την βαση την θεωρω το απαραιτητο εργαλειο ειδικα για παντρεμενους ιδιογομωτες
Το'χει τ'όνομα βρε παιδί μου.....Ωραιος ο Κωστας! Οπως λεει κ ο Μιλτος ορεξη να υπαρχει!! Εφτιαξα κ εγω μια απο αντιστατικο υλικο το οποιο δουλευει πολυ καλα στη sipe τοποθετωντας τους καλυκες αδειους μεσα για κανα δυο μερες
Με ενα σωληνακι ανοξειδωτο τροχισμενο κ ακονισμενο στην ακρη γιναν οι τρυπες κ το κοστος 0€!!
View attachment 4103
View attachment 4104
View attachment 4105
Δεν μπορουσες να κανεις 2 θεσεις ακομη για να κλεισει σωστα το δευτερο κουτακι?Δηλαδη να παρουμε χαπια εμεις οι ψυχαναγκαστικοι...Αν και δν ξέρω αν θα έπρεπε να τοποθετηθώ σε αυτό το θέμα.....ας το ανανεώσουμε λιγάκι.....
Από ένα επιπλοπιείο που είναι δίπλα από το σπίτι μου, βρείκα στο χώρο ανακύκλωσης ξύλων ένα ρετάλι (42cm×16cm×32mm πάχος)...και είπα να το εκμεταλλευτώ αφού ήταν ένα άχρηστο πλέον υλικό.....Σκέφτηκα να φτιάξω μια βάση φυσιγγίων.....
Του πήρα τα μέτρα τοποθετώντας επάνω παλιούς άδειους κάλυκες .......Το πέρασα με ένα Spray πανοραμικά ώστε να βαφτεί η επιφάνειά του και να σχηματιστούν οι θέσεις των καλύκων ιδιογόμωσης...
Το πήγα στο μηχανουργείο ενός φίλου και του έκανα τρύπες 15mm βάθος....
View attachment 4087
Έπειτα ξύσιμο καλά με γυαλόχαρτο τα χείλοι των οπών να φύγουν οι περιτές σκλήθρες και ένα φρεσκάρισμα στο χρώμα....και έτοιμο....
View attachment 4088
Δεν μπορουσες να κανεις 2 θεσεις ακομη για να κλεισει σωστα το δευτερο κουτακι?
Κόψε το πιο ψηλά και έπειτα ρέλιασέτο κανονικά....
Ειπα να μη πιανει πολύ χώρο... Θα κάνω ενα άλλο σε διαφανο κάλυκα και χρωματιστό εσωτερικό, πχ ελικοειδή θωδη πράσινο ή κίτρινο ηλιόπουλο. Τι βάζουμε αντι για σκάγια που να μην εχει πολύ βάρος;Κόψε το πιο ψηλά και έπειτα ρέλιασέτο κανονικά....![]()
![]()
Ειπα να μη πιανει πολύ χώρο... Θα κάνω ενα άλλο σε διαφανο κάλυκα και χρωματιστό εσωτερικό, πχ ελικοειδή θωδη πράσινο ή κίτρινο ηλιόπουλο. Τι βάζουμε αντι για σκάγια που να μην εχει πολύ βάρος;
![]()
Το κρικακι είναι κολλημένο η τρυπημένο σαν βίδα στην τρύπα του κάψουλιου?
Για να μην πιανει πολυ χωρο φτιαξε απο μικρο διαμετρημα πεσμου τι θελεις να σου στειλωΕιπα να μη πιανει πολύ χώρο... Θα κάνω ενα άλλο σε διαφανο κάλυκα και χρωματιστό εσωτερικό, πχ ελικοειδή θωδη πράσινο ή κίτρινο ηλιόπουλο. Τι βάζουμε αντι για σκάγια που να μην εχει πολύ βάρος;
![]()
Ωραία πατέντα!!! Πόσα γραμμάρια σου βγήκε και τι διάμετρο έχει;