Πλαστικά κυάθια, συγκεντρωτήρες και παραδοσιακές βυσματώσεις.

Τόνοι μελανή για το αστερη. Δυο στάδια , τρεια , πέντε, εξάστερα οχταστερα τετράστερα και δεν συμμαζεύετε. Εξοπλισμός τεράστιος.
Τι θα πει γνώσεις , όλα θέλουν γνώσεις και θα πρέπει να γνωρίζεις και τους δυο τρόπους για να φτάσεις σε καλό αποτέλεσμα
Το θέμα είναι που θες να φτάσεις και ποιες είναι η πραγματικές σου ανάγκες και με ποιον τρόπο μπορείς να της καλύψεις. Όσο για για τα μικρά διαμετρήματα μπορούμε να που με βαιβαιοτητα ότι το αστέρι είναι περιτο και οταν λέμε μικρά από cal 20 και κάτω. Συγνωμη για το off topic.

Το εξι δυα δυο ισον τρια, το ξερουν απο το νηπιαγωγειο και οι πετρες!!!Το Χ δυα δυο ,ισον τρια ειναι λιγο δυσκολοτερο!!!!

οποτε το ρελι ειναι πρακτικα ποιο ευκολο απο το αστερι , και εγω που κλεινω και με αστερι και με ρελι δεν εχω δει στο ρελι καμια δυσκολια ουτε στην αποδοση του φυσιγιου , ουτε και στην δυσκολια κατασκευης του ρελιου , και με απλο συχρονο φτηνο στροφιο , αλλα και ακριβο στροφιο , και ολο αυτο το μπερδεμα που γινετε τελευτεα με την ιδιογωμοση , οτι ο ενας αυτο ειναι το σωστο , και ο αλλος οτι αυτο δεν ειναι σωστο αλλα και επικυνδηνο , και ειναι το αλλο και μπλα μπλα , στο τελος με ολα αυτα θα αποτρεψουμε νεους κυνηγους να αρχησουν την ιδιογωμοση , γιατι δεν θα ξερουν τι να πρωτοδιαλεξουν , και ποιο ειναι το σωστο και το λαθος , και θα νομηζουν οτι η ιδιογωμοση ειναι ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΟΥΝΟ ,
Μεγάλη αλήθεια

View attachment 11186View attachment 11187
Καλησπέρα. Αυτό το βύσμα σας λέει κάτι; Σα χρονολογία είναι πολύ παλιό, λίγο άνω της 20ετιας, έχω βρει δυο μεγάλες σακούλες γεμάτες από δαύτα, του πατέρα μου. Είναι 18χιλ το ύψος του και σκληρό σαν κούτσουρο. Με τη ρελιάστρα χειρός, θα μπορούσα κάπως να το αξιοποιήσω άραγε στα 30-32γρ?
Δεν κάνουν Βασίλη για αρχάριο,θα σε μπερδέψουν και θα σε κουράσουν για να βρεις τη λειτουργικότητα τους!!Εγώ θα έβαζα φελλό για Cal. 20 μέσα, να σηκωθεί η στήλη των σκαγιών και να λειτουργεί σαν BIORIENTABILE !!

Έχω σκεφτεί και τέτοια χρήση, κόβοντας παράλληλα και λίγο απ' τα φτερά
View attachment 11426
Εδώ Βασίλη ΄έχεις χαμηλούς για τα 30-32 γρ. θα κόψεις κι όλα!? 'Οπως έγραψε κι ο george k, δεν κοστίζουν τα βίσματα,πάρε τα σωστά και αυτά άστα στην άκρη γι αργότερα ή δώσε τα σε κάποιον που γεμίζει μεγάλα φορτία, να πιάσουν τόπο!!

Back