Πλαστικά κυάθια, συγκεντρωτήρες και παραδοσιακές βυσματώσεις.

Χειμερινη κολεξιον .......Ν. Παπ. σε 12/76.... σε 5σταδιακο....κλεισιμο = τουφεκιες καρμπον!!!! :)

Απο ολα τα καλα εχει ο μπαξες..... :D S-G -magnum- 50+2 αλευρι - Ν3,5 - 75-64,5

Αποσπωμενος πατος με φουστα Ηλιοπ. +FSF + ποτηρι Θωδη - 48+2 αλευρι Ν4 -75-64,5

Γνησια μαλλινη...48+2 αλευρι,,,,Ν4.... 75 - 64,5 Και τα μυαλα στα καγκελα....:p

ΥΓ. Φιλε Λευτερη με το Ι2ς ( Στροφειο ) φτιαχνω οτι ρελι θελω...πχ...παχυ βαθυ - ρηχο στενο....
Για μενα ειναι ενα εξαιρετικο στροφειο!!! :)

View attachment 37728View attachment 37729View attachment 37730View attachment 37731View attachment 37732
Έχω την εντύπωση πως το κάθε στροφείο βγάζει συγκεκριμένο πάτημα.
Το δικό μου είχε στενή πατούρα και το έφαγα απαλά με γυαλόχαρτο μέχρι να γίνει 1,85 και εξωτερικά να έρχεται ευθεία.

Έχω την εντύπωση πως το κάθε στροφείο βγάζει συγκεκριμένο πάτημα.
Το δικό μου είχε στενή πατούρα και το έφαγα απαλά με γυαλόχαρτο μέχρι να γίνει 1,85 και εξωτερικά να έρχεται ευθεία.

Ισως να εκανες καλα....Το στροφειο που κανει χοντρο ρελι...κανει και λεπτο.... Ενω αυτο που κανει
λεπτο ρελι...χοντρο δεν μπορει να κανει.

Έχω δει στροφειο για ρελιαστο σε χαρτινους κάλυκες που έκανε ρελι τρία + χιλιοστά. θα μου άρεσε στροφειο για ρελι στα 2,4 με 2,5 σε αστεροειδες. Επίσης για να μπορώ να κλείνω αστεροειδες με πάνω από 6 χαρακιές με ρηχό ρελι και χωρίς τρυπιτσα στο κέντρο, ( χωρίς να χαραζω βαθιά και να σχηματιζονται ελαφρές γωνίες) σκέφτομαι μήπως κάποιος φτιάχνει στροφεια με ελαφρύ στενεμα εσωτερικά ώστε να πιέζεται ελαφρά ο κάλυκας προς το κέντρο όταν ρελιαζεται.

Έχω δει στροφειο για ρελιαστο σε χαρτινους κάλυκες που έκανε ρελι τρία + χιλιοστά. θα μου άρεσε στροφειο για ρελι στα 2,4 με 2,5 σε αστεροειδες. Επίσης για να μπορώ να κλείνω αστεροειδες με πάνω από 6 χαρακιές με ρηχό ρελι και χωρίς τρυπιτσα στο κέντρο, ( χωρίς να χαραζω βαθιά και να σχηματιζονται ελαφρές γωνίες) σκέφτομαι μήπως κάποιος φτιάχνει στροφεια με ελαφρύ στενεμα εσωτερικά ώστε να πιέζεται ελαφρά ο κάλυκας προς το κέντρο όταν ρελιαζεται.

Ειδικο στροφειο ψαχνεις....Στο εμποριο δεν νομιζω να το βρεις....ετσι νομιζω....χωρις να εχω κανει
ερευνα αγορας...ισως να κανω και λαθος....
Σε περιπτωση που δεν βρεις...ενας απο αυτους που μπορουν να το φτιαξουν ειναι ο Καββαδιας...
δεν χανεις τιποτα....ρωτησε τον Λευτερη.!!!

Στέφανε για δύο λόγους, ο πρώτος για να μπορώ να κάνω ρηχό ρελι χωρίς να έχει τις ελαφρές γωνίες, και δεύτερον για να μην ανεβάζει πολύ πίεση. Έχω τρία στροφεια, δύο του κενταυρου και ένα δώρο από φίλο και τα τρία κάνουν 2 χιλιοστά ρελι.

C&P T2.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει το Τ3 & Τ4.
Με το Τ2 κάνω όλες τις δουλειές που θέλω (ρέλιασμα και ίσιωμα των χαρακιών του αστεροειδούς) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Το καλύτερο από καμμιά 15αριά που έχω δοκιμάσει, εργοστασιακά και χειροποίητα.
Έτσι είναι το ρέλι που δημιουργεί:
P9050013.JPG

Το ι2ς ειναι σχεδον το ιδιο με το τ2 απλα κανει μια μικρη κουρμπα στο ρελι .
Ετσι ειχε πει παλιοτερα στο ιδιογομοση ο Νικος ο Καββαδιας που συνεργαζεται με την Cortini

Μου χάρισε ένας φίλος αρκετούς συγκεντρωτήρες χωρίς να ξέρει τι είναι γιατί δεν ασχολείται. Απ' όσο κοίταξα στο site του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ, νομίζω ότι είναι Giovanni (Μαυρόπουλος;). Έχω δίκιο ή είναι κάτι άλλο; Ξέρει κάποιος τι νούμερο είναι, βλέποντας την διάσταση στο παχύμετρο;

Attachments

• 20220120_210946.jpg
    20220120_210946.jpg
    84,8 KB · Προβολές: 30
  • 20220120_211032.jpg
    20220120_211032.jpg
    208,6 KB · Προβολές: 30
Πώς τους ξεχωρίζεται ρε θηρία‼️εγώ, για gualandi τον εκοβα.
Οι sg έχουν σχεδόν όλοι ποδαράκια μέσα στη φούστα τους Johny και τα πτερύγια δεν είναι ενωμένα σε όλο το μήκος τους με τον πάτο του ποτηριού...

Last edited:
Back