Και λόγω πολύ βαθιάς φουστας ανεβαζει πιέσεις γύρω στο 10%.
Δημήτρη αυτός ο κάλυκας είναι 76αρης ;View attachment 46030View attachment 46031View attachment 46032
Λευτερη 2χ42 νο4 ssb σκετος χωρις τιποτα μεσα ,12 κ.α.χ
Οχι λευτερη 12/70Δημήτρη αυτός ο κάλυκας είναι 76αρης ;
Μερακλής ο κάπτεν, όπως πολλοί άλλοι εδώ μέσα!!! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα να βλέπεις μερακλίδικα πράγματα!!!Τακτοποιήσαμε τα υλικά μας του Cal.16...
View attachment 55082
...συγκεντρωτήρες...
View attachment 55083
...και λοιπά!![]()
... βρε εγώ έχω μανία με τα κουτάκια, μη βλέπεις...Μερακλής ο κάπτεν, όπως πολλοί άλλοι εδώ μέσα!!! Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα να βλέπεις μερακλίδικα πράγματα!!!![]()
Καλά τα βαζακια και τα κουτάκια αλλά πιάνουν περισσότερο χώρο έτσι.... βρε εγώ έχω μανία με τα κουτάκια, μη βλέπεις...
Υ.Γ...η πλάκα είναι στο σουπερμάρκετ η σε αλλα συναφή μαγαζιά...η γυναίκα λέει: ...κανένα κουτάκι?...κανένα βαζάκι?![]()
![]()
Χωρο για τα στριφταρια δεν άφησες..Τακτοποιήσαμε τα υλικά μας του Cal.16...
View attachment 55082
...συγκεντρωτήρες...
View attachment 55083
...και λοιπά!![]()
Ααααχχχ... "πχια" γυναικα θα σε παρει εσεναααα....
...με πήρε βρε!...έκλεισε ταμείο προ 25ετια!Ααααχχχ... "πχια" γυναικα θα σε παρει εσεναααα....![]()
Σωστή η παρατήρηση....Χωρο για τα στριφταρια δεν άφησες..![]()
Πρόσφατα βρήκα έναν συγκεντρωτηρα- κυαθιο που όμοιο του δεν έχω ξανά δει οποίος γνωρίζει ας μας πει τη χρησιμότητα κ τη λειτουργία του!!
View attachment 56168View attachment 56169View attachment 56170
Για American Bar μου μοιαζει.Πρόσφατα βρήκα έναν συγκεντρωτηρα- κυαθιο που όμοιο του δεν έχω ξανά δει οποίος γνωρίζει ας μας πει τη χρησιμότητα κ τη λειτουργία του!!
Πατεντα πυρκαλ.σηστιμα ασανσερ κηνιτε πανο η φουστα με εξτρα θαλαμος καυσης το σολινακη.απτης καλιτερες πατεντες που εχω δει.εχω καμποσους ακομαΠρόσφατα βρήκα έναν συγκεντρωτηρα- κυαθιο που όμοιο του δεν έχω ξανά δει οποίος γνωρίζει ας μας πει τη χρησιμότητα κ τη λειτουργία του!!
Πατεντα πυρκαλ.σηστιμα ασανσερ κηνιτε πανο η φουστα με εξτρα θαλαμος καυσης το σολινακη.απτης καλιτερες πατεντες που εχω δει.εχω καμποσους ακομα
Ακρηβος ολαΑυτόν ειχαν κ τα φυσίγγια πυρκαλ την δεκαετία '80....
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Φυσίγγια-για-την-Φάσσα.83/page-187
Στόκας......
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παλιά-κυνηγετικά-περιοδικά.2855/page-9
Πυρκαλ!! Έχω μερικά 3αρια ακόμα!!Πατεντα πυρκαλ.σηστιμα ασανσερ κηνιτε πανο η φουστα με εξτρα θαλαμος καυσης το σολινακη.απτης καλιτερες πατεντες που εχω δει.εχω καμποσους ακομα