Πατέντες

Ποια ειναι αυτη η εφευρεση εγω δεν καταλαβα..
δεν ειναι κ τοσο καλες οι φωτο αλλα βλεπω κατι παρα πολυ γνωστο..
https://www.car.gr/parts/view/20034558-hunting-weapons-cartridges-buckshots-huntingpropela
Καμια Τασο..και θελει και 1000..εκτος αν εκανε καλουπι μονος του οποτε παω πασο..εγω αυτο που βλεπω ειναι διασπορεας ελληνικος του καρδαρα νομιζω και απλα εστριχε τα πτερυγια..πραγμα που εχει γινει παρα πολλες φορες

Καμια Τασο..και θελει και 1000..εκτος αν εκανε καλουπι μονος του οποτε παω πασο..εγω αυτο που βλεπω ειναι διασπορεας ελληνικος του καρδαρα νομιζω και απλα εστριχε τα πτερυγια..πραγμα που εχει γινει παρα πολλες φορες
1.000.000 θέλει...think

Καλησπέρα.
Σας παρουσιάζω την κατασκευή μου που κατασκεύασα με υλικά που είχα στην αποθήκη μου εκτός από τα στροφεία.Τα κοντρα στροφεία τα οποία τα έφτιαξα σε τόρνο.
28wnkoh.jpg
x3e4n8.jpg
Άγγελε αν έχεις χρόνο και όρεξη πες μας λίγο τις προδιαγραφές του. Αναμένουμε το πρώτο αποτέλεσμα! Σε κάθε περίπτωση μπράβο για την προσπάθεια :)

Βασιλη δεν τα προσεξα τα αλλα μηδενικα..ηταν πολυ μεγαλο το σοκ και εβλεπα οτι να ναι..αληθεια με γαργαλαει να τον παρω τηλεφωνο να τον παιξω λιγο μπαλα
Φήμες λένε πως όλες οι μεγάλες εταιρείες του χώρου ( nsi, bashieri , Remington , cheditte, Federal κλπ) σκοτώνονται ποια θα πρωτοαγορασει τη πρωτοποριακή πατέντα.........sarcastic.

Φήμες λένε πως όλες οι μεγάλες εταιρείες του χώρου ( nsi, bashieri , Remington , cheditte, Federal κλπ) σκοτώνονται ποια θα πρωτοαγορασει τη πρωτοποριακή πατέντα.........sarcastic.
.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic. τι να σου πω Γιαννη αλληλομηνυοντε για το ποιος θα προλαβει και εμαθα οτι εστειλαν και κατασκοπο να δουν πως τα κανει..μα ειμαστε σοβαροι;αυτο που κανει το χω δει να το κανουν οι ιταλοι πριν χρονια και το χω κανει και γω αρκετο καιρο πριν αλλα δεν μου εδειξε κατι για να ενθουσιαστω..μακακια εκανα αν κατοχυρωνα πατεντα τωρα θα τα χα κονομοσει

.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic. τι να σου πω Γιαννη αλληλομηνυοντε για το ποιος θα προλαβει και εμαθα οτι εστειλαν και κατασκοπο να δουν πως τα κανει..μα ειμαστε σοβαροι;αυτο που κανει το χω δει να το κανουν οι ιταλοι πριν χρονια και το χω κανει και γω αρκετο καιρο πριν αλλα δεν μου εδειξε κατι για να ενθουσιαστω..μακακια εκανα αν κατοχυρωνα πατεντα τωρα θα τα χα κονομοσει

δηλαδή αν το αντιγράψω δεν φάω μήνυση?think.yel..yel..yel..sarcastic..my man.

