Κωσταντινε δεν θεωρω οτι γυριζει ολο το βισμα μαζι με τα σκαγια το αμορτισερ του μου δινει την εντυπωση οτι στριβει κατα την συμπιεση αντι να συμπιεζεται καθετα χωρις να επιμενωΤην συζήτηση αυτή την είχαμε κάνει και παλιότερα, είχε γράψει ο Στέλιος αρκετά τότε ,ούτε γω πάντως νομίζω ότι υφίσταται περιστροφή του κυαθιου?
Παλιό αμερικανικό κυαθιο υποτίθεται για τον ίδιο σκοπό, έχει και ραβδώσεις στα πέταλα αλλά δεν νομίζω να κάνει αυτό που υποτίθεται ότι κατασκευάστηκε?
Και εδώ δύο βιντεάκια.
Ναι αυτό κατάλαβα Σάκη όταν ξερελιαζει ,ίσως μας δίνει και η εικόνα του βέλους του αμορτισέρ αυτή την εντύπωση? Ότι υπάρχει κίνηση το ίδιο και ο ελικοειδής διασπορεας.Κωσταντινε δεν θεωρω οτι γυριζει ολο το βισμα μαζι με τα σκαγια το αμορτισερ του μου δινει την εντυπωση οτι στριβει κατα την συμπιεση αντι να συμπιεζεται καθετα χωρις να επιμενω
Έτσι είναι.Τιποτα δεν περιστρεφεται......ακομα και οι Θωδη με ελικοειδη.
πες μου εαν θες σε παρακαλω κανενα σεταπ με τον stel 24 που εχω καμια 300αρια με μολυβδηνα σκαγια , με ΜΒ32 , ΚΡΑΝΟΥΛΑΡ , Σ4 , η σιπε ,Καλησπέρα Σπύρο!
ναι φίλε lb6 ελληνικος είναι ο μπλε..
Κάτω στη μέση steel 24 αριστερά lb6 guiana Ιταλία..
Και δεξιά πάλι steel αυτή τη φορά 35 όμως..
Είναι για λίγο πιο περίεργες καταστάσεις αυτοί... ο steel 24 να πω ότι στα 45μ ανοιγει σαν ένα πιάτο η και λιγότερο... θέλει όμως ειδική μεταχείριση και προσοχή.. μετατρέπεται εύκολα σε ένα ωραίο φουρνελο...
Είναι λίγο δύσκολες αυτές νικο από ογκομετρια με τον συγκεκριμένο, αλλά θα κοιτάξω και θα σου πω κάτι έχω φίλε..πες μου εαν θες σε παρακαλω κανενα σεταπ με τον stel 24 που εχω καμια 300αρια με μολυβδηνα σκαγια , με ΜΒ32 , ΚΡΑΝΟΥΛΑΡ , Σ4 , η σιπε ,
RICARICAMUNIZIONI.IT Μπες στο σαιτ να δεις τι τιμες εχουν στην Ιταλια οπως επισης και οι χαρτινοι καλυκες κλπ.......εδω μας πιανουν λιγο τον ποπο και ιδικα ο idiogomosishop.gr. Oi ταπες που βλεπεις οι FSF<κετσες-φελος- κετσες> εχουν 4,9 οι εκατο και οιSFS<φελος-κετσες-φελος >4,30!!!Πάλι σε έξοδα θά μπούμε αυτές θέλουν καικάλυκες διάφανους αφρεζαριστους για να στηθούν σωστά![]()
δεν είναι καλοί αυτοίΕίναι λίγο δύσκολες αυτές νικο από ογκομετρια με τον συγκεκριμένο, αλλά θα κοιτάξω και θα σου πω κάτι έχω φίλε..
Πααααναγια μου παναγια μουδεν είναι καλοί αυτοί...κάνουν τζιζζζ Γιωργηη. Θέλουν αγιασμό πριν τους ρίξεις , να ξορκίζεις το κακό
![]()
Οπως λεει κ μια παραιμια τα ξεραμε τα ειδαμε κιολας , παλιοτερα τον ειχα ρωτηση ποσο θα μπορουσε να μου φερει μια ζυγαρια κ μου ζητησε 300€ τελικα μου την εφερε 1 φιλος με 110€RICARICAMUNIZIONI.IT Μπες στο σαιτ να δεις τι τιμες εχουν στην Ιταλια οπως επισης και οι χαρτινοι καλυκες κλπ.......εδω μας πιανουν λιγο τον ποπο και ιδικα ο idiogomosishop.gr. Oi ταπες που βλεπεις οι FSF<κετσες-φελος- κετσες> εχουν 4,9 οι εκατο και οιSFS<φελος-κετσες-φελος >4,30!!!
Tι να κανουμε!!!!εκμεταλευονται την αγαπη μας για την ιδιογομωση!!!πουλωντας τριπλασιες τιμες!!!!Οπως λεει κ μια παραιμια τα ξεραμε τα ειδαμε κιολας , παλιοτερα τον ειχα ρωτηση ποσο θα μπορουσε να μου φερει μια ζυγαρια κ μου ζητησε 300€ τελικα μου την εφερε 1 φιλος με 110€
Αν υπήρχε ζήτηση θα έφερναν και στην Ελλάδα, και στην Αμερική τα περισσότερα ιταλικά είναι gualandi, b&p .Εκεί στο Αμέρικα παίδες βύσματα ga16 υπάρχουν ;![]()
Μην λες τετοια και ειμαστε απο σεισμογενεις περιοχες!!!!Για Ρίχτερ καμμία σελίδα να δούμε τι γίνεται!
ΟΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕ ΦΑΤΗΓΛΩΣΣΑΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΡΟ.....Το ρ μπήκε μόνο του λες να ναι προφητικό!