Πλαστικά κυάθια, συγκεντρωτήρες και παραδοσιακές βυσματώσεις.

Όχι Κώστα εδώ δεν έχω χρόνο. Είναι ενωμένος μόνο πάνω στα χείλη η εταιρεία υποστηρίζει ότι ανοίγει με την τουφεκιά.
Αν δν είσαι σίγουρος πως ανοίγει με την τουφεκιά τότε ρίξε μια κατακόρυφη τουφεκιά ψηλά στν αέρα και παρακολούθησε που θα πέσει το βύσμα και τσέκαρέ το.

Αν δν είσαι σίγουρος πως ανοίγει με την τουφεκιά τότε ρίξε μια κατακόρυφη τουφεκιά ψηλά στν αέρα και παρακολούθησε που θα πέσει το βύσμα και τσέκαρέ το.
Ζήσε Μάη μου .sarcastic., αλλά θα γίνουν δοκιμές εκεί που πρέπει φίλε για να δούμε αποτελεσματα και έτσι κλειστός που είναι δεν με χαλάει μια χαρά να μην φεύγει και το buffer.

IMG-20191022-164509.jpg

Μπορείτε παρακαλώ να μου πείτε αν αυτό είναι μισοταπο?

Καλησπέρα Nikws7, ναι φυσικά είναι μισοταπα. Τον τύπο αυτόν τον χρησιμοποιεί πολύ ο Καραμανίδης - Super Kill, αλλά μπορεί να χρησιμοποιείται και από άλλους κατασκευαστές. Στην φωτογραφία που ανέβασα είναι πως ήταν πριν στο "δαγκώσει ο σκύλος"... :)bior.JPG

Θα παρακαλούσα τους συναδέλφους ιδιογομωτες αν θέλουν να κάνουν μια λίστα με ποια κυαθια ταιριάζουν σε ποιο αυλό, ας πούμε σε τρεις κατηγορίες για να μη χαθεί η μπάλα για 18.2-18.4, 18.5-18.6 και 18.7-18.9
Ευχαριστώ πολύ
Καλή η σκέψη αλλα ισως ο καθένας κρίνει υποκειμενικά το ταιριασμα και μπορει να μην βγάλουμε άκρη

Θα παρακαλούσα τους συναδέλφους ιδιογομωτες αν θέλουν να κάνουν μια λίστα με ποια κυαθια ταιριάζουν σε ποιο αυλό, ας πούμε σε τρεις κατηγορίες για να μη χαθεί η μπάλα για 18.2-18.4, 18.5-18.6 και 18.7-18.9
Ευχαριστώ πολύ
Ζm2 για διευρυμενους

Καλή η σκέψη αλλά ίσως ο καθένας κρίνει υποκειμενικά το ταίριασμα και μπορεί να μην βγάλουμε άκρη
Σίγουρα, αλλά γι αυτό έβαλα διακριτά πιστεύω όρια, ουσιαστικά οι τρεις κατηγορίες είναι οι στενοί (18.2-4) -νορμάλ (18.5-6) -διευρυμένοι (18.7-9) αυλοί με δεδομένο ότι ο ορισμός του διαμετρηματος 12 είναι το 18.55.

.........για "πετροσωλήνες" ή "νεροσωλήνες"???? ρητορικό ερώτημα αφού όπως αναφέρθηκε παραπάνω το ταίριασμα είναι υποκειμενικό.
Εγώ αδυνατώ πάντως να κατανοήσω το ερώτημα. Αν έχεις όπλο συγκεκριμένου αυλού θα έχει νόημα η απάντηση. Αν ρωτάς γενικά θα χαθούμε στην..μετάφραση....

Σίγουρα, αλλά γι αυτό έβαλα διακριτά πιστεύω όρια, ουσιαστικά οι τρεις κατηγορίες είναι οι στενοί (18.2-4) -νορμάλ (18.5-6) -διευρυμένοι (18.7-9) αυλοί με δεδομένο ότι ο ορισμός του διαμετρηματος 12 είναι το 18.55.
Κάτι λέει εδώ κύριε Βασίλη αλλά όχι συγκεκριμένα πράγματα.

Back