Να σε ρωτησω......στο Navaro 34, πηρες αποβαρο για να ζυγησεις την πυριτιδα;;;Navaro 34γρ ν6
Αρ. Σκαγίων : 382
Πυρίτιδα : CSB 1 - 2.04gr
Συγκεντρωτήρας : Gualandi 1
View attachment 89736View attachment 89737View attachment 89738View attachment 89739View attachment 89740
Σε όλες τις μετρήσεις παίρνω απόβαρο Κώστα. Να σαι καλά.Να σε ρωτησω......στο Navaro 34, πηρες αποβαρο για να ζυγησεις την πυριτιδα;;;
Διοτι η CSB-1 στο 2.05 καταρίπτη το ψευδόνυμό μου στο H.L. . Χε χε χε.....
Υ.Γ. Σε ευχαριστούμε πολύ, για τις παρουσιάσεις!!!!!
Για να βγει μέσο όρος πρέπει να σφακτουν 4/5 φυσηγγια .. μπορεί να έχει γίνει λάθοςΝα σε ρωτησω......στο Navaro 34, πηρες αποβαρο για να ζυγησεις την πυριτιδα;;;
Διοτι η CSB-1 στο 2.05 καταρίπτη το ψευδόνυμό μου στο H.L. . Χε χε χε.....
Υ.Γ. Σε ευχαριστούμε πολύ, για τις παρουσιάσεις!!!!!
Να φανταστο και με διαφορετικά αποτελέσματα στο κυνήγι η οχιΤο Ναβάρο 30 μέσα σε μια χρονιά το βρήκα με τρία διαφορετικά βύσματα.
Με το παραπάνω και με sg σε δύο διαφορετικά ύψη.
Εγώ λέω να σφάξει άλλος ένας να δούμε τι θα βρει μέσα?!??????Νομίζω εσύ είσαι ο καλύτερος.
Αυτο το φυσιγγι με εχει προβληματισει.......Α1 1,70*32 με gt και 688 καψουλι τι ήθελες να κανη????
Ναι Ηλία . Αυτά με το ψηλότερο sg πιεσμένα και δεν μου άρεσαν σε καταβολές.Να φανταστο και με διαφορετικά αποτελέσματα στο κυνήγι η οχι
Άνοιξα άλλα 3 Navaro 34γρ για να μας φύγει η απορία.Πριν λιγες μερες το παρουσιασα και εγω αλλα το δικο μου ειχε τη ιδια μπαρουτι????(η δικη σου μου φαινεται πιο πρασινωπη αλλα μπορει να ειναι και ο φωτισμος...) αλλα σε 1,73
View attachment 89749
Τι εγινε ρε παιδια παλι ριγμενος εγω?
Αυτή η δόση 2,04 είναι παρααα πολύ για την csb1 για να μην πω επικίνδυνη την σώζει που είναι 6αρια αν δεν κανό λαθοςΆνοιξα άλλα 3 Navaro 34γρ για να μας φύγει η απορία.
Η μπαρούτη παίζει από 1.73γρ εως 1.75γρ.
Το πρώτο που είχα ανοίξει το ζύγισα πάλι και μου έδωσε ακριβώς ίδια μέτρηση 2.04γρ.
Μεγαλη διαφορα...Άνοιξα άλλα 3 Navaro 34γρ για να μας φύγει η απορία.
Το πρώτο που είχα ανοίξει το ζύγισα πάλι και μου έδωσε ακριβώς ίδια μέτρηση 2.04γρ.
Τεράστια διαφορά..ένας θεός ξέρει τι μπαρ βγάζει.Μεγαλη διαφορα...
Θα βγάλει τέτοια bar που θα χρειαστεί μπάρα θόλων στη μασέλα μετά αν κάνει ζέστη .Τεράστια διαφορά..ένας θεός ξέρει τι μπαρ βγάζει.
Μόνο με πάγο αυτή η δόση, από 5 βαθμούς και κάτω.Αυτή η δόση 2,04 είναι παρααα πολύ για την csb1 για να μην πω επικίνδυνη την σώζει που είναι 6αρια αν δεν κανό λαθος
Κάποια μαλάκια θα έγινε με της μηχανές, θα κοιμήθηκε ο Πακιστανός.Άνοιξα άλλα 3 Navaro 34γρ για να μας φύγει η απορία.
Μεγάλη απόκλιση που δεν δικαιολογείται κμε ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται...Το πρώτο που είχα ανοίξει το ζύγισα πάλι και μου έδωσε ακριβώς ίδια μέτρηση 2.04γρ.