...κομμένα και σε ρελιαστό αντί μισόταπας
Ωραίο φυσιγγι φαίνεται Νικόλα, να υποθέσω granular ?
Γεια σου Νίκο...και καλωσόρισες.
Granular=πολυεργαλείοΩραίο φυσιγγι φαίνεται Νικόλα, να υποθέσω granular ?
πάντα ανοίγω τα κυάθια πριν γεμίσωΓεια σου Νίκο...και καλωσόρισες.
Υπάρχει περίπτωση να μην ανοίξουν τα πέταλα στον piston?
Έχεις βρει ποτέ βύσμα σε δοκιμές που να μην είχαν ανοίξει?
Ο αγαπημένος μου συγκεντρωτηρας για τα 30 γραμμάρια με c7....δίνει ωραία κέντρα ,τώρα για τα όρια δεν τον έχω δει να υστερεί σε μέτρα ούτε κάτι υπερβολικο....μέχρι τα 35 πραγματικά μέτρα μια χαρά ...nobel sport t2 688 c7 1.5x30 no7 1/2 για τρυγόνια η no 9 για τσίχλες τελικό 58mm με χειροκίνητη Λαναρά...Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας για τον v-zero 23? Για τι ντουφεκιές προορίζεται κατά βάση και ποια είναι τα όρια του?
Νικόλα επειδή κάνω τα ίδια κυνηγια στον piston skeet μέχρι πόσα γραμμάρια να ανέβεις.(Έχω στο μυαλό τσιχλοφυσιγγα από 24γρ μέχρι 28 )...δεν μπορώ να απάντήσω στις ερωτήσεις σου, γιατί δεν έχω δοκιμάσει ποτέ με άκοπο κυάθιο (δεν μιλάω μόνο για piston skeet). Βέβαια είναι λίγο ...ανόητο που δεν έχω κάνει δοκιμή με άκοπο αλλά ποτέ δεν είναι αργα.
Επειδή μου αρέσει πολύ το περπατητό, και οι βολές είναι σε σχετικά κοντινες αποστάσεις ο piston skeet και η diamante (μισόταπα), είναι τα μόνα πλαστικά κυάθια που χρησιμοποιώ.
Να τα ανοίγεις Δημητρη!Άλλη ήταν η ερώτηση μου...
Και εγώ προκοβω τα πέταλα αλλατ στον piston ίσως δεν πρέπει να τα ανοίξουμε,κάνοντας ζημιά στην διπλή άτρακτο που δημιουργει.
Αγαπημενο κυαθιο.Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας για τον v-zero 23? Για τι ντουφεκιές προορίζεται κατά βάση και ποια είναι τα όρια του?
Ευχαριστώ πολύ Νίκομέχρι 30 γραμμάρια. Στα μικρά φτερωτά δεν χρησιμοποιώ παραπάνω γραμμάρια.
Με κάλυψες απόλυτα για ακόμα μια φορά! Ευχαριστω!Αγαπημενο κυαθιο.
Δινει κλειστες ροζετες.
Καρτερισιες τουφεκιες.
Τα ορια του ειναι σε συναρτηση με το υπολοιπο στησιμο του φυσιγγιου.
Μην το ζορισεις πολυ στο κλεισιμο,ειναι σκληρο και ανεβαζει πιεσουλες!![]()
Σε ευχαριστω Βαγγέλη και για την συνταγή!Ο αγαπημένος μου συγκεντρωτηρας για τα 30 γραμμάρια με c7....δίνει ωραία κέντρα ,τώρα για τα όρια δεν τον έχω δει να υστερεί σε μέτρα ούτε κάτι υπερβολικο....μέχρι τα 35 πραγματικά μέτρα μια χαρά ...nobel sport t2 688 c7 1.5x30 no7 1/2 για τρυγόνια η no 9 για τσίχλες τελικό 58mm με χειροκίνητη Λαναρά...
Να σου δείξω ποτηράκι από παλιό φυσίγγι NSI S4 TITAN Cal.16 να δεις τις χαρακιές ... να πάθεις πλάκα !!!Εχουμε ένα συγκεντρωτηρα αποσπωμενου πατου απο maionchi az20 32γρ κ δεξια απο nsi supercaccia 38γρ..
Οι (τεσσερις)χαρακιές στο ποτηρι των σκαγιων ειναι εμφανώς βαθύτερες στο maionchi απο οτι στο nsi..
Επισης το πλαστικο του ποτηριου στο maionchi είναι μαλακο κ ευκαμπτο
ενω στο nsi (που το χάραξα στο ίδιο ύψος με το άλλο για να τσεκάρω καλύτερα)ειναι πιο σκληρό κ λιγότερο ευκαμπτο
Ίσως να παίζουν ένα μικρό ρόλο στην τουφεκιά αυτές οι δυο διαφορες ίσως κ όχι..
Το σωστό βέβαια θα ήταν να έχω τα αντίστοιχα σημερινά κ παλιά απο τους ίδιους τυπους..Νέα nsi classica δεν έχω,περιμένω απο φίλο maionchi supercaccia όποτε θα το κοιτάξω πιο σωστά..Αν κ είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα δω τα ίδια..όλα αλλάζουν κάποτε..
![]()
Αρα μπορει κ να έτυχε...και να μην έχει τόσο μεγάλη σημασία. thinkΗ κάθε χαρακιά σε διαφορετικό βάθος ... και οι αποστάσεις μεταξύ τους γύρω-γύρω όπου νάναι !!!![]()