Άγγελε αν έχεις χρόνο και όρεξη πες μας λίγο τις προδιαγραφές του. Αναμένουμε το πρώτο αποτέλεσμα! Σε κάθε περίπτωση μπράβο για την προσπάθεια :)
Σε ευχαριστώ πολύ Βασίλη.
Λοιπόν παρατηρώντας διάφορες μηχανές στο διαδίκτυο μου έμπαινε συνέχεια η ιδέα να φτιάξω κάτι δικό μου,Σκεφτόμουνα δράπανο παγκου με στροφείο για να τα κλείνω βέβαια δεν ηθελα να αρκεστω μονο σε αυτό οπότε λέω θα φτιάξω μια μηχανη με 3 στάδια για αρχή και να μπορει να γινει και 5 σταδίων αν κάποια στιγμη το αποφασίσω.Έτσι ειχα στο μυαλό μου ακριβώς τι ήθελα και τι υλικά θα χρειαζομουνα.Οποτε ξεσκονισα την αποθηκη βρηκα ενα μοτερ πλυντηριου του εκανα ενα φρεσκαρισμα και αλλαγη ρουλμάν και βρηκα και τα υπόλοιπα υλικά.
Η βαση της μηχανης αποτελειται απο εναν κοιλοδοκό βαρέως τύπου 5 mm παχος και διαστασεις 10χ10χ33 το "Π" ειναι απο λαμαρινα 7mm εχουν γίνει τρυπες εχουν κολληθει οδηγοί και ντίζες για να μπουν τα στροφεία μαζί με τα αξονάκια.Τωρα τα κόντρα στροφεία τα εδωσα παραγγελία σε τορναδόρο ενώ τα πάνω μαχαιρακι ,3ο στάδιο και στροφείο είναι όλα του Λανάρα.
Αύριο θα ανεβάσω φωτο που θα καθισω να ρυθμισω την μηχανή και να βγάλω και τα πρώτα επίσημα φυσίγγια μου.
xldqwi.jpg

1.000.000 θέλει...think
Καλημερα φιλε μου το καλουπι κοστιζει 100.000 ευρω και η σελιδα car.gr δεχετε μονο τιμη μεχρι 1.000.000 ευρω.Εγω πραγματι την πουλαω 3.500.000 την εφευρεση μου και διαπραγματευσιμη για οποιον ενδιαφερεται.Και προσεξτε η εφευρεσης μου δεν υπαρχει στο εμποριο.Οι βιομηχανοι και οι καταστηματαρχες σας κοραιδευουν για να πουλανε φυσιγγια και εχουν πανε στην δικαιοσυνη απο εμενα προσωπικα.Ανοιχτε ενα αναλογο φυσιγγι διασπορας για να δειτε τι διασπορεα εχει.Ευχαριστω Ο εφευρετης Κουτσουκανιδης Νικολαος ελικοειδους διασπορερα με τα αφαιρουμενα προστατευτικα πτερυγια.www.huntingpropela.com

Καλημερα φιλε μου το καλουπι κοστιζει 100.000 ευρω και η σελιδα car.gr δεχετε μονο τιμη μεχρι 1.000.000 ευρω.Εγω πραγματι την πουλαω 3.500.000 την εφευρεση μου και διαπραγματευσιμη για οποιον ενδιαφερεται.Και προσεξτε η εφευρεσης μου δεν υπαρχει στο εμποριο.Οι βιομηχανοι και οι καταστηματαρχες σας κοραιδευουν για να πουλανε φυσιγγια και εχουν πανε στην δικαιοσυνη απο εμενα προσωπικα.Ανοιχτε ενα αναλογο φυσιγγι διασπορας για να δειτε τι διασπορεα εχει.Ευχαριστω Ο εφευρετης Κουτσουκανιδης Νικολαος ελικοειδους διασπορερα με τα αφαιρουμενα προστατευτικα πτερυγια.www.huntingpropela.com
Δηλαδή πουλάτε έναν διασπορεα όπως ακριβως αυτός της gualandi με προστατευτικά πτερύγια 3,5 εκατόμυρια €;;; Νομίζω κάνετε πλάκα έτσι;; Δηλαδή τη προσφέρει αυτό ακριβως;;; Το μόνο που κάνουν τα πτερύγια είναι να προστατεύουν την κάννη από μολυβδωσεις.. υπάρχουν ένα σορο διασπορεις στην αγορά και άλλοι τόσοι που μπορεί να φτιάξει κάποιος με την ιδιογωμοση... δεν καταλαβαίνω ούτε το νόημα της όλης πατέντας ούτε αυτή την εξωπραγματική τιμη.. νομίζεται ότι υπάρχει άνθρωπος εντός Ευρώπης να διαθέσει 3,5 εκατομυρια να πάρει μια πατέντα διασπορας που δεν προσφέρει κάτι παραπάνω από άλλους διασπορεις για να κυνηγάει μπεκάτσες;;; Εγώ πάντως αν είχα 3.5 εκατ θα αγοράζω ένα κοπάδι μοσχάρια και θα άφηνα τις μπεκάτσες.... :rolleyes:o_O

