Περάσματα

Καλημέρα κ απο εμένα ωραία ημέρα κ σήμερα σε εμας μπαιναν αισθητά ποιο λιγες απο εχθές αλλα κρατησα αρκετές. Σήμερα μπηκαν κ πολλα καραβελλια (ψαρονια).Φασσες ενα τεραστιο κοπαδι με πανο απο 250-500 πουλιά αλλα πολυ πολυ μακριά απο εμένα. Γυρω στις δεκα κ μιση περασε αλλο ενα κ αυτο μακριά με λιγα πουλιά. Καιρος ηλιόλουστος με πολυ ζέστη. ...

Σημερα αρκετα τα πουλια στην βοιωτια αλλα ολα στο θεο.Ευτυχως που ειχε καποιες πιασμενες και εδωσαν καποιες ευκολες ντουφεκιες..
Απο ευβοια γνωριζουμε αν μπηκαν και σημερα πλια

Σημερα αρκετα τα πουλια στην βοιωτια αλλα ολα στο θεο.Ευτυχως που ειχε καποιες πιασμενες και εδωσαν καποιες ευκολες ντουφεκιες..
Απο ευβοια γνωριζουμε αν μπηκαν και σημερα πλια

Εύβοια σήμερα που πήγαμε Φίλιππα τα πουλιά ήταν αισθητά λιγότερα. Ήταν για 7-8 πουλιά. Εγώ ήμουν και σήμερα σε τραγική αστοχία. Το μόνο που άλλαξε από την αρχή της σεζόν είναι ότι πήρα και τις 2 μέρες τη Beretta μου. Μάλλον κάτι πρέπει να κάνω με αυτό το τουφέκι. Σίγουρα χειρότερη σκοπευτική γραμμή από το δικαννάκι αλλά πραγματικά ήμουν τραγικός (4 χθες - 2 σήμερα)

Σύρο σήμερα αρκετά πουλιά (περισσότερα από χθες), πολύ ψηλά και από τους περισσοτέρους γκρίνια για τα φυσίγγια. Αρκετές αστοχίες πολλές χαμένες....................

Αμα πιασει υγρασία στη συρα κλαφτα Χαράλαμπε! Αν επιτρέπεται σε πιο βουνο κυνηγάς;

καλημέρα Manos. Ο καιρός δεν ήταν νοτιάς αλλά πιστεύω οι έπαιξε ρόλο η ζέστη μαζί με του ότι κυνηγούσα καρτέρι με 28 γρ. 91/2. Γενικά πουλιά είχαν μόνο οι μέσες (Γαλανή εκεί κυνηγάω, Αργευτό,Βοριάς Τράχηλας).
Πω ρε φιλε να ηξερες τι μας θυμιζεις μονο με τα ονοματα των βουνων! Εκει μεγαλωσαμε με τον Μανο!

Πω ρε φιλε να ηξερες τι μας θυμιζεις μονο με τα ονοματα των βουνων! Εκει μεγαλωσαμε με τον Μανο!
Καλησπέρα Βασιλάκη όλα καλά? Το φαντάστηκα ότι θα σου γεμίσουν νοσταλγία τα ονόματα αυτά. Αλίμονο στα μέρη αυτά, σας φύτρωσε ο καπτα Βαγγέλης το μικρόβιο του κυνηγιού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κ απο εμένα κ σήμερα λιγα τα πουλιά κ μαλιστα μερικά περνουσαν αντίθετα ενω φυσούσε βοριάς ερχοταν απο νότο κ πήγαιναν βόρεια. ...οχι όλα ομως.Τεσερις φασσες ειδα κ αυτες πολύ ψηλά. ...Οπως κ να έχει ωραία ηταν κ σήμερα.

Σημερινη ανταποκριση απο Καπανδριτι.
Το πρωτο μισαωρο εγινε πανυγηρακι με τις πιασμενες.
Για την εποχη παρα πολλα πουλια πιασμενα στα χαμηλα.....
Μολις εσκασε ο ηλιος ομως ολα τελειωασν.
Απο περασμα μηδεν σημερα

Κατι φανηκε εδω Χανια, πανυψηλα ομως και οχι πολλα πραματα. Πανηγυρι το πρωι με τις πιασμενες, τις ακουγες απο σχεδον νυχτα να περνανε, δεν συνεχισε ομως οταν φωτισε. Συννεφια, απνοια, και ελαχιστη ζεστουλα. Υγρασια μηδεν σχεδον.

Back