Υπαρχουν αυτοι χυμα εκει Κωνσταντινε?Federal flight control
Φίλε konstantinos ξέρεις αν έχουν πρόβλημα να ριχτούν με Anaconda long range; Έχω δυο κουτάκια των δέκα φυσιγγίων για γαλοπούλες νο 4 με buffer επιχαλκωμένα, αλλά δεν ξέρω τι παίζεται με το τσοκ.Federal flight control
Όχι δεν πωλούνται στο εμπόριο γενικά η εταιρεία με αυτούς που διαθέτει για ιδιογομωση δεν γεμίζει κανένα εμπορικό τηςΥπαρχουν αυτοι χυμα εκει Κωνσταντινε?
Μόνο με τσοκ φρενου η ported μπορεί να υπάρξει πρόβλημα λόγω των πτερυγίων που μπορεί να σκαλωσουν , με οδυνηρά αποτελέσματα στην δεύτερη τουφεκιά. Στην καινούργια σειρά της εταιρείας λύθηκε το πρόβλημα αυτό. Ό συγκεντρωτηρας αυτός κάνει την ίδια δουλειά με το τσοκ φρένου, ανοίγουν τα πτερύγια κόντρα στον αέρα και αφήνει τα σκάγια να ταξιδέψουν ελεύθερα.Φίλε konstantinos ξέρεις αν έχουν πρόβλημα να ριχτούν με Anaconda long range; Έχω δυο κουτάκια των δέκα φυσιγγίων για γαλοπούλες νο 4 με buffer επιχαλκωμένα, αλλά δεν ξέρω τι παίζεται με το τσοκ.
Έναν τέτοιο είχα βρει κι εγώ πριν 2 μήνες στο χωριό, πάνω στο δρόμο πηγαίνοντας για τσίχλες !!!Federal flight control
Ντουφεκια που εφαγε το κατσικιΈναν τέτοιο είχα βρει κι εγώ πριν 2 μήνες στο χωριό, πάνω στο δρόμο πηγαίνοντας για τσίχλες !!!
Τον είχα βγάλει φωτο για να τον ανεβάσω στο φόρουμ, αλλά το ξέχασα και τώρα το θυμήθηκα !!
View attachment 8134
Το περίεργο για μένα ήταν το πως βρέθηκε αυτός ο συγκεντρωτήρας εκεί (δηλ. ποιος και γιατί να ρίξει τέτοιο φυσίγγι εκεί) αφού στον τόπο μου το μεγαλύτερο θήραμα είναι ο λαγός, και το συνηθέστερο η τσίχλα !!!
Η μόνη λογική εξήγηση που έδωσα, ότι δεν το'ριξε κυνηγός, αλλά μάλλον ένας βοσκός σε κανένα φουριάρικο κατσίκι ...Αυτοί συνήθως παίρνουν ότι φυσίγγι τους πασσάρει ο έμπορος όπου ψωνίζουν ... το πιο "δυνατό" ... και πιο ακριβό, φυσικά !
![]()
Τι κατσικι απο αυτα με τν ασπρο κωλο???Έναν τέτοιο είχα βρει κι εγώ πριν 2 μήνες στο χωριό, πάνω στο δρόμο πηγαίνοντας για τσίχλες !!!
Τον είχα βγάλει φωτο για να τον ανεβάσω στο φόρουμ, αλλά το ξέχασα και τώρα το θυμήθηκα !!
View attachment 8134
Το περίεργο για μένα ήταν το πως βρέθηκε αυτός ο συγκεντρωτήρας εκεί (δηλ. ποιος και γιατί να ρίξει τέτοιο φυσίγγι εκεί) αφού στον τόπο μου το μεγαλύτερο θήραμα είναι ο λαγός, και το συνηθέστερο η τσίχλα !!!![]()
Η μόνη λογική εξήγηση που έδωσα, ότι δεν το'ριξε κυνηγός, αλλά μάλλον ένας βοσκός σε κανένα φουριάρικο κατσίκι ...Αυτοί συνήθως παίρνουν ότι φυσίγγι τους πασσάρει ο έμπορος όπου ψωνίζουν ... το πιο "δυνατό" ... και πιο ακριβό, φυσικά !
![]()
Σίγουρα θα....ΜΠΕΕΕΕ...λαξε...Ντουφεκια που εφαγε το κατσικι![]()
Έτσι ΣτέλιοΈναν τέτοιο είχα βρει κι εγώ πριν 2 μήνες στο χωριό, πάνω στο δρόμο πηγαίνοντας για τσίχλες !!!
View attachment 8134
Το περίεργο για μένα ήταν το πως βρέθηκε αυτός ο συγκεντρωτήρας εκεί (δηλ. ποιος και γιατί να ρίξει τέτοιο φυσίγγι εκεί) αφού στον τόπο μου το μεγαλύτερο θήραμα είναι ο λαγός, και το συνηθέστερο η τσίχλα !!!
![]()
Ρωτάω γιατί όσο κι αν έχω ψάξει η patternmaster μόνο για τα κλασικά τσοκ λέει ότι δεν πρέπει να ρίχνουν flight control. Αν έχει πέσει κάτι στην αντίληψή σου ευπρόσδεκτο.Όχι δεν πωλούνται στο εμπόριο γενικά η εταιρεία με αυτούς που διαθέτει για ιδιογομωση δεν γεμίζει κανένα εμπορικό της
Μόνο με τσοκ φρενου η ported μπορεί να υπάρξει πρόβλημα λόγω των πτερυγίων που μπορεί να σκαλωσουν , με οδυνηρά αποτελέσματα στην δεύτερη τουφεκιά. Στην καινούργια σειρά της εταιρείας λύθηκε το πρόβλημα αυτό. Ό συγκεντρωτηρας αυτός κάνει την ίδια δουλειά με το τσοκ φρένου, ανοίγουν τα πτερύγια κόντρα στον αέρα και αφήνει τα σκάγια να ταξιδέψουν ελεύθερα.
Federal μου θυμίζει
Λογικα PAT(patent)..και κατι αλλο αλλα δε καταλαβαινω γιατι εχει σπασει...
Μονο στα φυσιγγια του υπηρχε...αν τα βρεις πουθενα...Υπαρχουν ακομα στο εμποριο φυσιγγια με τετοιο συγκεντρωτηρα;;
Ναι ρε φιλε πρωτη φορα τον ειδα...να σου πω την αληθεια. Και απ οτι μπορω να καταλαβω απο το αποτυπωμα στον πατο του ποτηριου ειχε ψιλα σκαγια μεσα...Λογικα PAT(patent)..
Μονο στα φυσιγγια του υπηρχε...αν τα βρεις πουθενα...
Σε εντυπωσιασε βλεπω?..![]()
Έλεγε ο συγχωρεμένος πως τους δίνει και δεξιόστροφη στρέψη που βοηθάει πολύ την κατανομή λόγο του σχήματος του αμορτισέρ όταν αποσιμπιεζεται...
Κάτι πάραπανω θα ήξερε ο μέγας, αυτό σκεφτόμουν τώρα την αποσυμπίεση του χωρίς κυψέλες, κενά κυκλακια κτλ?Έλεγε ο συγχωρεμένος πως τους δίνει και δεξιόστροφη στέψη που βοηθάει πολύ την κατανομή λόγο του σχήματος του αμορτισέρ όταν αποσιμπιεζεται...