Σε χαίρομαι ρε Παύλο για τα express 32. Από τα αγαπημένα μου..
Σε χαίρομαι ρε Παύλο για τα express 32. Από τα αγαπημένα μου..
Ευχαριστώ Παύλο.Αυτά στο κίτρινο κουτί παλιότερα που τα είχα ρίξει ήταν εξαιρετικά και σε πολύ καλή τιμή.βγάζει διάφορα Γιάννη,,τα GΜ3 είναι τα τωρινά Baldinini μου είπαν
AS 688Φωτο συνεχεια..το καψυλλι δεν ξερω αν φαινεται ειναι πρασινο! Ξερουμε πυριτιδα και καψυλλι?
Ευχαριστω Γιωργο!Vectan A 688
Χάχα τα αριστερά το κουτί το σήμα είναι αντιγραφή του MAONCCI
Και λίγο από RM γεμίζει που γεμίζει, τάπες βγάζει ας έχει την δική του επωνυμία? Για τους συλλέκτες ίσως έχουν κάποια αξία μια platini, μια Monica Bellucci ,μια el Greco μια δον Κιχώτης χαμός.Χάχα τα αριστερά το κουτί το σήμα είναι αντιγραφή του MAONCCI
Να διορθωσω παιδια οτι το μεταλλο ειναι 12mm!Καλησπερα παιδια! Βαζω ενα φυσιγγακι που αγορασα προσφατα και εσφαξα...
Nsi Due Europe 28γρ. Νο.8 1/2 Μεταλλο 10mm, βαρος σκαγιων 28.24γρ.-469σκαγια - διαμετρος σκαγιων 2.2mm, βαρος πυριτιδας 1.33γρ.! Μου εκανε εντυπωση που ολα τα σκαγια σχεδον ηταν διαμετρος 2.2mm και μετρησα περιπου 30!!
Μήπως μετρησες και συνολικό ύψος του φυσιγγίου;Καλησπερα παιδια! Βαζω ενα φυσιγγακι που αγορασα προσφατα και εσφαξα...
Nsi Due Europe 28γρ. Νο.8 1/2 Μεταλλο 10mm, βαρος σκαγιων 28.24γρ.-469σκαγια - διαμετρος σκαγιων 2.2mm, βαρος πυριτιδας 1.33γρ.! Μου εκανε εντυπωση που ολα τα σκαγια σχεδον ηταν διαμετρος 2.2mm και μετρησα περιπου 30!!
57.7mm και υψος ρελιου 2.0mm!Μήπως μετρησες και συνολικό ύψος του φυσιγγίου;
Αρε γατονηAS 688
Είναι πολύ χαμηλά για μάλλινη ,θα είναι πολύ αργό.Σήμερα έπεσε στα χέρια μου ένα φυσίγγι Fantom Feltro 32gr σε κάλυκα Maxam....Αφού δν έτυχε να παρουσιαστεί ως τώρα.....θα το κάνω εγώ...
Σκάγια Νο8 2,3mm στα 32gr
Πυρίτιδα CSB 1
View attachment 3934View attachment 3935View attachment 3936View attachment 3937
Καλοστημένο φένεται αλλά και φορτωμένο για χειμώνα μάλλον.....
H μάλλινη τάπα είναι χαρτοπολτός ή αυθεντική; Στο site του γράφει:Σήμερα έπεσε στα χέρια μου ένα φυσίγγι Fantom Feltro 32gr σε κάλυκα Maxam....Αφού δν έτυχε να παρουσιαστεί ως τώρα.....θα το κάνω εγώ...
Σκάγια Νο8 2,3mm στα 32gr
Πυρίτιδα CSB 1
View attachment 3934View attachment 3935View attachment 3936View attachment 3937
Καλοστημένο φένεται αλλά και φορτωμένο για χειμώνα μάλλον.....
Αυθεντική μάλλινη είναι...H μάλλινη τάπα είναι χαρτοπολτός ή αυθεντική; Στο site του γράφει:
"Αυθεντική μάλλινη τάπα".
Ευχαριστώ για την απάντηση.Αυθεντική μάλλινη είναι...
Πράγματι είναι εξαιρετική.....Ευχαριστώ για την απάντηση.
Αν είναι αυθεντική μάλλινη, η τιμή των 25τμχ στα 7€ είναι πολύ καλή!
Κώστα ρώτησα τελικά ισχύει η τιμή που αναγράφει οπότε τέλη Οκτωβρίου φορτώνω λίγα κουτιάΠράγματι είναι εξαιρετική.....
Η τιμή μπορεί να είναι καλή αλλά εγώ σε 32 γρ δεν το συνηστω θα παίρνει ς ζωντανά πουλιά σίγουρα και με τα κρύα θα είσαι μόνιμα πίσω.το 34 Άρι του δαγκωτο για μένα,να έχεις το κεφάλι σου ήσυχοΠράγματι είναι εξαιρετική.....