Παρουσίαση Φυσιγγίων

Τελικά φταίει το φυσίγγι για η κάννη που δε σκοτώνει το ρημαδι;;;
Όλα είναι ένας συνδυασμός μια καλή κανη είναι ποιο ευέλικτη ,αλλά από μόνη της όταν είναι τελείως ακατάλληλο το φυσίγγι τι να σου κάνει.Σε γενικές γραμμές s4 k sipe στα λίγα σχετικά γρ (μέχρι 34) για μεγάλες υγρασίες είναι οι καταλληλότερες με την s4 ποιο διαχειρίσιμη και την sipe ποιο αυστηρή ,αυτό έχω διαπιστώσει και με εμπορικά και με ιδιογόμωση . Εννοείται αν στήνεις μόνος ότι δεν μπορείς να φτιάξεις με ότι πυρίτιδα θέλεις φυσίγγι του γούστου σου .

Κοίταξε τα s4 nsi όπου έχω ρίξει και ρίχνω με καιρό κατάλληλο αυξημένη υγρασία δηλ ήταν θάνατος αλλά και σε χαμηλές θερμοκρασίες αγγίζοντας 0 .Δε χαρίζει καστανό.Με τα sipe nsi δεν τα βρήκα που είχα πάρει δύο κουτιά δεν μου άρεσαν .Ένας φίλος πίνει νερό στο όνομα τους όταν κρίνει ότι χρειάζεται και τα χρησιμοποιεί.

Κοίταξε τα s4 nsi όπου έχω ρίξει και ρίχνω με καιρό κατάλληλο αυξημένη υγρασία δηλ ήταν θάνατος αλλά και σε χαμηλές θερμοκρασίες αγγίζοντας 0 .Δε χαρίζει καστανό.Με τα sipe nsi δεν τα βρήκα που είχα πάρει δύο κουτιά δεν μου άρεσαν .Ένας φίλος πίνει νερό στο όνομα τους όταν κρίνει ότι χρειάζεται και τα χρησιμοποιεί.
μια απο τα ιδια με τα sipe , κροτο καπνα ...και εως εκει, για τα S4 δεν εχω αποψη. ΑΛΛΑ με τα B&P MB 32 ανεξαρτητος καιρου (περα απο ζεστη) ηταν παντα αψογα, και τα ριχναμε (ριχνουμε) 15+ χρονια με παντα την ΙΔΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ , εν σχεση με την nsi που καθε χρονο τα κανει κωλος ολα.

Δεν είναι πανάκια ότι επειδή το φυσιγγι της nsi, είναι λίγο << αποτομο>> , η πυρίτιδα δεν είναι καλή η δύσκολη, για τα εμπορικά φυσιγγια μιλάμε πάντα...απλά έτσι είναι στημένο το συγκεκριμένο φυσιγγι...και μένα δεν μου αρέσει, αλλά άλλοι πίνουν νερό στο όνομα του, εγώ θεωρούσα κορυφαίο το super tordo πχ, όταν το γέμιζαν με την συγκεκριμένη πυρίτιδα, το οποίο και από θέμα ανάκρουσης και από θέμα καταβολής, με άφηνε ικανοποιημένο

μια απο τα ιδια με τα sipe , κροτο καπνα ...και εως εκει, για τα S4 δεν εχω αποψη. ΑΛΛΑ με τα B&P MB 32 ανεξαρτητος καιρου (περα απο ζεστη) ηταν παντα αψογα, και τα ριχναμε (ριχνουμε) 15+ χρονια με παντα την ΙΔΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ , εν σχεση με την nsi που καθε χρονο τα κανει κωλος ολα.
Καλό φυσιγγι σταθερή αξία έχω ρίξει αρκετά και από αυτά αλλά κοιτάμε όλο τα φθηνότερα που στο τέλος καταλήγουν ακριβότερα .Το s4 το θεωρώ πολύ αξιόλογο φυσιγγι για εκεί που πρέπει σίγουρα δεν κάνει για ζέστη ..

Η nsi γενικοτερα, παει απο το κακο στο χειροτερο....ολο ποικιλια κ ομορφιά συσκευασιών ειναι τα τελευταια χρόνια ιδικά.

Φετινό Diana 30γρ ν9...
Το πρωτο πραγμα που έκανα ήταν να το σφαξω κ να δω τα υλικά σε σχέση με το ίδιο φυσιγγι που είχε αγοραστεί το '19...

Αν εξαιρέσουμε τον τωρινό καλυκα fiocchi με τα "αστερακια" όλα τα υπολοιπα ήταν όπως...ήταν.....
Με τις όποιες μικροαποκλισεις που δεν είναι άξιες λόγου....

Καλυκας fiocchi, καψουλι λευκό, πυρίτιδα aquila 1,58γρ,συγκεντρωτηρας gualandi σκάγια 30,20γρ διαμέτρου 2,08-15mm,
Κλείσιμο 58,08mm..

get a photo url

super 34γρ ν7..
Καλυκας fiocchi, καψουλι λευκό, πυριτιδα 1,70γρ κ εδώ πιθανολοω πως κ παλι έχουμε κάποιο τυπο της aquila...
Συγκεντρωτηρας gualandi, σκάγια διαμέτρου 2,40-55mm,βάρους 33,79γρ..
Κλείσιμο 58,13mm..

Παλιότερα που έφερναν την mb32 αν δεν κάνω λάθος τα γέμιζε με αυτή. Είχα ακούσει πολυ καλά λόγια.
@outlander τα έχεις ρίξει;

Φετινό Diana 30γρ ν9...
Το πρωτο πραγμα που έκανα ήταν να το σφαξω κ να δω τα υλικά σε σχέση με το ίδιο φυσιγγι που είχε αγοραστεί το '19...

Αν εξαιρέσουμε τον τωρινό καλυκα fiocchi με τα "αστερακια" όλα τα υπολοιπα ήταν όπως...ήταν.....
Με τις όποιες μικροαποκλισεις που δεν είναι άξιες λόγου....

Καλυκας fiocchi, καψουλι λευκό, πυρίτιδα aquila 1,58γρ,συγκεντρωτηρας gualandi σκάγια 30,20γρ διαμέτρου 2,08-15mm,
Κλείσιμο 58,08mm..

get a photo url
Τιμές τασο

Back