gvp9000
Banned
Δεν ξέρω να δημιουργεί πρόβλημα αλλά για να το λέει ο Γιάννης ίσως ξέρει περισσότερα.Ειναι ελαχιστο Γιαννη μου....Ουτε που φαινεται κατα την πυροδοτηση φιλε !!!
Εξάλλου λίγο βοηθάει.
Δεν ξέρω να δημιουργεί πρόβλημα αλλά για να το λέει ο Γιάννης ίσως ξέρει περισσότερα.Ειναι ελαχιστο Γιαννη μου....Ουτε που φαινεται κατα την πυροδοτηση φιλε !!!
εγω παλι εδω και δυο χρονια εχω απειρο χρονο να παω οση ωρα θελω , και κοντα 6 χιλιομετρα , και μακρια 25 χιλιομετα , ριχνω το χρονο απο 600 με 750 φυσιγγια σε ολα τα θηραματα , αγριοπεριστερο , τρυγονι , περδικα , φασα , τσιχλα , κοτσυφα , που κυνηγαω τα τσιχλοκοτσυφα απο δεκεμβριο μεχρι τελουςΣυμφωνώ Κωστή....κι εγω 10'λεπτα ειμαι απο τα 2 πρωτα τσιχλοκαρτερα, αλλα η δουλεια μου κ το ωραριο μου, ειναι αυτα που μου καθοριζουν το κυνηγι....
Εσυ πόσα ρίχνεις σε μια φτωχή χρόνια?Όπως τα λές είναι. Τώρα όποιος ριχνει σε 5 χρόνια μια κούτα δεν χρειάζεται να το συζητάει καθόλου.
Δουλεύει στην "υγρασία" αυτό ?Αναστροφή στο με παρουσίαση φυσιγγίων....
Έκοψα και μέτρησα το Cheddite Tordo 32 No9.
Αγορασμένο τον Οκτώβριο του 2022.
View attachment 73831View attachment 73832View attachment 73833View attachment 73834
Κάλυκας: Cheddite T2 (Πράσινος διαφανές)
Καψούλι: CX2000
Πυρίτιδα: Drago (×32)
Βύσμα: Aquila 22
Σκάγια: 31.90gr Νο:9 (2.1mm)
Κλείσιμο: 6* πτυχών
Τελικό κλείσιμο: 57.50mm
Ταχύτητα στο V 1.5: 410 m/s
Θερμοκρασία: 27°C
Υγρασία: 65%
Όπλο Δοκιμής: Fabarm Jumpiter Supergrade 71cm (2*).
Αυλός: 18.3
View attachment 73836
Συνοπτικά:
"Μικρή" δοσολογία, αλλα με εξαιρετικά μαλακό λάκτισμα και πολύ καλή ταχύτητα για τη δοση πυρίτιδας...το βυσμα Aquila κάνει τη δουλειά του καθώς κατατάσετε στα σκληρά...
Σκάγια καλογυαλισμένα, πολυ καλής ποιότητας.
Υ.Γ. Το βύσμα (Aquila) το βρείκα τυχαία, και ούτε καν είχε ανοίξει....ολα τα πέταλα πλήρως κολλημένα μεταξύ τους.
Κοιτα...το παλικαρι που μου το εδωσε, το εριξε στα τρυγονια κ επαθε πλακα....επειτα σε περπατητο το Δεκεμβρη, εξισου πολυ καλα δουλεψε...το φλεβαρη ειχε ζωντανα κ αιματα ΜΟΥ ΕΙΠΕ....με 3* το εριχνεΔουλεύει στην "υγρασία" αυτό ?
ps
Πρόσεξε ... ερώτηση παγίδα
Τότε ειχε 0,60€το λίτρο η βενζίνη! Τότε πλέναμε το αμάξι όχι με νερό αλλά με 100ρα racing για να γυαλίσειΚαλημέρα στην παρέα! Ξεφυλλιζα πριν λίγες μέρες ένα κυνηγεσια και κυνοφιλια του 2004. Τιμές για 32γρ τσιχλοφυσιγγα, από 2,40€ (imperial, Lambro tordo κτλ). Σήμερα.... Δεν περιγράφω άλλο...!!!
Να σου πω για πέρσι που δεν είχε πολλά πουλιά και δεν έκανα και περπατητο, μόνο καρτέρι, 4 κούτες.Εσυ πόσα ρίχνεις σε μια φτωχή χρόνια?
Δεν ξέρω να δημιουργεί πρόβλημα αλλά για να το λέει ο Γιάννης ίσως ξέρει περισσότερα.
Εξάλλου λίγο βοηθάει.
Αναστροφή στο με παρουσίαση φυσιγγίων....
View attachment 73831View attachment 73832View attachment 73833View attachment 73834
View attachment 73836
Συνοπτικά:
"Μικρή" δοσολογία, αλλα με εξαιρετικά μαλακό λάκτισμα και πολύ καλή ταχύτητα για τη δοση πυρίτιδας...το βυσμα Aquila κάνει τη δουλειά του καθώς κατατάσετε στα σκληρά...
Υ.Γ. Το βύσμα (Aquila) το βρείκα τυχαία, και ούτε καν είχε ανοίξει....ολα τα πέταλα πλήρως κολλημένα μεταξύ τους.
Πεζοναύτης?Θαρσείν χρη, τάχ’ αύριον έσσετ’ άμεινον.
Όχι φίλε. Καμία σχέση.Πεζοναύτης?
Αυτό το φυσηγγι κλανη πατάτες εδω( δοκιμασμένο) μόνο για έναρξη κανηΑναστροφή στο με παρουσίαση φυσιγγίων....
View attachment 73836
Συνοπτικά:
Καλημερα Νικο.. εχω, θα τη βαλω σημερα γιατι ο χρονος μου ήταν περιορισμενος την παρασκευή που εκανα τη δοκιμη κ την εκανα σβελτα.......ειναι με 2* στα 36.5mΚαλημερα....
Αποτυπωση σε στοχο....δεν εχουμε Κωστη ???
μπορεί οι καιρικές συνθήκες της περιοχής σου να μην του πάνεΕμένα και σε πολλους Άλλους εδώ δεν μας έκατσε 3 κούτες πήραμε πρειν κάτι χρόνια σε κανεναν δεν δούλεψε προπαντός με νότια και υγρασια ήταν για κλαματα
Εισαι νησι ρε Λιακο.....οσο να το κάνεις........Εμένα και σε πολλους Άλλους εδώ δεν μας έκατσε 3 κούτες πήραμε πρειν κάτι χρόνια σε κανεναν δεν δούλεψε προπαντός με νότια και υγρασια ήταν για κλαματα
Με νοτια και υγρασία κλάνουν όλα.ο χειρότερος καιρός για όλα τα φυσιγγιαΕμένα και σε πολλους Άλλους εδώ δεν μας έκατσε 3 κούτες πήραμε πρειν κάτι χρόνια σε κανεναν δεν δούλεψε προπαντός με νότια και υγρασια ήταν για κλαματα