Πλαγιόκαννο

Να κ ο Ισπανός του γαμπρού σταθερό 1-3 με άυλο 18,3 τον κατάφερα επιτελούς να το βγάλει από το μπαούλο μιας κ δεν κυνηγάει πλέων κ μου το έδωσε να το καθαρίσω κ να το δοκιμάσω,έχει αρχίσει να έχει να πιάνει σκουριές άλλα ευτυχώς όχι σοβαρές μόλις πέρασα λίγο αντισκουριακο άρχισαν να φεύγουν μόνο στην μπασκουλα μια κ δεν είχα κάποια καλή αλοιφή,τα άσχημα είναι άλλου μιας κ έχει πολύ τζόγο στα κλειδιά αφού το είχε ξετιναξει στις βαριές γομώσεις,επίσης κατέστρεψε κ το κοντάκι όταν το είχε κάνει ανακατασκευή αντί να πάει σε κάποιον να το φτιάξει γιατί είχε σαπίλες το έτριψε πολύ το έκανε παιδικό στη λάβει εκτός αυτού έχει κ κλείσει προς τα αριστερά,Αρχίζω να τον πριζονω να το φτιάξει ελπίζω να το κάνει γιατί είναι ότι πρέπει για μπεκάτσα;)
how do i print screencertificity.com
image upload no size limitcertificity.com
picture upload sitescertificity.com
image postcertificity.com
post imgcertificity.com
upload imagemcertificity.com
Όμορφο πλαγιόκαννο στο κλασσικό στυλ με λεπτή πάπια και αγγλέ κοντάκι από κατασκευής, όπως φαίνεται από τη μακριά προέκταση του υποφυλακτήρα. Λιτό σε διακόσμηση - σκαλίσματα, αλλά προσεγμένη κατασκευή με ενισχυτικά νεύρα στα πλάγια της μπάσκουλας και "αυτάκια" στις άκρες του καθρέπτη, όπως το συνήθιζαν πολλοί κατασκευαστές παλαιότερα.
Νικόλα ξέρουμε τον κατασκευαστή ;;; Αναφέρεται πουθενά; Κάπου πρέπει να έχει κάποιο οικόσημο ή γράμματα, σε κύκλο ή ρόμβο. Αν μπορείς βάλε καμιά ευδιάκριτη φωτό τις σφραγίδες, μήπως βγάλουμε κανένα συμπέρασμα, όπως και για τη χρονολογία κατασκευής.

Όμορφο πλαγιόκαννο στο κλασσικό στυλ με λεπτή πάπια και αγγλέ κοντάκι από κατασκευής, όπως φαίνεται από τη μακριά προέκταση του υποφυλακτήρα. Λιτό σε διακόσμηση - σκαλίσματα, αλλά προσεγμένη κατασκευή με ενισχυτικά νεύρα στα πλάγια της μπάσκουλας και "αυτάκια" στις άκρες του καθρέπτη, όπως το συνήθιζαν πολλοί κατασκευαστές παλαιότερα.
Νικόλα ξέρουμε τον κατασκευαστή ;;; Αναφέρεται πουθενά; Κάπου πρέπει να έχει κάποιο οικόσημο ή γράμματα, σε κύκλο ή ρόμβο. Αν μπορείς βάλε καμιά ευδιάκριτη φωτό τις σφραγίδες, μήπως βγάλουμε κανένα συμπέρασμα, όπως και για τη χρονολογία κατασκευής.
Στέλιο δε ξέρω άλλα θα βγάλω κ άλλες φώτο με τις σφραγίδες κ τα σύμβολα κ θα τις ανεβάσω

Μονο σε μενα δεν αρεσουν τελικα .sarcastic.

Μαλλον μ'αρεσουν αλλα πολυ συγκεκριμενα οπλα. Σιγουρα δεν μου αρεσει η σκοπευτικη γραμμη τους παντως
κι ομως η σκοπευτικη γραμμη ενος πλαγιου ειναι πολυ πιο ευκολη απο ενος αλληλεπιθετου γιατι εκει πλεον τοποθετεις τον στοχο αναμεσα στις καννες και αντε γεια.ασε που ειναι πιο ευκολο και στο γεμισμα γιατι εχει μικροτερη γωνια ανοιγματος.απλα εκει παιζεις σε αλλη χρηματικη κατηγορια.αν καποια στιγμη τα καταφερω θ αποκτησω ενα.τωρα που ξερω το κολπο με τον ρωσσο ποιος με πιανει.απλα επειδη το 90% κυνηγαει με αυτογεμες οταν περνανε σε δικαννο πανε στο αλληλεπιθετο

Μονο σε μενα δεν αρεσουν τελικα .sarcastic.

Μαλλον μ'αρεσουν αλλα πολυ συγκεκριμενα οπλα. Σιγουρα δεν μου αρεσει η σκοπευτικη γραμμη τους παντως
Δεν αμφιβαλλω καθολου, απλα εμενα δεν...
Δεν είσαι μόνος Βικτωρα και εγώ δεν.

Εγω καταλαβα οτι αμα σου ρχετε το οπλο και χει τα χαρακτηριστικα που γουσταρεις οτι και να ειναι παιζεις
Εγω δεν ηθελα να ξαναπιασω αλλο οπλο απο πλαγιοκαννο
Τις προαλλες που εριξα με το 692 ομως τρελαθηκα
Αν μπορουσα και ειχα και το χρονο θα το περνα και θα κανα σκοπευτηριο
Κυνηγι οχι δεν γουσταρο λο απ το πλαγιο
Αλλα εκει που δεν μπορουσα καν να με σκεφτω να κραταω οπλο με τις καννες καθετα βλεπω οτι μοα χαρα μπορουσα και γουσταρα με αυτο
Επομενως νομιζω οτι τα σωστα μετρα και η ευχαριστηση του τι κρατας σε κανουν να ριξεις καλα με οτι και αν ειναι αυτο

H πρωτη σφραγιδα δειχνει οτι εχει περασει απο την τραπεζα δοκιμων στο Ειμπαρ,και η τελευταια οτι ειναι δοκιμασμενο για ακαπνη πυριτιδα,Η μεσαια σφραγιδα δεν ξερω.
Πιεση δοκιμης περιπου στα 850bar.Εφοσον φτιαχτουν τα κλειδιά θα σου ελεγα τα φυσιγγια σου να μην υπερβαίνουν τα 600bar για να διατηρηθεί σε καλη κατασταση..

Last edited:
Back