Πλαγιόκαννο

καλησπέρα, φιλος έχει το παρακάτω πλάγιο Miroku, ξέρετε τι φυσίγγια πρέπει να χρησιμοποιεί ; το βάρος του όπλου ειναι 3,36k

IMG_5695.jpg

IMG_5696.jpg

Αυτο υπέθεσα και εγώ, εγώ του πρότεινα μαλλινοταπα, γενικά φυσίγγια χαμηλών πιέσεων.
Νικολη εχω και εγω ενα Μιrocu φανταζομαι στην ιδια κατασταση με αυτο αλλα ελαφρυτερο Δεν θα του εβαζα 36 γρ με τιποτα.Φετος που το κυνηφησα μετα απο χρονια ανακαλυψα οτι εβγαζε καταπληκτικες τουφεκιες με 30-32 γρ .Υπαρχουν πολλα φυσιγγια στην κατηγορια αυτη αν θελεις θα σου αναφερω καποια που βολεψαν στο δικο μου.Εγω παντως καταενθουσιαστηκα με το οπλο αυτο για περπατητο λογω του βαρους του του τελειου ζυγισματος του και των κατανομων του.

Αυτο υπέθεσα και εγώ, εγώ του πρότεινα μαλλινοταπα, γενικά φυσίγγια χαμηλών πιέσεων.
Μην εχεις σαν θεσφατο οτι η μαλινοταπα εχει χαμηλες πιεσεις. 30 32 γρ οπως λεει ο Τασος ειναι οκ. Κιαπ αυτα ιαλεγε ελαφρια.

Ευχαριστώ Τάσο, πρότεινε μου τα φυσίγγια. Ειμαι υπέρ των γραμμαριων που αναφέρεις το πολύ 33 για λαγό.
Το όπλο ειναι άψογο σε ζύγισμα δεν του φαίνεται, και σφιχτό στα άνοιξε κλείσε παρα την ηλικία του.
Ειμαι σίγουρος ότι κεντάει με τον στενό αυλό του.

Μην εχεις σαν θεσφατο οτι η μαλινοταπα εχει χαμηλες πιεσεις. 30 32 γρ οπως λεει ο Τασος ειναι οκ. Κιαπ αυτα ιαλεγε ελαφρια.
Νόμιζα Νίκο ότι τα εμπορικά μαλλινοταπα ειναι χαμηλών πιέσεων, (tricolor, feltro) στο δίκανο μου ειναι ειναι ελαφριά.

Ευχαριστώ Τάσο, πρότεινε μου τα φυσίγγια. Ειμαι υπέρ των γραμμαριων που αναφέρεις το πολύ 33 για λαγό.
Το όπλο ειναι άψογο σε ζύγισμα δεν του φαίνεται, και σφιχτό στα άνοιξε κλείσε παρα την ηλικία του.
ρίχνει μέχρι 36 γρ αλλά δεν είναι απαραίτητο να βάλουμε Νικολή μου ;)
28-31 όνειρο θα είναι :)

ρίχνει μέχρι 36 γρ αλλά δεν είναι απαραίτητο να βάλουμε Νικολή μου ;)
28-31 όνειρο θα είναι :)
Στο δικο μου εσπασε το κοντακι στην ενωση με την βαση οταν ο συγχωρεμενος προκατοχος του σε μια κοντρα με εναν καραμπινακια εβαλε semi φυσιγγια του αλλου εν αγνοια του στο οπλο και εριξε.Τα κλειδια του οπλου αντεξαν και το οπλο μεχρι και σημερα κλεινει σαν χρηματοκιβωτιο αλλα δεν ειναι μονο τα μεταλλα που υποφερουν στις πολλες πιεσεις Εχω δει παρα πολλα οπλα που τους εχουν φυγει μικρα η μεγαλα κοματια ξυλου στην ενωση με τη βαση.Και βεβαια ανοιγμενα δακτυλα απο τον θποφυλακτηρα μαυρισμενους ωμους μεχρι και μαυρισμενο μαγουλο.Αλλα ας μεινουμε στα οπλα το 12αρη ειναι φτιαγμενο για 28-34γρ και ας αντεχει παρα πανω.Ουτως η αλλως οι περισσοτεροι εχουν πανω απο 2 οπλα Οποιος εχει αναγκη απο πιο πολλα γραμμαρια μπορει να παρει ενα 10αρη!!!!!.hunter.

member: 812"]Εχω δει παρα πολλα οπλα που τους εχουν φυγει μικρα η μεγαλα κοματια ξυλου στην ενωση με τη βαση[/QUOTE]
Ενας αλλος λογος που μπορει να συμβει αυτο ειναι η λασκαρισμενη βιδα (τζαβετα) στο κοντακι.Χρειάζεται ελεγχος σε ολα τα οπλα μετα απο καποιες τουφεκιες..

Το καλοκαιρι δοκιμασα HIT 8 , NAVARO 30 , DIVA 31 διασπορας NOVA 32, LAMBRO 28, CLUB 32 διασπορας Ολα με πολυ καλη συμπεριφορα ιδιως τα NAVARO & DINA στα ορτυκια καναν μονο κηδειες.Αργοτερα LAMBRO CLASSIC & CLUB 32 επισης πολυ καλα Εριξα και λιγα F2 CLASSIC τα οποια μου φανηκαν επισης γλυκα.Σιγουρα θα δοκιμασω ΜΒ light kai ΟΚ καποια στιγμη αλλα προτιμω να ριχνω ελληνικαΕριξα και καποια αλλα αλλα μαλλον θα ειναι δυσκολο να τα βρεις για αυτο δεν τα αναφερωΤΑΣΟhunter o προκατοχος εριχνε QUICK Αποστολιδη τα θυμασαι??και βεβαια τα μαυρα τα ΠΥΡΚΑΛ.Για οτι αλλο θες εδω ειμαστε.

Και πιος δεν τα γνωριζει η δεν τα θυματε..Αφησαν εποχη..πραγματικα θρυλικο φυσιγγι (το κοκκινο)..
Γιατι εβγαζε κ το μπλε super quick στα 36γρ..
Εχω κρατημενα 2 κοκκινα.Τα τελευταια πεσαν σε κατι φασσες πριν αντιλοιφθω οτι δεν ειχα αλλαΠραγματικα καλο φυσιγγι Κριμα που χαθηκαν και αυτα οπως τοσα αλλα.

Πολύ ωραία, θα του προτείνω λοιπόν 28-32γρ.
Άσχετο αλλά δεν βλεπω την ώρα να το δοκιμάσω στην έναρξη τον Αύγουστο.
Ξεχασα να σου πω πως οι καννες ειναι αχρωμιωτες οποτε θελει να εισαι λιγο τυπικος με το καθαρισμαΒεβαια εκει αποδιδουν πολλοι και τις πολυ καλες τουφεκιες του

Άμα του τύχει το χειμώνα κανένα παπί,να μήν βάλει 36 γραμάρια γιατί θα πέσει πρόστιμο 4 γραμαρίων!!
Αμα του¨" τυχει " Γιαννη θα το παρει το παππι σαν και μενα με 8αρια 32 γρ.Αμα ομως θελει να κυνηγαει τακτικα στο βαλτο καλο ειναι να μην πηγαινει με αχρωμιωτο οπλο 50 χρονων για πολλους λογους.Εκτος και αν το οπλο δεν ειναι πολυκυνηγημενο και ειναι σε αριστη κατασταση

Back