Πλαστικά κυάθια, συγκεντρωτήρες και παραδοσιακές βυσματώσεις.

Ναι ρε φιλε πρωτη φορα τον ειδα...να σου πω την αληθεια. Και απ οτι μπορω να καταλαβω απο το αποτυπωμα στον πατο του ποτηριου ειχε ψιλα σκαγια μεσα...
Εχεις δικιο τωρα που το λες PAT γραφει...
Ιστορια εχει γραψει ο τυπος οποτε σκεφτηκα να το ανεβασω....
Ευχαριστω Τασο!!!!
Και μια αλλη "εκδοχη" απο παλιο max meteo..
Δεν εχει τερμα κομμενα τα πτερυγια..

20200209_214223.jpg

Και απο κατω..
20200209_214157.jpg

Ευτυχώς υπάρχει απόθεμα .pray to God.
Αυτός ο μπλε συγκετρωτηρας ο ελληνικός είναι?? και τους τρεις ακριβώς απο κάτω θα ήθελα να έχω για καμιά δοκιμή.hunter..hunter.και όχι μόνο στο πίνακα;);) που ο ένας είναι ο steel 24 έτσι? Η άλλη δύο δεξιά και αριστερά του είναι???

Αυτός ο μπλε συγκετρωτηρας ο ελληνικός είναι?? και τους τρεις ακριβώς απο κάτω θα ήθελα να έχω για καμιά δοκιμή.hunter..hunter.και όχι μόνο στο πίνακα;);) που ο ένας είναι ο steel 24 έτσι? Η άλλη δύο δεξιά και αριστερά του είναι???
Καλησπέρα Σπύρο!
ναι φίλε lb6 ελληνικος είναι ο μπλε..
Κάτω στη μέση steel 24 αριστερά lb6 guiana Ιταλία..
Και δεξιά πάλι steel αυτή τη φορά 35 όμως..
Είναι για λίγο πιο περίεργες καταστάσεις αυτοί... ο steel 24 να πω ότι στα 45μ ανοιγει σαν ένα πιάτο η και λιγότερο... θέλει όμως ειδική μεταχείριση και προσοχή.. μετατρέπεται εύκολα σε ένα ωραίο φουρνελο...

Καλησπέρα Σπύρο!
ναι φίλε lb6 ελληνικος είναι ο μπλε..
Κάτω στη μέση steel 24 αριστερά lb6 guiana Ιταλία..
Και δεξιά πάλι steel αυτή τη φορά 35 όμως..
Είναι για λίγο πιο περίεργες καταστάσεις αυτοί... ο steel 24 να πω ότι στα 45μ ανοιγει σαν ένα πιάτο η και λιγότερο... θέλει όμως ειδική μεταχείριση και προσοχή.. μετατρέπεται εύκολα σε ένα ωραίο φουρνελο...
Ευχαριστώ και καταλαβαίνω πως το λες με πιεσης και τα σχετικά ;), αλλά εμένα μου αρέσουν τα φουρνελαααα αλλά με την καλή λειτουργία της έννοιας του φουρνελου όπου περάσει η τουφεκιά να αφήνει μόνο σκόνη από τα πουπουλα του πετουμενου.very happy..very happy.

Ναι σκληρές είναι.. κετσες

Σκληρες μεν....συμπιεζονται ομως....εστω και λιγο. Ειναι κατι μεταξυ ντιανας και μαλλινης ταπας .
Αυτη ειναι η γνωμη μου.....επισεις ( για μενα ) θεωρω οτι αξιολογη σαν ταπα....εαν την ''βρεις'' σου
δινει πολυ καλα αποτελεσματα!!!! ;) :)

Back