Πλαγιόκαννο

Σίγουρα όμως το ζύγισμα του aya δεν θα χει καμία σχέση με του baikal. Το βάρος από ένα καλά ζυγισμενο οπλο δε φαίνεται στη ζυγαριά αλλά στην πράξη..αν είναι κακοζυγισμενο,και 2700 να ναι πάλι θέμα θα χει στην επωμιση..

Εύγε αγαπητέ!! Πάρα πολύ σωστά!!

Φίλε Γιώργο (1960), λάβε πολύ σοβαρά αυτό το ανωτέρω σχόλιο τού έτερου φίλου, και προχώρα άμεσα και τάχιστα εις την αγοράν τού συγκεκριμένου ΑΥΑ!!! Επιτέλους καν' το!! Δεν θα χάσεις!! Απεναντίας!!

Υ.Γ.: Άντε, γιατί σε λίγο, έτσι όπως το πας εσύ, ''θα σου κλέψω εγώ την μπουκιά απ' το στόμα''...!!! .yel.

Εγώ προσωπικά που κάνω πολύ περπατητο δεν θεωρώ τα 3340 υπερβολικά .Ρίχνω μόνο rc32 και με τα δίκανα δεν υπάρχει ανάκρουση, η τάση να φύγει το όπλο από την πορεία του στόχου για δεύτερη βολή.Το χειρότερο για εμένα είναι το όπλο που στη βολή γίνεται ανεξέλεγκτο.Πολλες φορές την ημέρα το κρεμάς στον ώμο και ξεκουράζονται τα χέρια.

Κι αυτή η τοποθέτηση, πάρα πολύ εύστοχη!!! Συμφωνώ απολύτως!

Εμ κι αυτό το round body πλάγιο τής David McKay Brown...!!!

Τι να πει κανείς γι' αυτήν την σκωτσέζικη ομορφιά...!!!

Και ο μηχανισμός του... απλώς ένα ''έργο τέχνης''...!!! o_Oo_Oo_O.pray to God..pray to God..pray to God.

Oρίστε κι ο επίσημος ιστότοπος τούτης της κορυφαίας εταιρείας...:

www.mckaybrown.com

ss020-lock-png-1920x1080.png

Πωλείται ένα τέτοιο στην Κόρινθο Bernadelli Roma 6 στα 1800 ευρώ. Γαμώ το εφάπαξ πότε θάρθει!
Γιώργο πάρε το aya αν είναι καλο ,η παρε ένα baikal καινούργιο με τσοκακια να κάνεις το κέφι σου.Σαν το bernadelli θα βγαίνουν συνέχεια για πούλημα, γιατί αυτοί που τα έχουν βγαίνουν στην εφεδρεία.Εγω για παλιό όπλο οποιασδήποτε κατάστασης δεν θα έδινα με τίποτα 1800 €και με το ενδεχόμενο ατσάλινων σκαγιων.Θα προτιμούσα να βάλω αλλά 400-500 και να πάρω το 828 benelli.

Last edited:
Γιώργο πάρε το aya αν είναι καλο ,η παρε ένα baikal καινούργιο με τσοκακια να κάνεις το κέφι σου.Σαν το bernadelli θα βγαίνουν συνέχεια για πούλημα, γιατί αυτοί που τα έχουν βγαίνουν στην εφεδρεία.Εγω για παλιό όπλο οποιασδήποτε κατάστασης δεν θα έδινα με τίποτα 1800 €και με το ενδεχόμενο ατσάλινων σκαγιων.Θα προτιμούσα να βάλω αλλά 400-500 και να πάρω το 828 benelli.
Παναγιώτη αυτός ζητάει 1800 ευρώ αλλά είναι βέβαιο ότι δεν θα τα πάρει με τίποτα. Και εγώ αυτής της γνώμης είμαι. Την ερχόμενη εβδομάδα θα πάω στην Παλαιά Επίδαυρο να δω το aya και αν μου έρχεται καλά θα το πάρω. Αρκετά το έχω ψειρίσει το θέμα. Λαμβάνω υπόψιν ότι δεν περπατάω πολύ στην τσίχλα, κυρίως κάνω καρτέρι. Στον λαγό που περπατάω πολύ το όπλο κρεμιέται μέχρι το καρτέρι.

Το 828 μου αρέσει κι εμένα πολύ. Πρέπει να είναι πολύ προσαρμόσιμο όπλο.

...Φέρει και κάμποσες καινοτομίες απάνω του ορθόκαννο Benelli 828U...! Είναι και προσαρμόσιμο ως προς τα μέτρα τού κατόχου σε πολύ μεγάλο βαθμό...! Αποτελεί σίγουρα ένα μηχανολογικά κι εργονομικά άρτιο (αρτιότατο) σύνολο...! Το σχεδίασαν και κατασκεύασαν οι μηχανικοί τής Benelli με περισσή ευρεσιτεχνία κι ευφυία...!

