μια το μήνα θα μαλακώσουν και οι έμπορες η θα κλείσουν δεν θα τους πληρώσω εγώ τα θωρακισμένα δωμάτια που έφτιαξαν για να κλειδώνουν τα φυσιγγια
αφου εισαι μικιοοο ακωμη το νικολακι σε πηραξεεε συγνωμη τοτε κυριε ΝΙΚΟ
Δεν είμαι κύριοςαφου εισαι μικιοοο ακωμη το νικολακι σε πηραξεεε συγνωμη τοτε κυριε ΝΙΚΟ
Θαρσείν χρη, τάχ’ αύριον έσσετ’ άμεινον.Παρτε το χαμπαρι....καθε ημερα ΟΛΑ τα πραγματα τον ανηφορο θα παιρνουν...
Ποιος μπορει να σας εγγυηθει οτι τα 28ρια του χρονου δεν θα εχουν 11-12 ευρω ??
Κανείς.....Οποτε ''φορτωστε'' απο τωρα για να γλυτωσετε το ''αυριανο'' κλαμα !!!
Να τα στείλουν εδώ να τα ρίξουμε στα γουρούνια να στρώσουν επιδερμίδα.Το πρόβλημα είναι απλό και λύνεται γρήγορα κάνοντας αυτό για ένα χρόνο
https://www.ihunt.gr/i-aggelia-oiko...a-ntanta-skyloy-kai-dinei-127-000-ton-chrono/
Αυτα ετσι που θα ειναι μαθημενα θα πατανε χωμα και θα γυριζουν πισω να τα σκουπισεις τις πατουσιτσες τουςΝα τα στείλουν εδώ να τα ρίξουμε στα γουρούνια να στρώσουν επιδερμίδα.
Μαστρονικο,αποφυγε τον γραφίτη!Ωχ....
Για να αλλαξω λιγο το κλιμα....
Για παπι και λαγο τα μπλε σε 12/76 καλυκα ....42+2 - γραμμαρια -Ν4+Ν1- κ Ν4+Ν2-με ΑΟ.
Τα κοκκινα στα 36+1,5 ( αλευρι + γραφιτη ) γραμμαρια σε Ν5....και αυτα με ΑΟ....
View attachment 73812
View attachment 73813
View attachment 73814
View attachment 73815
Θαρσείν χρη, τάχ’ αύριον έσσετ’ άμεινον.
Μαστρονικο,αποφυγε τον γραφίτη!
Δεν τον βλέπεις,πλην όμως τον εισπνέεις!
Όχι μόνο στο γέμισμα!
Με την πυροδότηση γεμίζει ο τόπος!
Πολύ πολύ ύπουλο φίδι!!
Όχι Νίκο, δεν πιστεύω ότι οι τιμές θα βελιτωθούν. Δίκιο έχεις.Με το θαρρος πιστευεις οτι το ΄΄κλαμα΄΄ θα το κοψουν ??
Πολυ ''κλαμα'' με τις ανατιμησεις των φυσιγγιων....
Πιστευεις οτι το αυριο θα ειναι καλυτερο ???
Όχι Νίκο, δεν πιστεύω ότι οι τιμές θα βελιτωθούν. Δίκιο έχεις.
Όμως τα οικονομικά των Ελλήνων ίσως να είναι καλύτερα στο σύντομο μέλλον.
Η Ευρώπη έχει απεγνωσμένα ανάγκη τα κοιτάσματά μας και ελπίζω η επόμενη δεκαετία να είναι πολύ καλύτερη για την Ελλάδα από οικονομικής απόψεως.
Τι να τα κάνεις τα κοιτάσματα;Κι ο χρυσός μαλακά σκάγια θα βγάλει...Άσε που λόγω βάρους μπορεί να έχει και λιγότερα σκάγια/γρ...Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...Όχι Νίκο, δεν πιστεύω ότι οι τιμές θα βελιτωθούν. Δίκιο έχεις.
Όμως τα οικονομικά των Ελλήνων ίσως να είναι καλύτερα στο σύντομο μέλλον.
Η Ευρώπη έχει απεγνωσμένα ανάγκη τα κοιτάσματά μας και ελπίζω η επόμενη δεκαετία να είναι πολύ καλύτερη για την Ελλάδα από οικονομικής απόψεως.
Ωραίο 8αστερο μαστρο νικο!Ωχ....
Για να αλλαξω λιγο το κλιμα....
Για παπι και λαγο τα μπλε σε 12/76 καλυκα ....42+2 - γραμμαρια -Ν4+Ν1- κ Ν4+Ν2-με ΑΟ.
Τα κοκκινα στα 36+1,5 ( αλευρι + γραφιτη ) γραμμαρια σε Ν5....και αυτα με ΑΟ....
View attachment 73812
View attachment 73813
View attachment 73814
View attachment 73815
Ωραίο 8αστερο μαστρο νικο!
Εγώ πολλά πολλά δ ξέρω από αυτά εμένα μαρεσει πάντως!Εχει καποιες μικρες ατελειες.....εσκεμμενα εγιναν....για να μην τα πιασει το ''ματι'' γειτονα !!!!
Ο χρυσός και ακόμη καλύτερα ο λευκοχρυσος είναι τα ΤΕΛΕΙΌΤΕΡΑ μέταλλα για σκάγια, ανώτερα και από τα σκάγια βολφραμίου, ακούστηκε ότι τώρα με την ανάπτυξη που θα φέρει ο Άδωνις τέτοια θα ρίχνουμε .Τι να τα κάνεις τα κοιτάσματα;Κι ο χρυσός μαλακά σκάγια θα βγάλει...Άσε που λόγω βάρους μπορεί να έχει και λιγότερα σκάγια/γρ...Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...
Ω,ρε φίλε!Κι έχω κάτι λίρες και κάθονται.Επιτελους να πιάσουν τόπο.....Ο χρυσός και ακόμη καλύτερα ο λευκοχρυσος είναι τα ΤΕΛΕΙΌΤΕΡΑ μέταλλα για σκάγια, ανώτερα και από τα σκάγια βολφραμίου, ακούστηκε ότι τώρα με την ανάπτυξη που θα φέρει ο Άδωνις τέτοια θα ρίχνουμε .