Last edited:
Δηλαδή πουλάτε έναν διασπορεα όπως ακριβως αυτός της gualandi με προστατευτικά πτερύγια 3,5 εκατόμυρια €;;; Νομίζω κάνετε πλάκα έτσι;; Δηλαδή τη προσφέρει αυτό ακριβως;;; Το μόνο που κάνουν τα πτερύγια είναι να προστατεύουν από τις μολυβδωσεις της καννης.. υπάρχουν ένα σορο διασπορεις στην αγορά και άλλοι τόσοι που μπορεί να φτιάξει κάποιος με την ιδιογωμοση... δεν καταλαβαίνω ούτε το νόημα της όλης πατέντας ούτε αυτή την εξωπραγματική τιμη.. νομίζεται ότι υπάρχει άνθρωπος εντός Ευρώπης να διαθέσει 3,5 εκατομυρια να πάρει μια πατέντα διασπορας που δεν προσφέρει κάτι παραπάνω από άλλους διασπορεις για να κυνηγάει μπεκάτσες;;; Εγώ πάντως αν είχα 3.5 εκατ θα αγοράζω ένα κοπάδι μοσχάρια και θα άφηνα τις μπεκάτσες.... :rolleyes:o_O
Γιώργη εγώ και με 1 βολεύομαι....το τι λιάσιμο θα τα έκανα στον ήλιο δεν λέγεται .sarcastic.
Τα μοσχάρια ετσι .... μη πάει το μυαλο σου αλλου .yelling.

Δηλαδή πουλάτε έναν διασπορεα όπως ακριβως αυτός της gualandi με προστατευτικά πτερύγια 3,5 εκατόμυρια €;;; Νομίζω κάνετε πλάκα έτσι;; Δηλαδή τη προσφέρει αυτό ακριβως;;; Το μόνο που κάνουν τα πτερύγια είναι να προστατεύουν από τις μολυβδωσεις της καννης.. υπάρχουν ένα σορο διασπορεις στην αγορά και άλλοι τόσοι που μπορεί να φτιάξει κάποιος με την ιδιογωμοση... δεν καταλαβαίνω ούτε το νόημα της όλης πατέντας ούτε αυτή την εξωπραγματική τιμη.. νομίζεται ότι υπάρχει άνθρωπος εντός Ευρώπης να διαθέσει 3,5 εκατομυρια να πάρει μια πατέντα διασπορας που δεν προσφέρει κάτι παραπάνω από άλλους διασπορεις για να κυνηγάει μπεκάτσες;;; Εγώ πάντως αν είχα 3.5 εκατ θα αγοράζω ένα κοπάδι μοσχάρια και θα άφηνα τις μπεκάτσες.... :rolleyes:o_O
Πεστα Γιωργο γιατι θα ξεκινησουμε τα χαπια με αυτα που ακουμε και ειναι κριμα ειμαι μικρος ακομα..3.5 εκ ευρω αν ειχα οχι μπεκατσες θα χα μετακομισει μονιμα Αγγλια και θα ελιωνα στα driven με την γραβατουλα μου και το cayene παρκαρισμενο διπλα μου οχι να παραγω διασπορεα που ηδη υπαρχουν παροποια στο εμποριο..λες και οι εταιριες δεν ξερουν τι παραγουν

Πεστα Γιωργο γιατι θα ξεκινησουμε τα χαπια με αυτα που ακουμε και ειναι κριμα ειμαι μικρος ακομα..3.5 εκ ευρω αν ειχα οχι μπεκατσες θα χα μετακομισει μονιμα Αγγλια και θα ελιωνα στα driven με την γραβατουλα μου και το cayene παρκαρισμενο διπλα μου οχι να παραγω διασπορεα που ηδη υπαρχουν παροποια στο εμποριο..λες και οι εταιριες δεν ξερουν τι παραγουν
Θα σου πάρω και δώρο μια τραγιάσκα... .yel.

Back