Πατέντες

Ωραιος ο Κωστας! Οπως λεει κ ο Μιλτος ορεξη να υπαρχει!! Εφτιαξα κ εγω μια απο αντιστατικο υλικο το οποιο δουλευει πολυ καλα στη sipe τοποθετωντας τους καλυκες αδειους μεσα για κανα δυο μερες ;)
Με ενα σωληνακι ανοξειδωτο τροχισμενο κ ακονισμενο στην ακρη γιναν οι τρυπες κ το κοστος 0€!!
4103
4104
4105

Ωραιος ο Κωστας! Οπως λεει κ ο Μιλτος ορεξη να υπαρχει!! Εφτιαξα κ εγω μια απο αντιστατικο υλικο το οποιο δουλευει πολυ καλα στη sipe τοποθετωντας τους καλυκες αδειους μεσα για κανα δυο μερες ;)
Με ενα σωληνακι ανοξειδωτο τροχισμενο κ ακονισμενο στην ακρη γιναν οι τρυπες κ το κοστος 0€!!
View attachment 4103
View attachment 4104
View attachment 4105
Το'χει τ'όνομα βρε παιδί μου..... .my man. .sarcastic. .sarcastic. .shake hands.

Αν και δν ξέρω αν θα έπρεπε να τοποθετηθώ σε αυτό το θέμα.....ας το ανανεώσουμε λιγάκι..... .sarcastic.

Από ένα επιπλοπιείο που είναι δίπλα από το σπίτι μου, βρείκα στο χώρο ανακύκλωσης ξύλων ένα ρετάλι (42cm×16cm×32mm πάχος)...και είπα να το εκμεταλλευτώ αφού ήταν ένα άχρηστο πλέον υλικό.....Σκέφτηκα να φτιάξω μια βάση φυσιγγίων.....

Του πήρα τα μέτρα τοποθετώντας επάνω παλιούς άδειους κάλυκες .......Το πέρασα με ένα Spray πανοραμικά ώστε να βαφτεί η επιφάνειά του και να σχηματιστούν οι θέσεις των καλύκων ιδιογόμωσης...;)

Το πήγα στο μηχανουργείο ενός φίλου και του έκανα τρύπες 15mm βάθος....;)

View attachment 4087

Έπειτα ξύσιμο καλά με γυαλόχαρτο τα χείλοι των οπών να φύγουν οι περιτές σκλήθρες και ένα φρεσκάρισμα στο χρώμα....και έτοιμο.....well done..my man.

View attachment 4088
Δεν μπορουσες να κανεις 2 θεσεις ακομη για να κλεισει σωστα το δευτερο κουτακι?Δηλαδη να παρουμε χαπια εμεις οι ψυχαναγκαστικοι...
.yel..yel..yel..yel..yel..yel..yel.
Φυσικα αστειευομαι....απαραιτητο εργαλειο για τον ιδιογομωτη,
Ποσα βραδια εβαλα ηλεκτρικη στις 1¨00 τα ξημερωματα.
Οταν ενα πραγμα το φτιαχνεις μονο σου εχει πολυ μεγαλυτερη αξια...

Δεν μπορουσες να κανεις 2 θεσεις ακομη για να κλεισει σωστα το δευτερο κουτακι?
.sarcastic. .sarcastic. Έψαξα μήπως βρω έστω 5cm μακρύτερο ξύλο να χωρέσει +4 τρύπες ακόμη (σύνολο 52)....αλλά δν.....Δν πηράζει...με φτάνουν και οι 48...;)

Κόψε το πιο ψηλά και έπειτα ρέλιασέτο κανονικά.... .sarcastic. ;)
Ειπα να μη πιανει πολύ χώρο... Θα κάνω ενα άλλο σε διαφανο κάλυκα και χρωματιστό εσωτερικό, πχ ελικοειδή θωδη πράσινο ή κίτρινο ηλιόπουλο. Τι βάζουμε αντι για σκάγια που να μην εχει πολύ βάρος;
.think.

Ειπα να μη πιανει πολύ χώρο... Θα κάνω ενα άλλο σε διαφανο κάλυκα και χρωματιστό εσωτερικό, πχ ελικοειδή θωδη πράσινο ή κίτρινο ηλιόπουλο. Τι βάζουμε αντι για σκάγια που να μην εχει πολύ βάρος;
.think.

Μπιλιες πλαστικες για τα αεροβολα

.think.
Για να μην πιανει πολυ χωρο φτιαξε απο μικρο διαμετρημα πεσμου τι θελεις να σου στειλω

Back