Εγώ προσωπικά βέβαια, ποτέ μου δεν το ''χώνεψα''... Η ''καραμπινοειδής'' του όψη (επίτηδες το έφτειαξαν έτσι για να θυμίζει έντονα την ''καραμπινική'' παράδοση τής Benelli), με ξενίζει αρκετά, σε ενοχλητικό βαθμό θα έλεγα... Προτιμώ τα δίκαννα να φέρουν μια πιο κλασσική γραμμή, κι όχι ''φουτουριστικά'' στοιχεία... Αλλά το έχουμε ειπεί χιλιάδες φορές: ''περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα...".

...Φέρει και κάμποσες καινοτομίες απάνω του ορθόκαννο Benelli 828U...! Είναι και προσαρμόσιμο ως προς τα μέτρα τού κατόχου σε πολύ μεγάλο βαθμό...! Αποτελεί σίγουρα ένα μηχανολογικά κι εργονομικά άρτιο (αρτιότατο) σύνολο...! Το σχεδίασαν και κατασκεύασαν οι μηχανικοί τής Benelli με περισσή ευρεσιτεχνία κι ευφυία...!

Εγώ προσωπικά βέβαια, ποτέ μου δεν το ''χώνεψα''... Η ''καραμπινοειδής'' του όψη (επίτηδες το έφτειαξαν έτσι για να θυμίζει έντονα την ''καραμπινική'' παράδοση τής Benelli), με ξενίζει αρκετά, σε ενοχλητικό βαθμό θα έλεγα... Προτιμώ τα δίκαννα να φέρουν μια πιο κλασσική γραμμή, κι όχι ''φουτουριστικά'' στοιχεία... Αλλά το έχουμε ειπεί χιλιάδες φορές: ''περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα...".
Η (καραμπινικη) όψη, πιστεύω ότι είναι λόγο της ύπαρξης φλατζων αλλαγής κλίσεων και προσαρμοστικότητας.

Η (καραμπινικη) όψη, πιστεύω ότι είναι λόγο της ύπαρξης φλατζων αλλαγής κλίσεων και προσαρμοστικότητας.

Εγώ, Παναγιώτη, νομίζω πως πρωτίστως και κυρίως, είναι για να ''κεντρίσει'' τους ήδη λάτρεις και οπαδούς των αυτογεμών Benelli, ούτως ώστε να το αποκτήσουν κι αυτοί (πρώτοι)... Και για να τονίζει τον έντονο, ''καραμπινοειδή'' χαρακτήρα τής εταιρείας... Eίναι κάτι σαν ''υβρίδιο'', μεταξύ αλληλεπίθετου κι αυτογεμούς Benelli...

Εγώ, Παναγιώτη, νομίζω πως πρωτίστως και κυρίως, είναι για να ''κεντρίσει'' τους ήδη λάτρεις και οπαδούς των αυτογεμών Benelli, ούτως ώστε να το αποκτήσουν κι αυτοί (πρώτοι)... Και για να τονίζει τον έντονο, ''καραμπινοειδή'' χαρακτήρα τής εταιρείας... Eίναι κάτι σαν ''υβρίδιο'', μεταξύ αλληλεπίθετου κι αυτογεμούς Benelli...
Συμφωνώ Νίκο. Πολλοί το αντιπαθούν λόγω του ότι δεν θυμίζει παραδοσιακό δίκαννο (αλληλεπίθετο η πλαγιόκαννο). Ενας από αυτούς είμαι και εγώ και ας με συγχωρήσουν οι φίλοι των Benelli.

Την χάρη ενός παραδοσιακού δίκαννου Κώστα δεν την έχει με τίποτα. Οσο προσαρμόσιμο και αν είναι! Ασε που είναι φοβερά υπερτιμημένο.

Το έχω πιάσει στα χέρια μου το 828 στον Κιργια σε παρουσίαση πριν αρχίσει να πωλείται ακόμη επίσημα.Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει σαν εμφάνιση μπορώ να πω όμως ότι δεν έχει την αίσθηση στα χέρια ένος s/pose όπως τα ξέρουμε .Προσωπικά αν έπαιρνα s/pose πάλι θα ήταν ή perazzi και έπειτα guerini ή browning.Αλλα όπως έχω αναφέρει παλαιότερα όταν αποφασίσω ότι μπορώ θα πάρω perazzi .Και έπειτα ένα πλάγιο Beretta ή Frankie Highlander.

Back