Το ξέρω από περιέργεια σφάχτηκε,ο συνδυασμός των παραπάνω το κάνει κορυφαίο εμπορικό.Τσάμπα το εσφαξες,το αποτέλεσμα του έχει να κανει με
1.πανσκληρα σκάγια
2.ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΡΟΥΤΙ
3.συγκεντρωτηρας
4.καλυκας,καψυλιο
5.μπαφερ
Το ξέρω από περιέργεια σφάχτηκε,ο συνδυασμός των παραπάνω το κάνει κορυφαίο εμπορικό.Τσάμπα το εσφαξες,το αποτέλεσμα του έχει να κανει με
1.πανσκληρα σκάγια
2.ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΡΟΥΤΙ
3.συγκεντρωτηρας
4.καλυκας,καψυλιο
5.μπαφερ
Φτιαγμένο γιαΤο ξέρω από περιέργεια σφάχτηκε,ο συνδυασμός των παραπάνω το κάνει κορυφαίο εμπορικό.
Και για χήνες σε καλαμπόκια καλό πιστεύω είναιΦτιαγμένο για
... και σουπερ - φανταστικό 6άστερο κλείσιμο !!! Για τα καλλιστεία !!!Τσάμπα το εσφαξες,το αποτέλεσμα του έχει να κανει με
1.πανσκληρα σκάγια
2.ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΡΟΥΤΙ
3.συγκεντρωτηρας
4.καλυκας,καψυλιο
5.μπαφερ
Σπασμένη σουφραγκεοφυσιγγο... και σουπερ - φανταστικό 6άστερο κλείσιμο !!! Για τα καλλιστεία !!!
Για κει παίρνεις ένα 100 μέτρι ,μην τις πλησιάσεις όμως περισσότεροΚαι για χήνες σε καλαμπόκια καλό πιστεύω είναι
Όντως μερικά φυσίγγια έχουν χάλια Κλείσιμο το οποίο πιστεύω είναι απαράδεκτο σε τέτοιο φυσίγγι και τιμή, πάντως έσφαξα το χειρότερο του κουτιού τα περισσότερα νορμάλ είναι... και σουπερ - φανταστικό 6άστερο κλείσιμο !!! Για τα καλλιστεία !!!
Καλά σε τέτοιο σημείο θα ρίξω κάτι federal 41βολα με fullΓια κει παίρνεις ένα 100 μέτρι ,μην τις πλησιάσεις όμως περισσότερο
Όντως ο αναπτήρας άργησε να την ανάψει την πυρίτιδα και κάηκε αργά όταν άναψε.
Μέχρι και τα χόρτα φτιάχνουν φυσίγγια πια.Ζωχιος το επωνυμο του κατασκευαστη...
Αυτά λέγονται short rage γιατί για long θέλουνε πολύ ακόμα, μέχρι 35μέτρα καλά είναι.Έσφαξα ένα, έτσι από περιέργεια...λόγο κουβέντας σε άλλο νήμα σχετικά με το κατά πόσο long range είναι, θεωρώ ότι έχει να κάνει περισσότερο με τον συγκεντρωτηρα...ιδού λοιπόν
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βλητικές-Δοκιμές-Αρχείο.106/page-958#post-690724Έσφαξα ένα, έτσι από περιέργεια...λόγο κουβέντας σε άλλο νήμα σχετικά με το κατά πόσο long range είναι, θεωρώ ότι έχει να κάνει περισσότερο με τον συγκεντρωτηρα...ιδού λοιπόν
Φτιάχνει φυσίγγια πολλά χρόνια πίσω...Μέχρι και τα χόρτα φτιάχνουν φυσίγγια πια.
Αυτο μου αρεσει πολύ....!!Super fiochi 12/70 616 m92s 2,05x40 z2m 15.
No 5n 6* 57,70mm
Αναμονή μέχρι να ανοίξει το σκοπευτήριο για δοκιμες στον πίνακα....
ATTACH=full]80619[/ATTACH]View attachment 80619