Πλαστικά κυάθια, συγκεντρωτήρες και παραδοσιακές βυσματώσεις.

Ο νέος Gualanti V-Zero 25mm.... ;)

View attachment 6504
View attachment 6505

Εντύπωση μου έκαναν τα καρφάκια που έχει το εσωτερικό της φούστας....
Έτσι πετιέται καλύτερα η πυρίτιδα και δεν στραβοπατάει το βύσμα...;;;. :rolleyes:

Νομίζω για να σηκωθεί λιγο η στήλη το εχουν ετσι...
Ακριβώς για αυτό το λόγο είναι έτσι, αυτή είναι και η διαφορά του από τον V-zero 23 ... Τα κάνει κάτι τέτοια "κόλπα" ο Gualandi, για να διατηρεί ίδιο το μεσαίο τμήμα, το "αμορτισέρ". Το ίδιο έχει κάνει και με τους διασπορείς του, τον κανονικό (για 32-34 γρ.) και τον λάιτ (για 24-28γρ). τους είχα παρουσιάσει παλιότερα αλλά δεν ξέρω που ... Επίσης το ίδιο και μεταξύ SG 25 και SG 27 (ίδιο αμορτισέρ) μόνο που στον SG 27 η φούστα είναι γεμάτη όχι "καρφάκια" αλλά "τετραγωνάκια" πλακέ ...

Ακριβώς για αυτό το λόγο είναι έτσι, αυτή είναι και η διαφορά του από τον V-zero 23 ... Τα κάνει κάτι τέτοια "κόλπα" ο Gualandi, για να διατηρεί ίδιο το μεσαίο τμήμα, το "αμορτισέρ". Το ίδιο έχει κάνει και με τους διασπορείς του, τον κανονικό (για 32-34 γρ.) και τον λάιτ (για 24-28γρ). τους είχα παρουσιάσει παλιότερα αλλά δεν ξέρω που ... Επίσης το ίδιο και μεταξύ SG 25 και SG 27 (ίδιο αμορτισέρ) μόνο που στον SG 27 η φούστα είναι γεμάτη όχι "καρφάκια" αλλά "τετραγωνάκια" πλακέ ...
Τα ιδια κολπα συμβαινουν και στου Καρδαρά, το ειχαμε συζητησει πριν λιγο καιρό αν θυμάσαι...

Για να περάσει κ λίγο η ώρα ως την αλλαγή του έτους έκατσα κ επεξεργάστεικα βύσματα Τασκώφ πριν γεμίσω ένα κουτάκι για τα παπάκια μας.... :cool: .big smile.
Επιδή βάζω διάφανους κάλυκες είπα να τους βάψω για να κάνουν αντίθεση....;)
Άντε να πάμε να γεμίσουμε ένα κουτάκι για το καλό...
Τα τελικά αποτελέσματα αργότερα.!!

20191230_220723.jpg

Όπως λένε κ στον Πόντο.....
"Τα παιδιά παίζουσι".....sarcastic.
;)

Για να περάσει κ λίγο η ώρα ως την αλλαγή του έτους έκατσα κ επεξεργάστεικα βύσματα Τασκώφ πριν γεμίσω ένα κουτάκι για τα παπάκια μας.... :cool: .big smile.

View attachment 7901

;)
Με τι τους εβαψες και γυαλιζουν;;;
Ωραιοι βγηκαν... Σε ρελιαστο με βαμενο κ το τζαμακι θα ειναι για βιτρινα...

View attachment 7901

;)
Τώρα είναι ΑΑ και φαίνονται ;)

Με τι τους εβαψες και γυαλιζουν;;;
Ωραιοι βγηκαν... Σε ρελιαστο με βαμενο κ το τζαμακι θα ειναι για βιτρινα...
Πείραμα έκανα να δω....
Με spray ακρυλικό τα πέρασα αλλά επιδεί είναι λείο το πλαστικό του βύσματος, το χρώμα δν κολλάει καλά καλά κ ξεφλουδίζει.....αν βάψεις άσε τους να στεγνώσουν 20 λεπτάκια κ μετά με ευλάβεια θα τους πιάνεις....όχι πολλά πάρε δώσε... .sarcastic. ..αμέσως μεσ'τους κάλυκες βάλτους.....sarcastic.
Εμένα για από την άλλη μεριά το Ατλαντικού μου φαίνονται.
Μακάρι να ήταν....big smile.
Τώρα είναι ΑΑ και φαίνονται ;)
Winchester AA Tracker.....yel..sarcastic.

Πείραμα έκανα να δω....
Με spray ακρυλικό τα πέρασα αλλά επιδεί είναι λείο το πλαστικό του βύσματος, το χρώμα δν κολλάει καλά καλά κ ξεφλουδίζει.....αν βάψεις άσε τους να στεγνώσουν 20 λεπτάκια κ μετά με ευλάβεια θα τους πιάνεις....όχι πολλά πάρε δώσε... .sarcastic. ..αμέσως μεσ'τους κάλυκες βάλτους.....sarcastic.

Μακάρι να ήταν....big smile.

Winchester AA Tracker.....yel..sarcastic.
Αν πρωτα τους ασταρωσεις ισως δεν ξεφλουδισουν.Παντως πρωτοτυπη η ιδεα σου,θα δοκιμασω και εγω.

Αυτές είναι έβαλα αρκετή πίεση και έχουν ελάχιστη παραμόρφωση.
importance of long term goals

Έχω δει έτοιμες κερωμενες που χρησιμοποιούν σε παλιά εμπροσθογεμη (Προσωπικά πιστεύω ότι χάνεται η ελαστικότητα έτσι αμορτισέρ κάτι σαν την diana ) .

Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα για αυριο.Θα ηθελα την γνωμη σας ...ποιος διασπορεας δουλευει καλυτερα σε σφιχτο τσοκ?(2 αστρα).
Οι ελικοειδης και αυτοι που γεμιζοντε αναποδα τυπου στοκα,ακολουθει ο διασπορεας της b&p και τελος ο σταυρος του γκουαλαντι

Back