Σήμερα Κώστα το καθάρισα 2 φορές με αφρό και σκληρή βούρτσα. Το είχα καθαρίσει και με λάδι σπρέι μες την εβδομάδα. Η μαυρίλα που βγήκε είναι απερίγραπτη. Φαντάζομαι δεν είχε καθαριστεί ΠΟΤΕ. Οι διαβρώσεις όμως εξακολουθούν να υπάρχουν. Μάλλον δεν γλυτώνει την εσωτερική λείανση.Για να τσεκάρεις τα παραπάνω καθάρισε το καλά καλά. Ήπιες οξειδώσεις στις κάννες καθαρίζουν
Εγώ όχι, αλλά μου έχει πει οπλουργος ότι είναι πολύ καλή. Να ξέρεις όμως η προετοιμασία είναι το παν. Η βαφή ειναι το εύκολο μέρος. Μετά θέλει χαιδεμα με πολύ ψιλό ατσαλομαλο να γίνει ομοιόμορφη η καλυψη και πέρασμα με λάδι.Την εχεις δουλεψη την σηγκεκρημενη βαφη???αντεχει στο χρονο??η ξεθοριαζη??
Δε πειράζει. Έτσι κι αλλιώς καλό είναι να γίνει λείανση.Σήμερα Κώστα το καθάρισα 2 φορές με αφρό και σκληρή βούρτσα. Το είχα καθαρίσει και με λάδι σπρέι μες την εβδομάδα. Η μαυρίλα που βγήκε είναι απερίγραπτη. Φαντάζομαι δεν είχε καθαριστεί ΠΟΤΕ. Οι διαβρώσεις όμως εξακολουθούν να υπάρχουν. Μάλλον δεν γλυτώνει την εσωτερική λείανση.
Είπα "μπορεί" να κρύβουν παγίδες όχι ότι όλα έχουν πρόβλημα. Επίσης το θέμα δεν είναι μόνο η λειτουργία αλλά και η ασφάλεια και η αξιοπιστία. Οι ολόκληρες φωτιές χρειάζονται περισσότερη ακρίβεια και λεπτομέρεια στην κατασκευή του μηχανισμού και αυτό σημαίνει είτε αύξηση του κόστους είτε προχειροδουλειά με δυσλειτουργίες και αναξιοπιστία με πολύ σημαντικό το θέμα της ασφάλειας. Τώρα αν κατάφεραν κάποιες εταιρίες να συνδιάσουν αξιόπιστες ολόκληρες φωτιές με χαμηλό κόστος ειδικά στα παλιά όπλα που δεν υπήρχαν τα συγχρονα μηχανήματα ακριβείας με lazer cnc κλπ κλπ και τα έφτιαχναν στο χέρι τους αξίζει συγχαρητήρια. Πιστεύω όμως ότι λίγα ειναι αυτά τα όπλα και αν είναι σε καλή κατάσταση δεν θα κοστολογούνται στα 500 ευρώ.Αυτο,κατα την αποψη μου ειναι αναληθες.
Βλεπε, brno zp 149, ugartechea 75, zabala 326 και ποσα ιταλικα κοκοροτουφεκα που ριχνουν ακομα..
Ποιο μοντέλο είναι?Εχω και εγώ ένα ....έτσι όπως τα λες πολυ βολικό όπλοπαιδια καλησπερα.Θελω την γνωμη σας.Εχω ενα πλαγιοκανο mirocu το οποιο δεν χρησιμοποιουσα στις τσιχλες.Καποια στιγμη αποφασιζω να το κανω το εγχειρημα και εκπλησσομαι με τις τουφεκιες που .βγαζει.Η μονη ανασφαλεια ηταν οι δυο σκανδαλες.Σας ομολογω οτι μου ειναι δυσκολο να ξαναπιασω την καραμπινα και ας μην εχω ισως τις επιτυχιες που εχω με την καραμπινα.Ποια ειναι η γνωμη σας για το οπλο οταν βεβαια μιλαμε για το κυνηγι της τσιχλας.Ευχαριστω εκ των προτερων.Να πω ακομη οτι το 4* της ειναι απιστευτο.
δεν γραφει πιο μοντελο ειναι.πως μπορω να το βρω?Ποιο μοντέλο είναι?Εχω και εγώ ένα ....έτσι όπως τα λες πολυ βολικό
Πάνω στην Ρίγα....το δικό μου λέει MODEL 500Εδεν γραφει πιο μοντελο ειναι.πως μπορω να το βρω?
Βάλε καμία φωτογραφία.δεν το γραφει
θα βαλω αυριο.Βάλε καμία φωτογραφία.
Άμα κάνεις εσύ το κέφι σου και βγάζεις ωραίες τουφεκιες εμείς περισσευουμεπαιδια καλησπερα.Θελω την γνωμη σας.Εχω ενα πλαγιοκανο mirocu το οποιο δεν χρησιμοποιουσα στις τσιχλες.Καποια στιγμη αποφασιζω να το κανω το εγχειρημα και εκπλησσομαι με τις τουφεκιες που .βγαζει.Η μονη ανασφαλεια ηταν οι δυο σκανδαλες.Σας ομολογω οτι μου ειναι δυσκολο να ξαναπιασω την καραμπινα και ας μην εχω ισως τις επιτυχιες που εχω με την καραμπινα.Ποια ειναι η γνωμη σας για το οπλο οταν βεβαια μιλαμε για το κυνηγι της τσιχλας.Ευχαριστω εκ των προτερων.Να πω ακομη οτι το 4* της ειναι απιστευτο.