Πατέντες

Ωραία πατέντα!!! Πόσα γραμμάρια σου βγήκε και τι διάμετρο έχει;
Απ όσα γνωρίζω Στράτο ΄γύρω στα 27-28 γρ. βγαίνει!!Εγώ που το έχω επιχειρήσει με μικρότερη τρύπα πίσω ,[η τρύπα,για να είναι μποστόβαρο] 29- με 30 γραμ. βγαίνει!! Και το παρόμοιο με 15 άρι καρυδάκι 32-36 γρ.[ που δεν έχω δοκιμάσει βλητικά] πιστεύω πως είναι για μάλλινη και με ανοιχτούς αυλους 18,5 +! Μερικές φωτό από το 15άρι.....

Attachments

• IMG_20200609_122347.jpg
    IMG_20200609_122347.jpg
    183,4 KB · Προβολές: 44
  • IMG_20200609_122407.jpg
    IMG_20200609_122407.jpg
    174,5 KB · Προβολές: 46
  • IMG_20200609_122431.jpg
    IMG_20200609_122431.jpg
    182,1 KB · Προβολές: 46
  • IMG_20200609_140214.jpg
    IMG_20200609_140214.jpg
    181 KB · Προβολές: 43
Απ όσα γνωρίζω Στράτο ΄γύρω στα 27-28 γρ. βγαίνει!!Εγώ που το έχω επιχειρήσει με μικρότερη τρύπα πίσω ,[η τρύπα,για να είναι μποστόβαρο] 29- με 30 γραμ. βγαίνει!! Και το παρόμοιο με 15 άρι καρυδάκι 32-36 γρ.[ που δεν έχω δοκιμάσει βλητικά] πιστεύω πως είναι για μάλλινη και με ανοιχτούς αυλους 18,5 +! Μερικές φωτό από το 15άρι.....
Πάντως για σκοποβολή μια χαρά είναι τα 27 με 30 γραμμαρια νομίζω.... Με την επιφάνεια που έχει το συγκεκριμένο λογικά πάνω σε θήραμα θα του κάνει καλή ζημιά...

Πάντως για σκοποβολή μια χαρά είναι τα 27 με 30 γραμμαρια νομίζω.... Με την επιφάνεια που έχει το συγκεκριμένο λογικά πάνω σε θήραμα θα του κάνει καλή ζημιά...
από 30 και πάνω κάνουν ζημιά,λίγο-πολύ!!Η ευθυβολία μετράει και η ταχύτητα,[αλληλοεξαρτώμενα ]!!

Δν το θεωρώ πατέντα αλλά μια μπελαλίδικη δουλείτσα για να το κάνει όποιος έχει χρόνο και να γουστάρει λίγο παραπάνω τα ιδιογομωτικά του φυσιγγάκια.....
Βαμένα με sprey της εταιρίας "Morris" το οποίο στεγνώνει πάρα πολύ γρήγορα απ'όλα τα υπόλοιπα spray, ψεκάζοντας από 20cm τουλάχιστο....
Το πορτοκαλί μ'αρέσει περισσότερο!!

20200612_155506.jpg
20200612_161144.jpg

Αν επιχειρήσετε να βάψετε συγκεντρωτήρες, απλά με ένα πολύ ψιλό γυαλόχαρτο "αγριέψτε" λίγο την επιφάνεια από τα πέταλα για να κολλήσει καλύτερα το χρώμα.

Δν το θεωρώ πατέντα αλλά μια μπελαλίδικη δουλείτσα για να το κάνει όποιος έχει χρόνο και να γουστάρει λίγο παραπάνω τα ιδιογομωτικά του φυσιγγάκια.....
Βαμένα με sprey της εταιρίας "Morris" το οποίο στεγνώνει πάρα πολύ γρήγορα απ'όλα τα υπόλοιπα spray, ψεκάζοντας από 20cm τουλάχιστο....

View attachment 13844
View attachment 13845

Αν επιχειρήσετε να βάψετε συγκεντρωτήρες, απλά με ένα πολύ ψιλό γυαλόχαρτο "αγριέψτε" λίγο την επιφάνεια από τα πέταλα για να κολλήσει καλύτερα το χρώμα.
Ωραία δουλειά Κώστα!
Υπάρχει περίπτωση αυτή η διαδικασία να επηρεάζει την ελαστικότητα τους σε τέτοιο βαθμό ώστε να αλλάξει συμπεριφορά το φυσιγγι;

Ωραία δουλειά Κώστα!
Υπάρχει περίπτωση αυτή η διαδικασία να επηρεάζει την ελαστικότητα τους σε τέτοιο βαθμό ώστε να αλλάξει συμπεριφορά το φυσιγγι;
Όχι Γιάννη...δν επιρεάζεται η ελαστηκότητα.
Κατά την εκπυρσοκρότηση το χρώμα διαστέλλεται και "Σπάει" δηλαδή ραγίζει και δν προσφέρει σκληρότητα στο βύσμα!!
Δν είναι σαν τις μάλλινες τάπες που αν τις κερώσεις γίνονται πέτρα. ;)

View attachment 13844
View attachment 13845

Claybuster μου τους έκανες τους bp .yel. τρελιαρη , γιαυτο γουστάρω τους διαφανούς η ημιδιαφανους βλέπεις τα σωψυχα. Ψάξε σε είδη ζωγραφικής να βρεις Mica (σκόνη σε διαφορά χρώματα) κάνει την ίδια δουλειά

Claybuster μου τους έκανες τους bp .yel. τρελιαρη , γιαυτο γουστάρω τους διαφανούς η ημιδιαφανους βλέπεις τα σωψυχα. Ψάξε σε είδη ζωγραφικής να βρεις Mica (σκόνη σε διαφορά χρώματα) κάνει την ίδια δουλειά
Να βαφουμε και τα σκαγια ρωζ.νανε σεξουλιαρικα .sarcastic.

kostas collection 2020... .yelling.
Ωραια ιδεα μπραβο..:)
Θα φορεθούν πολύ φέτος.....yel..yel. .sarcastic. .sarcastic.
Ευχαριστώ Ντίνο....ΑΑ Τracker τους έκανα...... .sarcastic. .sarcastic. αλλά θα το ψάξω να δω αν οι αχαοίρευτοι οι Αμαλιαδαίοι, έχουν σκόνι Μica.....αλλιώς θα τους πασπαλίζω με σκόνη θειάφι, που ρίχνουν στα αμπέλια για τη λόβα κ τν περονόσπορο.....very happy..crying smile.
Να βαφουμε και τα σκαγια ρωζ.νανε σεξουλιαρικα .sarcastic.
Εννοείται....αφού η Sipe .sex..sex..sarcastic.

Καλησπέρα στην παρέα. Βρήκα στο Modomirino.it εκτυπώσιμα χαρτάκια για μερακλίδικα ρελιαστά. Αν δεν υπάρχει θέμα δικαιωμάτων μπορώ να τα ανεβάσω,ειναι ιδιοκατασκευές και δεν εχει καποιος οικονομικό συμφέρον. Ειναι σε pdf, εκτυπώνεις-κόβεις- κολλάς στο χαρτάκι.
20170223_101622.jpg20170223_101731.jpg

Last edited:
Back