Παρουσίαση Φυσιγγίων

Με συγχωρείτε για τις φωτογραφίες,ξέρω πως δεν φαίνονται όλα καθαρά.. για εμένα και το ξάδελφο που γνωρίζει από ιδιογομωση 30 χρόνια το χειρότερο είναι το Δορκάς 28 με d20 πυρίτιδα στο 1.40 και τα πιο αξιόλογα σετ απ είναι του Λάμπρο 34 γρ(ξεκάθαρα χειμωνιάτικο,δεν είναι για τέτοιους καιρούς,εμένα με το λαφρυ δίκανο παίζει να τρώω γερά κλωτσιδια) και το Ναβάρο διασποράς 34 γρ ,αξιόλογο σετ απ αλλά θα το δούμε στο πεδίο. Το gm3 του Κύργια και το gorilla 31 gr είχαν κολλημένη πυρίτιδα, κοινώς είχε περάσει υγρασία .το Ναβάρο 34 γρ συγκέντρωσης η πυρίτιδα του ήταν στο 1.90 παρακαλώ!!! Η ζυγαριά δεν χάνει, δεν είναι ηλεκτρονική!

Τα ξαναγράφω εδώ γιατί θα σας βγουν ίσως τα μάτια:
Gorilla 31 gr = 30.45 γρ σκάγια + 1.65 γρ πυρίτιδα
Λάμπρο 34 γρ = 34.1 γρ σκάγια + 1.70 γρ πυρίτιδα , το νούμερο περισσότερο προς 8.5 έβγαινε παρά 8
Gm3 special 32 γρ = 31.7 γρ σκάγια + 1.75 γρ πυρίτιδα
Navaro 34 γρ = 33.5 γρ σκάγια + 1.90 γρ πυρίτιδα , το νούμερο γράφει 9 και είναι 8
Dorkas 28 γρ = 28.1 γρ σκάγια + 1.40 γρ πυρίτιδα
Navaro 34 διασποράς= 33.9 γρ σκάγια + 1.70 γρ πυρίτιδα

Τις πυριτιδες που γνωρίζετε γράψτε τις να γνωρίζει ο κόσμος!

τωρα να ειναι psb παλιας κοπης?????δεν ξερω
Αν η πυριτιδα είναι στο χρώμα του "κάρβουνου" (τουλάχιστον έτσι οπως φαίνεται στην φωτο) τότε σίγουρα δεν είναι παλια psb.....

Λάμπρο 34 γρ(ξεκάθαρα χειμωνιάτικο,δεν είναι για τέτοιους καιρούς,εμένα με το λαφρυ δίκανο παίζει να τρώω γερά κλωτσιδια)
Ωρε διάουλε εσυ ρίχνεις semi κ δεν μασάς κ θα κωλώσεις εκεί????
Το έγραψα κ προσφατα πως είναι μαλακό φυσίγγι...
Αν λες για το Α1 speciale....

Ωρε διάουλε εσυ ρίχνεις semi κ δεν μασάς κ θα κωλώσεις εκεί????
Το έγραψα κ προσφατα πως είναι μαλακό φυσίγγι...
Αν λες για το Α1 speciale....
Λογικά λέει για το νέο μπλε;;;
Γιατί το Α1 έχει νορμάλ γόμωση Α1 το έχω σφάξει, παλιότερα βέβαια.

Last edited:
Back