Παρουσίαση Φυσιγγίων

Αν η πυριτιδα είναι στο χρώμα του "κάρβουνου" (τουλάχιστον έτσι οπως φαίνεται στην φωτο) τότε σίγουρα δεν είναι παλια psb.....

Ωρε διάουλε εσυ ρίχνεις semi κ δεν μασάς κ θα κωλώσεις εκεί????
Το έγραψα κ προσφατα πως είναι μαλακό φυσίγγι...
Αν λες για το Α1 speciale....
Σεμι τραβώ στη πέρδικα, 4-5 φυσέκια ανα κυνήγι,όχι να ρίχνω 34αρια σε πέρασμα με ελαφρύ δίκανο. Από την άλλη αποκλείεται να τα βάλω στο όπλο μου..μάλλον ο ξάδελφος θα τα ριξει

Σεμι τραβώ στη πέρδικα, 4-5 φυσέκια ανα κυνήγι,όχι να ρίχνω 34αρια σε πέρασμα με ελαφρύ δίκανο. Από την άλλη αποκλείεται να τα βάλω στο όπλο μου..μάλλον ο ξάδελφος θα τα ριξει
Εγώ παντως με την αισθηση που μου άφησε το speciale 34γρ άνετα τα εριχνα σε κυνήγι τσίχλας με το δικαννο.....

Τελικά ήταν αυτό το φυσιγγι που εσφαξες η το μπλε 34γρ??
Ρωτάω γιατί δεν ξέρω με τι πυριτιδα γεμιζεται το μπλε τώρα...

Ο ξάδελφος να περάσει πάλι Σεπτέμβρη.
Υπάρχει η D20 και D20X28.H πρώτη κυμαίνεται στο 1,50Χ30-31 ενώ η δεύτερη στο 1,40Χ28.Η D20 είναι "ίδια" με την DragoX32 που φτάνει στο 1,55Χ32.
Είναι δεν είναι d20 το φυσεκι δε μαρεσε πέρσι,άφηνε ζωντανά σε ημέρες υγρασίας. Η d20 στα μέρη μου απλά δεν ,με ότι σετ απ και αν φτιάξαμε. Μόνο σε μεσημέρια,προς απόγευμα Οκτωβρίου σκότωνε της προκοπής. Τουλάχιστον σε εμάς

Είναι δεν είναι d20 το φυσεκι δε μαρεσε πέρσι,άφηνε ζωντανά σε ημέρες υγρασίας. Η d20 στα μέρη μου απλά δεν ,με ότι σετ απ και αν φτιάξαμε. Μόνο σε μεσημέρια,προς απόγευμα Οκτωβρίου σκότωνε της προκοπής. Τουλάχιστον σε εμάς
Απολύτως λογικό.Το ίδιο θα πει και κάποιος που το έριξε με 0C.Αλλο το ισορροπημένο setup και άλλο ο κάθε τόπος που χρησιμοποιείται.Μεταξυ 2002-2004 έμενα Ρόδο.Οι μόνες πυρίτιδες που γέμιζα ήταν Sipe και S4.

Εγώ παντως με την αισθηση που μου άφησε το speciale 34γρ άνετα τα εριχνα σε κυνήγι τσίχλας με το δικαννο.....

Τελικά ήταν αυτό το φυσιγγι που εσφαξες η το μπλε 34γρ??
Ρωτάω γιατί δεν ξέρω με τι πυριτιδα γεμιζεται το μπλε τώρα...
IMG_20241010_124012.jpg

Τούτο δω λέω Τάσο,αγορασμενο από Αλλαγιάννη

Απολύτως λογικό.Το ίδιο θα πει και κάποιος που το έριξε με 0C.Αλλο το ισορροπημένο setup και άλλο ο κάθε τόπος που χρησιμοποιείται.Μεταξυ 2002-2004 έμενα Ρόδο.Οι μόνες πυρίτιδες που γέμιζα ήταν Sipe και S4.
Μαρεσεις, συμπλήρωσε την Α και τη g3000

View attachment 92244

Τούτο δω λέω Τάσο,αγορασμενο από Αλλαγιάννη
Αμ μπραβο για αυτό σου έλεγα κ εγω, τώρα συνεννοηθήκαμε...

Αλλά τι βλέπω????
Σου πατησε καρδουλες κ αγαπουλες ο Αλεξ????
Ρε δεν παμε καλά..
Επιτέλους μπήκε σε Lambro Dromo.....

Αμ μπραβο για αυτό σου έλεγα κ εγω, τώρα συνεννοηθήκαμε...

Αλλά τι βλέπω????
Σου πατησε καρδουλες κ αγαπουλες ο Αλεξ????
Ρε δεν παμε καλά..
Επιτέλους μπήκε σε Lambro Dromo.....
Για να γλυτώσω τη μήνυση.

Last edited:
Δεν είναι βαρύ αυτό Μάνο, μια χαρά μπορείς να το ρίξεις.
Θα ρίξω ένα δύο και θα σας πω! Το τουφέκι μου είναι γύρω στα 2600 κάτι αν θυμάμαι καλά οπότε καταλαβαίνω τις διαφορές. Άλλο να ρίξεις 4-5 φυσέκια όλη την ημέρα και άλλο δύο πακέτα σε μια ώρα!

Άλλο να ρίξεις 4-5 φυσέκια όλη την ημέρα και άλλο δύο πακέτα σε μια ώρα!
Συμφωνώ αλλά από την πρωτη κιόλας χρήση θα καταλάβεις για τι προκειται(αυτό ισχυει για όλα τα φυσίγγια) ..

Μην ξεχνάμε πως τα γραμμάρια του φυσιγγιου πολλες φορες δεν παιζουν ρόλο ως προς το λάκτισμα....
Υπάρχουν κ 32γρ που είναι γαιδουρια ξεσαμάρωτα😂

Κανονικά θα έπρεπε να ανάβεις καντήλια από την προηγούμενη μέρα με τα φυσίγγια που βάζεις στη πέρδικα.
Ίντα λε ρε .. είπαμε το σεμι 3α που έριχνα και το ροτβαιλ 36 είναι μια χαρά. Σκοτώνουν όπως πρέπει,εκεί που πρέπει!! Και τα φετινά που πήρα στα 34 γρ jk6 Bofors σκοτώνουν αλλά πέφτουν ζωντανές. Και οι 3 που έχω πιασει με αυτά έπεσαν μονοτουφεκια. Με τα από πάνω δεν κουνιούνται.

Back